- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
-
- Konu Sahibi Littlestar
bebiş varmı
Biliyoruz canım durumunu arada bir uğra oda yeternasıl gitsin valla benim uykusuz geçiyor
ayyy ne güzel vallahi... kalabildiğiniz kadar bekar kalınbekarım ben
Geçen ay yoktu bu ay yine şüpheler şüphelerallah cümlemize yardim etsin canım. Yok dimi yolda bir bebek daha
ben evlenıp ayrıldım canımayyy ne güzel vallahi... kalabildiğiniz kadar bekar kalın
çok özür dilerimben evlenıp ayrıldım canım
yok canım neden kırılayım kotu bısey demedınkı sençok özür dilerimben bilmeden sizi kırdıysam kusura bakmayın dertleşmek istersen konusabiliriz..
ne bileyim çok kez bşanmanın eşiğinden döndüğüm için bilmesem de az buçuk tattım o duyguyuyok canım neden kırılayım kotu bısey demedınkı sen
çok ıyı oldu bnm ıcın kurtuldum dıyebılırım ..ne bileyim çok kez bşanmanın eşiğinden döndüğüm için bilmesem de az buçuk tattım o duyguyu
daha genceciksiniz neler neler yaşayacaksınız kim bilir.. inşallah daha güzel günler ve sizi hak eden bir insanla beraberliğiniz olur.. musmutlu olun inşallahçok ıyı oldu bnm ıcın kurtuldum dıyebılırım ..
Canım cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın , inşallah sende esınle sorunlarını duzeltırsın bıran evvel ..daha genceciksiniz neler neler yaşayacaksınız kim bilir.. inşallah daha güzel günler ve sizi hak eden bir insanla beraberliğiniz olur.. musmutlu olun inşallah
çoook teşekkür ederimmCanım cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın , inşallah sende esınle sorunlarını duzeltırsın bıran evvel ..
Benım sansım ask mesk olaylarında pek ıslemıyor ama napayım kısmet
bnm cevremdekı 2. evlılıkler bırıncıden de beterçoook teşekkür ederimm
bence büyük konusmayın bakarsınız dünyanın en mutlu kadını siz olursunuz.genelde 2. evliliği yapan insanlar daha mutlu oluyor
evet bekleyin bence.. size öyle denk gelmiş bencebnm cevremdekı 2. evlılıkler bırıncıden de beter
cekımserım suan , zaten erken daha bıraz daha bekleyebılırım bence
sans bacım sans mıllet yasıyor , bıze öküzler denk gelıyorevet bekleyin bence.. size öyle denk gelmiş bencebenim çevremde millet kraliçe gibi valla
hahahahhasans bacım sans mıllet yasıyor , bıze öküzler denk gelıyor
bence dehahahahhavalla çok doğru yontamıyoruz adamları
Hoşgeldin canımmmbende katılayım o zaman 91 dogumluyum. 1 bucuk senelık evlıyım boga burcuyum ve bebeyto yok. kararsızım bebek yapma konusunda. korkularım var sanırım.