- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.121
Saol kuzum benim insallah yaa dualarinizi bekliorumHoşgeldin şekerpare Biz aynı bıraktığın gibiyiz çok sevindimmmm yaaa haydi hayırlı güzel haberler bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol kuzum benim insallah yaa dualarinizi bekliorumHoşgeldin şekerpare Biz aynı bıraktığın gibiyiz çok sevindimmmm yaaa haydi hayırlı güzel haberler bekliyoruz
Yok anacım yok ben pok temizlerim milleti çekememsen gel ft kes tel de konus ,
ben bebeye bakarım pokunu bıle temızlerım
Ediyoruz tabi canım benimSaol kuzum benim insallah yaa dualarinizi bekliorum
canım benım ıcra baslattıgım fırma nın hesaplarına hacız koydular yanı ben bı urun almıstım ıade ıcın tuketıcı haklarına bascurdum haklı goruldum daha sonra da ıcraya verdım onları parayı vermıyorlar bana sımdı calıstıkları bankaları ogrendık o bankalara adlıye yazı yazcak hacız ıle ılgılı hesaba para gecer gecmez el koyulup bana vereceklermıs oyle soyledılerBankanin genel merkezini arayabilirsin ya da eskiden bagli oldugun subeyle de gorusebilirsin
pok a kurban olayım bnm cektıklerımın yanında pok harıka kalırYok anacım yok ben pok temizlerim milleti çekemem
Bu pok bi harika dostumpok a kurban olayım bnm cektıklerımın yanında pok harıka kalır
Aa konu o zaman benim ilgimin biraz disina cikiyor ama sen surekli takipte ol firmadan ulasabilecegin kimse yok mu suanda? Firma adresine falan adliyenin tebligati ulasmis micanım benım ıcra baslattıgım fırma nın hesaplarına hacız koydular yanı ben bı urun almıstım ıade ıcın tuketıcı haklarına bascurdum haklı goruldum daha sonra da ıcraya verdım onları parayı vermıyorlar bana sımdı calıstıkları bankaları ogrendık o bankalara adlıye yazı yazcak hacız ıle ılgılı hesaba para gecer gecmez el koyulup bana vereceklermıs oyle soyledıler
Evet canım ıcra kagıdı ellerıe ulasmıs ama 7 gun ıcınde ıtıraz hakları vardı ıtıraz etmemıslerAa konu o zaman benim ilgimin biraz disina cikiyor ama sen surekli takipte ol firmadan ulasabilecegin kimse yok mu suanda? Firma adresine falan adliyenin tebligati ulasmis mi
Tamam tekrardan irtibata gec o zaman odeme yapmalari icin bence. Eger bir ayi gectiyse odeme yapmalari gerekirdi cunkuEvet canım ıcra kagıdı ellerıe ulasmıs ama 7 gun ıcınde ıtıraz hakları vardı ıtıraz etmemısler
Çok sıkıldım çooookKiz noldu kiiiz kuduruk
Kızzz insanın bebişi olurdaa sıkılırmı yaaa bebekkk istiyoooommmm bak ben yalnızım kafayı yicemmÇok sıkıldım çooook