- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
-
- Konu Sahibi gizembusra
bi kaç ay dişini sıkarsan hemen verirsin canım :)O zaman yürüyüş şart oldu bana :))
55 ya da 56 kiloyum tartilmaktan korkuyorum suanama boyum 155 oldugundan 48 kilo iken ideal kilomda oluyorum
süper bir degisim olmus gerçekten yatebrikler.
bi kaç ay dişini sıkarsan hemen verirsin canım :)
ben hemen bacaklarımdan veriyorum üst bölgem biraz kaba duruyo oda göğüslerim büyük olduğundan umarım onlarda küçülür kilo verdikçe :)
bendede bi goğus var işteBenim de tam tersi ust hemen inceliyor. bacaklar kalın. zaten belim ince de kilom alt tarafta. Tam armut tipim
maşallah cnm çok azimlisin bende şuan 70 kiloyum bende başka bi günlükteyim.90 kiloyla başladığım yola 75.1 kiloyla devam ediyorum :) 50,olana kadar durmak yok :)
sağol canım pes etmicem 50 olana kadar inşallah tum kilo vermeye çalışan herkes istediği kiloya düşer:)maşallah cnm çok azimlisin bende şuan 70 kiloyum bende başka bi günlükteyim.
ve hedefim 55 inş. olurum ya sanada başarılar.
TE="gizembusra, post: 41398613, member: 665972"]güncel kilom 73.2 :) hedefime adım adım ilerliyorum 8 temmuzda 4 ay olacak ve toplam 20 kiloyu atmış olcm fakat geriye 20 kilo daha kalcak :)
90 kiloyla başladığım yola 75.1 kiloyla devam ediyorum :) 50,olana kadar durmak yok :)