- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 993
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.141
Oğluşunla oynasana yavrum niciiin bunaliyorsuuunÇok sıkıldım çooook
Olur kuzum seninde inşallahKızzz insanın bebişi olurdaa sıkılırmıyaaa bebekkk istiyoooommmm bak ben yalnızım kafayı yicemm
Yaaa ama ben burası çok sessiz diye sıkıldımOğluşunla oynasana yavrum niciiin bunaliyorsuuun
Oo bravoooYaaa ama ben burası çok sessiz diye sıkıldımOğluşumla oynadık şimdi teyzesi birsürü hayvan oğrettim ona
Hmmm bebişinn adı neydi kızz ayy orda olsamda öpsemm bol bol yanaklarndan miss gibi kokuyodur ayy ne gzelllOlur kuzum seninde inşallahKız ben buraya kimse yazmıyor siye sıkıldım
Ay kız bi gözüm ondaOo bravoooeskiyayi ac kiz eskiyayi
Gel teyzesi sev adem bebekimHmmm bebişinn adı neydi kızz ayy orda olsamda öpsemm bol bol yanaklarndan miss gibi kokuyodur ayy ne gzelll
Ayyy adıylaa yaşasın derlerdi galbaaGel teyzesi sev adem bebekimbabacığımın adını verdik
Aynen oyle derlerdi kuzumAyyy adıylaa yaşasın derlerdi galbaaadıda çook güzeel maşallahh kimbilir nasll tatlıdrrr
He ya sapsal adamAy kız bi gözüm ondaben bu servete çok gülüyorum yaaa
Ammiiin kuzummmAynen oyle derlerdi kuzumamin inşallah rabbim sanada nasip etsin en kısa zaman da
Bence beklenirHe ya sapsal adamacaba gercekten mubecceli aldatiyo mu
İyi geceler şekerparesii :kk200: Bende seni öptüm yarın görüşürüzBen uyuyooom öptüm senii iyi gecelerr şekerimm
Kiz ben uyuya kalmisim yaa noldu?Bence beklenirvalla o fettan mubeccel yırtar ağzını
Günaydın balkupu nasıl oldun bugün? Geçti mi hastalığıngünaydın
Amaan kızzz aldatabilir mi o.Reis söylemiş ayşenin kocası varsa adını unuttum onunla buluşuyormuşKiz ben uyuya kalmisim yaa noldu?