- 9 Kasım 2017
- 457
- 1.273
- 63
- 32
Slm kızlar tartıldımGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2769498
Bugün bende dikkatli yemek istiyorum her an fikrim değişebiliyo bazen diyorum kendime demek ki istemiyorum kilo vermeyi yoksa niye bu kadar sürüneyim
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
@Gisellimo
@misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Ep aynı eppBen de genelde günün ilk yarısı iyi geçer bozulacağı varsa gün sonunda bozulur. Sizde de öyle mi?
Aynen öyleBen de genelde günün ilk yarısı iyi geçer bozulacağı varsa gün sonunda bozulur. Sizde de öyle mi?
Güzel bir haberle güne başlıyalımSlm kızlar tartıldım
Öncekı kılo 93
Güncel kilo 92
Of of hele sabahtan bozulduysa gemi dahada doğrulmazÇoğu zmn bende de öyle olur sabahtan bozulduysa duurm daha vahimdir tabi
Aynen vala yaOf of hele sabahtan bozulduysa gemi dahada doğrulmaz
Yaa babasi zaten 12den asagi yatmiyo sabahta 5.40ta kalkip gidiyo. Haftasonu bakıyor ama elinden geldigince. Dayanamiyorum çünkü kalkamiyorum artikArada babasıda sallamıyo mu?
Ben ekim ayinda oyleydim. Bir turlu devam edemiyodum. Sonra birden oldu isteGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2769498
Bugün bende dikkatli yemek istiyorum her an fikrim değişebiliyo bazen diyorum kendime demek ki istemiyorum kilo vermeyi yoksa niye bu kadar sürüneyim
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
@Gisellimo
@misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Evet ozellikle ev ahalisi aksam cay saati yaparkenBen de genelde günün ilk yarısı iyi geçer bozulacağı varsa gün sonunda bozulur. Sizde de öyle mi?
insAllah ise yarar cnm bu yöntem bende bol bol spor yaparak dengelemeye vermeye çalışıyorum bklmSelam kızlar şifremi unuttum defalarca denedim olmadı o yüzden giremedim. Memleketteym şu an.bir süre tartılmayı bırakacam.tartılmak beni çok mutsuz ediyordu eksiklerin devamı gelmeyince. Bir de düşündüm yemek yedikçe dayak yemiş gibi sanki suç işliyormuş gibi hissediyordum. Bıraktım artık bu hissi. Yediğime bakıp Allah m ne güzel nimetler vermişsin diyorum. Bu benim nasibimmişdiye düşünüyorum. Şimdi çok daha mutluyum Bakalım sonuç nasıl olacak?? Abartmadan yiyorum bu arada elimden geldikçe porsiyonu azaltmaya çalışıyorum.her gün de yürüyüşe çıkmaya çalışıyorm
Dün 13 bin adım attım
Bı sabah 70 dk yürüdümben de durumlar böyle sizler de iyisinizdir umarım
çok şükür iyiyiz canım. biz de devam ediyoruz. merak ettik seni birden gidince.Selam kızlar şifremi unuttum defalarca denedim olmadı o yüzden giremedim. Memleketteym şu an.bir süre tartılmayı bırakacam.tartılmak beni çok mutsuz ediyordu eksiklerin devamı gelmeyince. Bir de düşündüm yemek yedikçe dayak yemiş gibi sanki suç işliyormuş gibi hissediyordum. Bıraktım artık bu hissi. Yediğime bakıp Allah m ne güzel nimetler vermişsin diyorum. Bu benim nasibimmişdiye düşünüyorum. Şimdi çok daha mutluyum Bakalım sonuç nasıl olacak?? Abartmadan yiyorum bu arada elimden geldikçe porsiyonu azaltmaya çalışıyorum.her gün de yürüyüşe çıkmaya çalışıyorm
Dün 13 bin adım attım
Bı sabah 70 dk yürüdümben de durumlar böyle sizler de iyisinizdir umarım
Evet hatta yeni topikt açtık yazmak istersen sanırım senin eşin de as hastasıydıGecmis olsun ankilozan spondilit mi
Sağol Allah razı olsunAllah şifa versin canım.
Çok sağol canımRabbim şifa versin insAllah cnm
Yaa niye ki psikolojik bişey mi ki biseye canın mı sıkıldı yoksa regl falan mı yakin
Emziriyorum canım aynen burdanim bendehoşbuldum
Tanisikligimiza memnun oldumah bu yemek yemek
Hiç güleceğim yoktu
Oncelikle gecmis olsun.Mutlu günler arkadaşlar
Biraz nezle oldum sankimkadın olmak zor hasta hasta çorbamı kendim pişirdim makinede çamaşırım var ayy daha tezhahta bulaşığım yığılı ben alamiim de kimler ağlasın.
bengisu022 güzel kafa ama sonu 100 olmasın bende diyet modunda değilim ilk etapta yeme düzenimi oturtmaya çalışıcam zira akşamları geç saate yiyorum. Akşam yemeğini erkene çekip sonraki aşamada yediklerimden kısmayı düşünüyorum. Fazlada kısmıycam çünkü ömür boyu hamurişi çikolata yememeyi düşünemiyorum apanın programıyla 15'in üzerinde kilo verdim daha fazlasını geri aldım bu sefer aşama aşama hedefe ulaşmayı istiyorum. Kısa sürede kilo verince yüzüm çökmüştü aynısını yaşamak istemiyorum.
Bulamiyorum nerdesin kuzu sende benimle aynı programı uygulamıştın ne durumdasın
Evet benimde esimde var. Gecmis olsun. Agrilarin cok mu?Evet hatta yeni topikt açtık yazmak istersen sanırım senin eşin de as hastasıydı
Sağol Allah razı olsun
Çok sağol canım
Canım ağrım şöyle var menisküs problemi başlamıştı o halledilmeden sırt ağrıları tekrar başladıEvet benimde esimde var. Gecmis olsun. Agrilarin cok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?