- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.221
Ooh şimdi mis gibi birde çaayyyGeldim geldim yavrum sukur mesaim yoktu, yemegimide yedim
Çok sevindim canım benim amin inşallahgeldim kuzum allah ragzi olsun
islem gerceklesti basarili bi sekilde
rabbim yuzumuzu guldursun adet gunumu bekliorum artikin
Ay valla simdi demledim tam kiiiz, yayilcam koltuguma piçamalarida cektim oh misOoh şimdi mis gibi birde çaayyy
Gecmis olsun ne oldu ki?geldim kuzum allah ragzi olsun
islem gerceklesti basarili bi sekilde
rabbim yuzumuzu guldursun adet gunumu bekliorum artikin
Anaammm şimdi senden rahatı yok vallahiAy valla simdi demledim tam kiiiz, yayilcam koltuguma piçamalarida cektim oh mis
Hahaha anam nerde rahatlik cimcimeyle bloklarini dizip kule yapiyoruzAnaammm şimdi senden rahatı yok vallahi
Ayy ne tatlı yaa bende istiyorum öyle oyunlar oynamakHahaha anam nerde rahatlik cimcimeyle bloklarini dizip kule yapiyoruz
Hahah ol ol, merak etme 1 yil sonrasinda bol bol oynayacaksiniz beraber insallah annesi:)Ayy ne tatlı yaa bende istiyorum öyle oyunlar oynamakBende kedi kopek kuzu Allah ne verdiyse oldum
Ay inşallah teyzesi inşallahHahah ol ol, merak etme 1 yil sonrasinda bol bol oynayacaksiniz beraber insallah annesi:)
Aminnn insallah canim benimmAy inşallah teyzesi inşallah
Çok sevindim canım benim amin inşallah
asilama oldu cnm ccok saolGecmis olsun ne oldu ki?
Aaa hadi insallah canim ya hayirlisi olurasilama oldu cnm ccok saol
amin cnm cok saoll cnm bnmAaa hadi insallah canim ya hayirlisi olur
Benim arkadasim gecen sene asilamayla hamile kaldi hemde 35 yasindaydi hic stres yapma kendine
Allahim insallah mukafatini verir kucuk bebegini kucaklarsin bir an once hayirlisiyla yavrumamin cnm cok saoll cnm bnm
bnm bi arkadasimda ilk asilamada hamile kaldi insallah bnde kalirim umutluyum cok ugrastim igneler falan hele catlatma ignesi baya agriliydi aksam zor uyudum hele .
bugunde agrim vardi . ztn islem idrara sıkısık oldu 1 saat kipirdamadan yapinca cok baskim oldu ama herseye katlanioz hayirlisi
Maşallah canımm ay ne güzel kaç yaş var bebelerinin arasındaMerhaba bn dedim doksanliyim 4 çocuk. Annesiyim