Aynen valla ama gerı toplamaya calısıyorum kendımkOhhh mşl sonrada su içsem yarıyo
Bılıyorum bıraz abarttım ama topluycam gerıAy ben bu menüyü yeni gördüm. Kusura bakma kırmak istemem ama bu sekilde kg vermen çok çok zor. Sabah tost sonra hamburger menü aksam döner ve pasta... Diyette bu kadar kaçamak ust üste yapilirsa maalesef kg verilemez üzerine eklenir
Slm kızlar bu gun menu
Sabah 2 dilim yumurtalı ekmek
Çay
Akşam kabak yemegı
Salata
Az ekmek
Ara ogun 1 avuc cerez
Portakal
Kahve
Bol su 100 ıp
Saol cnm çabalıyorum umarım hepımız ıstedıgımızı alırızTelafi etmişsin 100 ip bana ne kadar uzak şu andizlere dikkat aman
Sabah ısırgan çayını içtim oturiyorum 2 gibi kahvaltı yaparım sanırım bu ara düzenim böyleGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2767959
Dün babamdaydım bugün evdeyim.
Şişim fazlaca regl var tabiki.
Sizler iyimisiniz?
Nabıyonuz pazar pazar
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Bugün 78.1 çıktım hadi yetiş banaGeldim canım vayyy beni geçmişsindiyetisyene başladım bugün takimdanda izne ayrıldım bi süre liste stresi yasamak istemiyorum
Sabah aç karnına 82.1 çıktım diyetisyende tok karnina 83 çıktım 10gun sonra kontrole çağırdı
Sen nasılsındevammi herbalife hala
Sabah ısırgan çayını içtim oturiyorum 2 gibi kahvaltı yaparım sanırım bu ara düzenim böylesen nasılsın :)
Valla sifa içinÇaydayım hala. Isırganda çok lezzetli dimi bi dikişte içmişsindir yavrum benim
Öğlen bir iki kırık peynir ile çay zeytin hallederim inşallah eskisi gibi yemiyorum çokça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?