- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 993
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.141
Oğluşunla oynasana yavrum niciiin bunaliyorsuuunÇok sıkıldım çooook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğluşunla oynasana yavrum niciiin bunaliyorsuuunÇok sıkıldım çooook
Olur kuzum seninde inşallah Kız ben buraya kimse yazmıyor siye sıkıldımKızzz insanın bebişi olurdaa sıkılırmı yaaa bebekkk istiyoooommmm bak ben yalnızım kafayı yicemm
Yaaa ama ben burası çok sessiz diye sıkıldım Oğluşumla oynadık şimdi teyzesi birsürü hayvan oğrettim onaOğluşunla oynasana yavrum niciiin bunaliyorsuuun
Oo bravooo eskiyayi ac kiz eskiyayiYaaa ama ben burası çok sessiz diye sıkıldım Oğluşumla oynadık şimdi teyzesi birsürü hayvan oğrettim ona
Hmmm bebişinn adı neydi kızz ayy orda olsamda öpsemm bol bol yanaklarndan miss gibi kokuyodur ayy ne gzelllOlur kuzum seninde inşallah Kız ben buraya kimse yazmıyor siye sıkıldım
Ay kız bi gözüm onda ben bu servete çok gülüyorum yaaaOo bravooo eskiyayi ac kiz eskiyayi
Gel teyzesi sev adem bebekim babacığımın adını verdikHmmm bebişinn adı neydi kızz ayy orda olsamda öpsemm bol bol yanaklarndan miss gibi kokuyodur ayy ne gzelll
Ayyy adıylaa yaşasın derlerdi galbaa adıda çook güzeel maşallahh kimbilir nasll tatlıdrrrGel teyzesi sev adem bebekim babacığımın adını verdik
Aynen oyle derlerdi kuzum amin inşallah rabbim sanada nasip etsin en kısa zaman daAyyy adıylaa yaşasın derlerdi galbaa adıda çook güzeel maşallahh kimbilir nasll tatlıdrrr
He ya sapsal adam acaba gercekten mubecceli aldatiyo muAy kız bi gözüm onda ben bu servete çok gülüyorum yaaa
Ammiiin kuzummmAynen oyle derlerdi kuzum amin inşallah rabbim sanada nasip etsin en kısa zaman da
Bence beklenir valla o fettan mubeccel yırtar ağzınıHe ya sapsal adam acaba gercekten mubecceli aldatiyo mu
İyi geceler şekerparesii :kk200: Bende seni öptüm yarın görüşürüzBen uyuyooom öptüm senii iyi gecelerr şekerimm
günaydınUykusuz heeer geceeeee
Kiz ben uyuya kalmisim yaa noldu?Bence beklenir valla o fettan mubeccel yırtar ağzını
Günaydın balkupu nasıl oldun bugün? Geçti mi hastalığıngünaydın
Amaan kızzz aldatabilir mi o.Reis söylemiş ayşenin kocası varsa adını unuttum onunla buluşuyormuşKiz ben uyuya kalmisim yaa noldu?