Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin herkeze kilo verenleri tebrik ediyoruma.s. . bende kilomu bildiriyorum 113.1 kg. üstelik regl siskinligimde vardelikafadulden

Son düzenleme:
.......................geçen hafta bu hafta
aşkito...................75,1...........73,7
BUSE26 ..............84,5...........83
NURHAYATK.......85 ..............85
ixsir ....................86 ..............85
arıven75...............87,9
herbal .................89,8...........89,1
zanzu02 .............92,4............91,8
rubi ...................95 .............95
cimcime81 .........99,6
secil00 ..............103,8..........102,6
bebelerim ..........103,2..........101,5
elif80 .................104,5.......... 104
cedric ................107,6.........106,5
citol ...................108,4.........108,4
xhüzünx .............114,9.........113,1
kalemtraş ...........115,7
ankara455 ............95,9..........95,2
bonus ...................97

şimdilik durum bu kızlar

Son düzenleme:
selam secil cim, ben son mesajlari takip edemedim. cimcime yok mu ?

benim kilom ayni yine. 89.8 . onu bildireyim. yine diyetisyene baslasam iyi olacak gibi.

hepinizi opuyorum.

Merhaba kızlar gece uyanmalarım yıne basladı saat 10 da yattım 2 bucukta uyandım sabaha kadar uyannık kaldım sonra yıne uyumusum 1 de uyandım :KK43:
Kalkar kalkmaz kılomu sıze yazdım , kahvaltımı yaptım (Ben sıze daha once yazmadım galıba zeytın hıcbızaman yemedım peynır olarakta labne dısında bısey yıyemıyorum ben padısah torunuyum ya !!!) 50 gr kepeklı ekmegın uzerıne 2 kasık kadar labne bırde kozlenmıs kırmızı bıberı fırınlamıstım dunden ondan bır tane yedım 40 dakıka yuruyus yaptım bu arada kosu bandında yurumeyelı cok uzun zaman olmustu 4.5 te yurudum aslında 5 ın uzerıne cıkarmak lazım hızı dımı bılenler soylesın lutfen. Yurumeden oncede sacıma turplu su yapmıstım sımdı banyo zamanı aksamda dısarı cıkıcam aılemle bırlıkte ..
Guzel bı hatun olucam ben huzunun dedıgı gıbı :)

beni listeye yazmamışssınız :KK43:(( siz beni sevmiyonuzmu yoksa :KK43::-)çok üzgünüm:

beni listeye yazmamışssınız :KK43:(( siz beni sevmiyonuzmu yoksa :KK43::-)çok üzgünüm:

tatlım bu liste geçen cuma bildirim yapanarın sende kilonu söyle hatta yazdım 2 kilo verdim demişsin ama tam kilonu belirtmemişsin akşam cimcime listeyi buraya asıcak ve bidaki hafta listesinide cumadan cumaya bildirimler yapılıyo yeni liste o zaman ayarlanıyor:) seni sevmez olurmuyuz aşkolsun

yok iki kilo vermedim daha salı günü başladım diyetle egzersize :) bende benim iletilerim çıkmıyormu acaba diyordum yazıyom yzoyom cevap yok :1no2: yarım kilo fark var gibi ama oynayabiliyor değişken bu bir kilo bazen91 ile 90 arası gidip geliyor 89 oliim bi o zaman tamam dicem kilo verdim hihoyyyt:teselli: cevabına teşekkürler canım :1hug:Şeniz

yok iki kilo vermedim daha salı günü başladım diyetle egzersize :) bende benim iletilerim çıkmıyormu acaba diyordum yazıyom yzoyom cevap yok :1no2: yarım kilo fark var gibi ama oynayabiliyor değişken bu bir kilo bazen91 ile 90 arası gidip geliyor 89 oliim bi o zaman tamam dicem kilo verdim hihoyyyt:teselli: cevabına teşekkürler canım :1hug:Şeniz

listeye 91 yazıyoruz o zaman:)

cimcimem hg ben sana listeyi yollıyam aç msni:)

msn de sorun var bebeğim açamıyorum..hallettim ben canım...çok teşekkür ederim ...ellerine sağlık..

tablo2.jpg

herkesi tebrik ediyorum....(ankara 455 arkadaşımız 700 gr vermiştir...bir terslikten dolayı değiştiremiyorum..)

Son düzenleme:
hüzünn tbrklerrrr

cnm mutluyuz bana 88,9 olarak bildirdi listede yok sanırım yeni üye nursena 93 tursari 91 :)
ben pc de olmayacam cnm sıkkın kızlar dedem yoğun bakımdaymış spor yapıcam kaç saattir yapıcam diom ama hiç cnm istemiyo azıcık uzanayım bari görüşürüzz

X