90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Ahahah buluşmaya gittim babam öğrendi çok karşıdır boyle sevgili işlerine bende yüzüne bakmaya utandım kaçtım zaten okulumun bitmesini bekliyorduk bekleyemedimm
Haha cnm yaaa bnmkile istemeye gelemedi ztn
1 hafta onceden gelcz demisler gelmeyin sokmam eve demis bn baskasina vericem kizimi dedi.bnde halama gidiodum ogun pazara ciktik .esimle bulustum halam evine gitti . Esimde tuttu kolumdan ogun daha nikahi ysptik

Vayyy sizinki de eğlenceliymişş Ailenle konuşuyor musun peki

yaa benim içinde doya doya kokla cennet kokulu kuzuyuuu
bilmiyorum çok kararsızım birde kilo almaktan korkuyorum sanırım
Cnm diyetisyenle baslarsan ise alamzsin merak etme hamileliktede diyetiseyene gidebiliosun o sana dogru bi beslenme skeli verio ve seni takip edio bende kiloluyum gebelik icin asilama tedavisine basvurduk hamile kalirsam diyetisyenle devam edicem

Cnm diyetisyenle baslarsan ise alamzsin merak etme hamileliktede diyetiseyene gidebiliosun o sana dogru bi beslenme skeli verio ve seni takip edio bende kiloluyum gebelik icin asilama tedavisine basvurduk hamile kalirsam diyetisyenle devam edicem
kac kılosun kız , ben de kıloluydum tup mıde amelıyatı oldum

kac kılosun kız , ben de kıloluydum tup mıde amelıyatı oldum
sigarayı bıraktıktan sonra almışımdır sanırım en son 56 ydım şimdi 58-59 olmuşumdur
pardon bana yazdınız sanmışım ben hamilelikten önce spor yapcam... -Lavinia ama önce bir sürü kontrol şart hiç denemedim hamileliği birazda yaşım genç hayatımı yaşayayım diyorum.. Birde eşimle olan problemleri düzeltsem...

ne problemı var aranızda ? özel degılse dınleyebılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…