- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.201
Yok yokk vermiceem hicc niyetim yokkBravo sakin verme :)
Oooy sulu gözlüm benim
Karpuz suyu demek benim kaç yaşında evlendimi duysaa ohaaaa dicek en iyisi ben susiimm hahahhahaAyy yaa masallah masallaahhGencc anneee
Ay ben evlenmeek ıcın cokmu gec kaldım acabaa yaa cok erteledık vallahıı
Ayy kac yasinda kii daha mi kucuukkkkKarpuz suyu demek benim kaç yaşında evlendimi duysaa ohaaaa dicek en iyisi ben susiimm hahahhaha
Yok kızz ben 17 de evlendimAyy kac yasinda kii daha mi kucuukkkk
Karpuz suyuna dedin ya erken anne olmusun bide beni duysaa ohaa der diye şaaptıımmYok kızz ben 17 de evlendim
Yok kızz ben 17 de evlendim
Aaayy dedim suaaann hic bekarlik yasamamiss olmalisin sendeee. Amaann bebek falan varmi pekiiiiKarpuz suyuna dedin ya erken anne olmusun bide beni duysaa ohaa der diye şaaptıımm
Amiinn insallaaah cok tesekkur ederimmAllaahh yarenine askerine kavuşturrr insallahhh
İnsaallh canm.yok malesef açıkcası olmuyo bebeyimiz 19 yaşındaym bndeAaayy dedim suaaann hic bekarlik yasamamiss olmalisin sendeee. Amaann bebek falan varmi pekiiii
Ay yokk yokk benden gectii askerim geldigimde hemeen nikah masasi hemen
Aayyy Rabbimm sanaa bebiss versin tez zamanda insallaah daha yasin genc olur olurr. Demekki daha bebis dunyaya gelmeye hazir degiilllİnsaallh canm.yok malesef açıkcası olmuyo bebeyimiz 19 yaşındaym bnde
Çoookkk sevinirim bnde seni katarm dualarımaa canm tedavi görüyorum zaten insallah olurda bnde buraya yazarm allah büyükk yaaAayyy Rabbimm sanaa bebiss versin tez zamanda insallaah daha yasin genc olur olurr. Demekki daha bebis dunyaya gelmeye hazir degiilllzamanii gunu bellidirrr insallaah olurr insallah dualarimaa senide katarimm
Oyy canim beniimm olur olur hic canini sikma olmuyo diye umutsuzlugaa dusmeee. Bide etraftaki insanlarin lafina bakmaaa. Daha yasin gencc bi bakmissin minikk ayaklar merhaba demiss sanaaaÇoookkk sevinirim bnde seni katarm dualarımaa canm tedavi görüyorum zaten insallah olurda bnde buraya yazarm allah büyükk yaa
Ooooy kıyamam ben sanaAy bugun cok yoruldum ayol
geldim kuzum allah ragzi olsunEdiyoruz tabi canım benim
Geldim geldim yavrum sukur mesaim yoktu, yemegimide yedimOoooy kıyamam ben sanagittin mi eve işte misin hala
Sendende allah razı olsun canm ben saollOyy canim beniimm olur olur hic canini sikma olmuyo diye umutsuzlugaa dusmeee. Bide etraftaki insanlarin lafina bakmaaa. Daha yasin gencc bi bakmissin minikk ayaklar merhaba demiss sanaaa
Allah razi olsun caniimm