- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.181
Allah kavuştursun canımEvett birazcık oyleee
111 safagımızz
Hoşbulduummm
Tabikide olabilirsiniz!Kız herşey mikemmeeel daha ne bakıyorsunBizde misafir olabilir miyiz
Bence börek iyidir yeter şekerimTabikide olabilirsiniz!
Ya mezelerden emin olamadim birde ara sicak cok mu sade kaldi diye
O zaman sizde buyurun gelinBence börek iyidir yeter şekerimmezelerinde hepsine bayılırım ben hepsi harika
Cok tesekkurlerr bekleyen herkes kavussun insallaahAllah kavuştursun canım
Bence süper görünüyor değişikliğe gerek yok ama benim en bayıldığım meze havuç tarator onsuz menu yapmazdım heraldeSimdi ben mezelerde degisiklik ya da ekleme yapmiyayim mi
İnşallah şekerimmmCok tesekkurlerr bekleyen herkes kavussun insallaah
Gezinirken gordum oylee bi daldim ne var ne yokk diye bendee
Kızz az önce de gelelim mi dedim de gelebilirsiniz dedin yaaa o bendimmO zaman sizde buyurun gelin
23 yasıdayımm ben :) Adanalıyıım evdeyımm kpss beklıyorum falaannn sıız pekı :)İnşallah şekerimmmAyy çok iyi yaptın kaç yaşındasın nerdensin anlat bakalım
Bende 21 yaşındayım Kocaeli'ndeyim...Dort aylık bir bebeğim var23 yasıdayımm ben :) Adanalıyıım evdeyımm kpss beklıyorum falaannn sıız pekı :)
Ayy yaa masallah masallaahhBende 21 yaşındayım Kocaeli'ndeyim...Dort aylık bir bebeğim var
Yok kuzum ya ben çok acele ettimAyy yaa masallah masallaahhGencc anneee
Ay ben evlenmeek ıcın cokmu gec kaldım acabaa yaa cok erteledık vallahıı
olsuunn ama yaaaYok kuzum ya ben çok acele ettimbekarlığının tadını çıkar
Nişanlı mısınolsuunn ama yaaaboylede pek bekar sayılmam canım yaaa
Ouv onuda ekleyebilirim :)Bence süper görünüyor değişikliğe gerek yok ama benim en bayıldığım meze havuç tarator onsuz menu yapmazdım heraldeayyy acıktım
Evett ama 4 senedır beraberızz ister istemez istediğim yere falaan gidemiyoruummNişanlı mısın
Ohoo ipleri eline vermeeEvett ama 4 senedır beraberızz ister istemez istediğim yere falaan gidemiyoruumm
Yokk canimm o kadarda degill tabi amaaa daha bi dikkatli daha bi farkli oluyo yaniiOhoo ipleri eline vermee
Bravo sakin verme :)Yokk canimm o kadarda degill tabi amaaa daha bi dikkatli daha bi farkli oluyo yanii
Helee askerdeykeen dahaa farklii. Yoksaa iplerr bende onda degill