90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Tabi tabi yazabilirsin
sagol cnm , yada burdan yazayım farketmez karpuzcumda okumus olsun ,
bnm tuketıcı hakları hakem heyetınden haklı cıktıgım bı kararım var , onu ıcraya verdım 7 gun ıcınde ıtıraz etmedıler tekrar gttım calıstıkları bankalarda olan hesaplarına hacız koydurdum yazı yazdılar ordakıler sımdı hesaba bakıyorum gelmemıs para ne yapmam lazım bundan sonra

Yaaa ben şaka yapmıştım haydi gidin özelde konuşun anlaşın

Off utandım

Parayi alacagin firmayla irtibata gecmen gerek. Ayni zamanda noterde ihtarda cektirebilirsin

Parayi alacagin firmayla irtibata gecmen gerek. Ayni zamanda noterde ihtarda cektirebilirsin
adlıyeden bankalara yazı yazacaklardı hesaba para gırısı oldugu anda hesaptakı parayı adlıye alıp bana gonderecekmıs
sence bu ıyı bır cozummu ya da fırma baska hesap kullanıyor olabılırmı ?

Geçen gün bahsetmiştin tahmin ettim gülüm

Yaaa ben şaka yapmıştım haydi gidin özelde konuşun anlaşın

geçen hafta ne güzeldi topiğim bissuru muhabbet sohbet vardı
canım bnm aysonu ısler yogun oluyor yınede arada yazmaya calısıyorum bıde rahatsızım
cok ozel bı mesele degıl burdan da yazsam olur nolcakkı sende okumus olursun

adlıyeden bankalara yazı yazacaklardı hesaba para gırısı oldugu anda hesaptakı parayı adlıye alıp bana gonderecekmıs
sence bu ıyı bır cozummu ya da fırma baska hesap kullanıyor olabılırmı ?
Yok yok genelde ya adliyeden ya da bankadan direk gonderiyorlar zaten. Bankaya tebligat ulasmis mi kontrol ettirdin mi? Belirli bi suresi vardi onun o surede gondermek zorunda banka

Bn geldim balli lokumlarim bi kac gundur girmiyorum bu topike
Nasilsiniz
Ben dun kontrolumu oldum yumos istenilen buyukluge ulasti aksam catlatma ignemi oldum yarin islem gerceklesicek

Bn geldim balli lokumlarim bi kac gundur girmiyorum bu topike
Nasilsiniz
Ben dun kontrolumu oldum yumos istenilen buyukluge ulasti aksam catlatma ignemi oldum yarin islem gerceklesicek
Hoşgeldin şekerpare Biz aynı bıraktığın gibiyiz çok sevindimmmm yaaa haydi hayırlı güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…