Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız desene ben prensesim diye galu beladan soruyorum bende

O kadar çaresiz hissediyordum ki düne kadar dertleşmek iyi geliyor şükür
canım kusura bakma herhalde dikkatimden kaçtı. ne sıkıntın var?
Bu tipikte yazmadim sanirm aslında AS hastasıyım ama raporlarla kanıtlanmamış ti kan testi ile yani şuan o işlemlerden geçiyorum teşhis kesin tanı konulacak ...

Diz ağrıları ile kendimi ostirahate çekince hemen sırttan vurmaya başladı beni bu hastalık yine

Hey maşallah kız güzel ilerliyorsun
Bu ilerleyisim insallah sağlıklıdır lotusum bugün daha da aşağı çıktım

Sanırım yiyeceklere bakarak onlardan nefret etmem getirdi bu raddeye beni ekmeğe borege corege bakarken hep siz hasta ettiniz beni diyorim

Öğlen iki ye kadar içeceklerle duruyorum 2 de kahvaltı edip birde akşam yiyorum

Ekmeği tamamen bırakmadım ama eskisine oranla çok çok az yiyorum

Her.... Da içmiyorum yaklaşık 20 gündür falan .

Hatta eşim dedi uemeyince veriyorsin buna gerek yokmuş dedi

Cumadan cumaya değil 5 vakite başladım burada ne kadar fazla vakit geçirirsem elim zararlı gıdalara o kadar az gidecek kanaatindeyim
Aynen oyle kopma buralardan

Fit mutlu anne hoşgeldin ben büsra 26 yasindayim yarismada başarılar diliyorum 1 tane 3.5 yaş 1 tane de 11 aylik iki kizim var :) emziriyor musub

Aaaa bende seni aratiyodum cikmiyodu bak sen bizdenmişsin yahuuu

Gecmis olsun ankilozan spondilit mi

Allah şifa versin canım.

Rabbim şifa versin insAllah cnm
kızlar dün geceden bu yana bana birşeyler oldu. aniden iştahım açıldı zor duruyom valla
Yaa niye ki psikolojik bişey mi ki biseye canın mı sıkıldı yoksa regl falan mı yakin
Aynen oyle kopma buralardan

Fit mutlu anne hoşgeldin ben büsra 26 yasindayim yarismada başarılar diliyorum 1 tane 3.5 yaş 1 tane de 11 aylik iki kizim var :) emziriyor musun

Aaaaa bende seni aratiyodum cikmiyodu bak sen bizdenmişsin yahuu
Emziriyorum canım aynen burdanim bende hoşbuldum
40 yaşındayım 2 çocuğum var örtmenim İstanbulda yaşıyorum. Hobilerim gezmek ve yemek yemek yemek
Tanisikligimiza memnun oldum ah bu yemek yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…