- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 993
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.161
Ayy aman baska ne oldu aksam ekşın yok muAmaan kızzz aldatabilir mi o.Reis söylemiş ayşenin kocası varsa adını unuttum onunla buluşuyormuş
Bi çatışma oldu tabiki hızırlar herkesi öldürdüAyy aman baska ne oldu aksam ekşın yok mu
Bi çatışma oldu tabiki hızırlar herkesi öldürdüMeryem'le romantik konuşmalar yapıtılar telefonda o kadar Bu bölüm biraz tırttı sanki
Kız ben bi bunu izliyommmAy evet bu hafta ki tum dizilerin bolumleri bi tirt
Kızlaar az önce aşkı memnu vardı final izledinizmiiii çok acıklıydıııKız ben bi bunu izliyommm
Milyon kere izledimKızlaar az önce aşkı memnu vardı final izledinizmiiii çok acıklıydııı
Evet ama ben deminde vardı bihter beni ağlattı kanlar içindeydi zatenn çok duygusalımmm. Ama birazda hak ettiMilyon kere izledim
Güzel bi sahneydi amaEvet ama ben deminde vardı bihter beni ağlattı kanlar içindeydi zatenn çok duygusalımmm. Ama birazda hak etti
Tabiii kızz bihterin o kendini vurdu anda dayanamadm helee o kanları görünceeGüzel bi sahneydi amaEtti tabi Ağladın mı kız yoksa
Oooy sulu gözlüm benimTabiii kızz bihterin o kendini vurdu anda dayanamadm helee o kanları görüncee
IçerdeKız ben bi bunu izliyommm
Yok qııı ben onu sevmiyorumIçerde
Off yilbasi menusu yapiyorum sabahtan beri kafayi yicem hala kararsizim bakinip duruyorum
Merhaba canımmmm hoşgeldinnnnHerkessee merhabalaarrrr
hosbulduummmmMerhaba canımmmm hoşgeldinnnn
Asker yolumu gözlüyorsun kızz şafak kaç?hosbulduummmm
Efenim hemen menumuzu acikliyorumYok qııı ben onu sevmiyorumyardımcı olalım efenim neler var menüde neler bakıyorsunuz
Merhaba, hosgeldiniz :)Herkessee merhabalaarrrr
Kız herşey mikemmeeel daha ne bakıyorsunEfenim hemen menumuzu acikliyorum
Corba; balkabagi corbasi
Ara sicaklar; ispanakli ve peynirli citir borek
Mezeler; humus, amerikan salatasi, haydari, aci ezme, zeytinyagli yaprak sarmasi, patlican ezme, zeytinyagli kereviz, kasarli firin mantar
Ana yemek; ic pilavli firin hindi
Tatli; oreolu truffle ve tiramisu
Ha birde tabiki mevsim salatasi :)
Evett birazcık oyleeeAsker yolumu gözlüyorsun kızz şafak kaç?
HoşbulduummmMerhaba, hosgeldiniz :)