- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.081
Çok ama çok teşekkür ederim gül lokumumm dediklerini harfi harfine yapmaya çalışıcam çok sağolBen mesela suan ek gidaya baslamadin ama bir de ek gidaya baslayinca yemekler daha cok programlanir. Iki saatte bir duzenli emzirebilirsin suan ve her emzirmeden sonra muhakkak uyutmalisin. Her gun belli bi saat belirle ve o saatte yika muhakkak. Sonra oyuncaklariyla muhakkak beli bi sure daha uyanik kalmaya basladiysa o saatte oyuncaklarini alip onunla konusarak oynatabilirsin. Biz parmak el kuklalari cok kullaniyoduk hala daha sever kullaniriz. Ama oynarken muhakkak konus dikkatini cekmeye calis seni dinlesin mutlaka oynarken. Cok sabirli olmalisin. Onu pusetine koyup mutfaga al yanina yemegini yaparken bi yandan sohbet et, o da ses cikartip sana cevap vermeye calisacak mesela sende o zaman aa oglum evet haklisin de ona katil. Sorular yonelt ben temizlik yaparken bile anakucaginda onume koyuyordum onunla beraber konusa konusa evi temizliyordu, pusetine koyup masanin ustunde sabitliyordum yine ayni sekilde yemek yapiyordum.
Ne demek bebegim elimden geldigince her zamannÇok ama çok teşekkür ederim gül lokumumm dediklerini harfi harfine yapmaya çalışıcam çok sağol
Canım gittin mi doktoraKızlar ben 35 haftalık hamileyim gündüzleri yemek yiyemiyorum ne kadar AC olsam da yani acim ama canım birşey yemek istemiyor yersem meyve yiyorum gündüz yemek yemememin bebeğime zararı olur mu...???
Olur tabi ki sana da bebeğine deKızlar ben 35 haftalık hamileyim gündüzleri yemek yiyemiyorum ne kadar AC olsam da yani acim ama canım birşey yemek istemiyor yersem meyve yiyorum gündüz yemek yemememin bebeğime zararı olur mu...???
Peki bebeğinin gelişimi nasıl doktoru haftasına göre gelişimi hakkında ne diyor birde burda her ay için hamilelik topikleri var onlara katılıp sorabilirsinGittim ama bu konuyu hiç dile getirmedim düzelir diye ya aslında yesem yerim ama kendimi öyle alistirmisim sadece sabah kahvaltim ve akşam yemeğm var bebeğime zararı olur mu bu durumun bilmiyorum
İyi ozaman maşallah canım benim evet su çok önemli.İyiyse bir sorun yoktur o zamanBebegin gelişimi iyi bir hafta önceden gelişiyor bebegin sadece suyunu aksatma bu haftalar da bol su iç falan dedi
Günaydın sultanımm geçmiş olsun ne olduGünaydın kızlarben cok hastayım
soguk algınlıgı heralde beynım zonkluyor vallaGünaydın sultanımm geçmiş olsun ne oldu
Gunaydiiin cok gecmis olsunGünaydın kızlarben cok hastayım
alıyorum ama pek etkı etmıyor gıbı ya sana ozelden yazabılırmıyım canımGunaydiiin cok gecmis olsun
Ilac falan aliyomusun?
Oyy kıyamam ben sana hemencecik geçsin inşallahsoguk algınlıgı heralde beynım zonkluyor valla
sen nasılsın canım beben nasıl
Yaa bana da yaz bana daalıyorum ama pek etkı etmıyor gıbı ya sana ozelden yazabılırmıyım canım
Tabi tabi yazabilirsinalıyorum ama pek etkı etmıyor gıbı ya sana ozelden yazabılırmıyım canım
KiskaaancYaa bana da yaz bana da
Ben sevdiklerimi çok kıskanırım bi keremmKiskaaanc
Bnm ıcra da bı ısım varda bılgı almak ıcın yazcam kuzumYaa bana da yaz bana da