- 13 Ekim 2008
- 1.516
- 18
masallah vallahi:) basarının devamı gelsin canım :)) benim yürüme alanım yok kosu bandım var ama soğuk odada(canım bu ucuncu haftam hep bu duzende gıdıyorum sporumuda hergun boyle yapıyorum ılk hafta 4.5 ıkıncı haftada 2.6 kılo verdım.117.7 ıdım bu cuma 110.6 ıdım yanı ıkı haftada 7.1 verdım.ama cumadan berı 3 gun cok yedım.bıde regl oldum.bu hafta veremem dıye dusunuyorum ama yınede cuma bellı olur oyle ısde
bende tuğba özayla fitnes yapıyom:) cumadan beri 2 kg vermisim :))... insallah verirsiniz kızlar valla çok zor beya bu kilolarsenağlama üst baş mesele sağlık mesele hersey mesele birde milletin lafıkötükedihüso ama verdikce öz güven denen sey tavan yapıyo insanada:) ben 107 iken kardesimin çekiminde kendime bi dikkat ettim kocaman bisiymisim( gerçi simdide aynı ama nasıl nefes alıyormusum demistim insallah bu son olur 3 hanelere birdaha dönmeyik :))) bebege suç atıyoz ama millet 9 kilo alıyo 3 kilo doğuruyo :)) ben 30 kilo aldım 2 buçuk kilo kızım vardı:1shok: dikkat edecem bi daha