Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızceler günaydın.secilim sanada kolay gelsin.....
bugün cok şükür bende mutlu olanlardanım 85 olmuşum....
demekki isteyince oluyormuş....
haftada 1 kilo verebiliyorum...bunada şükür......
zaten buda normal heralde......
inşALLAH haftaya da 1 kilo gitmiş olucak:))))))))))))))))))))))))))))))

kızceler selam bugün bende sevinenlerdenim cok şükür:lepi:
hemen sabah tartıldım ve 85 olmuşum:eek:
inşALLAH haftayada bir kilo vermiş olurum:Saruboceq:

secilim sanada kolay gelsin ....senin için de mutlu oldum 1.200 harikaaa
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5:nazar:

Bu arada önceki sayfaları okuduğumda aklıma geldi regl olucam ben o yüzden kilo vermiyo olabilirimkaydirigubbakcemile5

geçen hafta bu hafta
aşkito...................75,1.........
BUSE26 ..............84,5...........83
NURHAYATK.......85 ..............85
ixsir ....................86 ..............85
arıven75...............87,9
herbal .................89,8
zanzu02 .............92,4............91,8
rubi ...................95 .............95
cimcime81 .........99,6
secil00 ..............103,8..........102,6
bebelerim ..........103,2..........101,5
elif80 .................104,5.......... 104
cedric ................107,6.........106,5
citol ...................108,4.........108,4
xhüzünx .............114,9
kalemtraş ...........115,7
ankara455 ............95,9
bonus ...................97

şimdilik durum bu kızlar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar... Yani bana günaydın millet kalkmış erkenden. Seçilim yaz bakem ben 83 kg. Birde elif80'i yaz oda 104 kg. sonra görüşürüz bir ayılayım öpüldünüz.

kilo verenler süpersiniz kızlarrr:lepi:ben sabah tartıldım ama kilom aynı yarım kilo farkediyor zaten nedenseyasakkelime inşallah haftaya benide kilo verenlerin listesinde görüceksinizzzzzzz:teytey: durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkk:eek:

günaydin cici$ler :))) kac gündürde giremiyorum ay özlemisim buralari:) sabah tartildim ya sinir oldum 91.8kg hadi gecen hafta dikkat etmedim bu hafta dikkat ettim neden bukadar az veriyorum ya moralim bozuluyor baslayali 1-2ay olsa anlayacam kilo vermem durdu diyecem ama daha 3hafta oldu :KK43:(( dün regl oldum onla bi alakasi varmidir acaba :KK43:

vardir mutlaka canim sikma canini morelini bozma haftaya iki kati az cikabilirsin

JOLıE'NıN ZAYIFLAMA YÖNTEMı: 3 HAFTADA 11 KıLO VERDıREN SARIMSAK ÇAYI

Hollywood’un en popüler çifti Angelina Jolie- Brad Pitt, ilk bebeklerinin doğumunun ardından basın önüne çıkınca herkes çok şaşırdı! Çünkü hamileliği sırasında bir hayli kilo alan Angelina Jolie’nin üç hafta içinde eski formuna geri dönmesi ilginçti. Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, basına bu kadar çabuk kilo vermesinin ardındaki küçük sırrı da açıkladı: Sarımsak çayı!
Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığını söyleyen güzel yıldız, zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor. Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.

ıŞTE SARMISAKLI ÇAYIN TARıFı

KÜÇÜK bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

bu çayı deneyen varmı canlarımm yada değişik çaylar tavsiye edeeğiniz (yeşil hariç onu içiyorum hergün ):lepi::lepi:

oh ohh masallaH YHAAA ne güzel kilo vermissiniz ..
1 nci olamadim ama olsunnn. cok sevindim sizin icin :nazar:

73,7 kg

brokolide çok lezzetli oluyor haşlıyorsunuz,üzerine 1 veya 2damla zeytinyagı yarım limon sarmısaklı yogurtla nefisssssss agzımın suyu aktıı:))bugün sabah 3kayısı ve 1bardak ılık suyla içtim,biraz peynir1dilim kepek ekmegi,arada birsalatalık bir süt öglen 4tane köfte 2dilim kepek ekmegi 1salatalık yedim,arada yine bir sütüm var.

gecen hafta dikkat etmedigim icin verememistim resmen diyet yapmamistim ee tabi böyle oluncada veremezsin tabi...bu hafta cok dikkat ettim dünde regl oldum bilmiyorum belki ondandir gecen hafta 92.4 simdi 91.8 hic vermemekten iyidir :KK43:((

aşkito 17kilo vermişsin vayy beee nasıl vermiştin güzelim yaa:))))nekadr sürede gitti kilolar ben cok zor kilo veriyorum belki ayda 1kilo polikistik over var bendee,eşim 70e in sana 3milyarlık bilezik alcam dedi oda biliyor 2sene sonra inecegime 70e:)))çünkü kaplumba hızıyla zayıflıyorum valla çok imreniyorum böle haftada 1 veya 2kilo evriyorlaryaa ne güzel yaa maşalahh:))

sabah 5 zeytin 1 nescafe kibirit kutusu peynir 1domates yedim arada 1 elma 2 etimek öğlen canım bişey istemedi 5 kayısı 1yeşil çay içtim

bu diyetisyen beni çok umutlandırdı yaza ince gireceksiniz zeynep hanım inanın diyor ama biryanımda inanmıyor cünkü kendi cabamla ancak 6ayda 15kg verdim:))bakalım mucize yaratacakmı bende cünkü hiç böle düzenli bir beslenme programını uygulamamıştım,uzmana danışmamıştım,allahım mucize olurda zayıflarım inşalahh.eşim bile şşaşırıyor senin yaptıklarını başkası yapsa şimdi 80e inmişti diyor ama ne yapcan işte polikistik over yüzünden hepsi,saglık olsun ama yılmak yok bu kilolar bu yaz olmasada diger yaza gitcekk:))gitcekk gitcekkk:))

95.2 :KK43: sadece 700 gram vermişim
Bugunden ıtıbaren ben 6 ogun yemege baslıyorum gecen hafta sadece dıkkat edıp gece yemelerını kesıp su ıcmeye baslamıstım bakalım haftaya en az 1 kılo verıcem ınsallah :) Su 90 ları bırdaha hıc gormek ıstemıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
X