- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
AhahahSole kiz valla simdi daha merak ettm
Haha cnm yaaa bnmkile istemeye gelemedi ztnAhahahbuluşmaya gittim babam öğrendi çok karşıdır boyle sevgili işlerine bende yüzüne bakmaya utandım kaçtım zaten okulumun bitmesini bekliyorduk bekleyemedimm
Vayyy sizinki de eğlenceliymişşHaha cnm yaaa bnmkile istemeye gelemedi ztn
1 hafta onceden gelcz demisler gelmeyin sokmam eve demis bn baskasina vericem kizimi dedi.bnde halama gidiodum ogun pazara ciktik .esimle bulustum halam evine gitti . Esimde tuttu kolumdan ogun daha nikahi ysptik
yaa benim içinde doya doya kokla cennet kokulu kuzuyuuuTarifsiz bir duygu canım rabbim istediğin zamanda hayırla sizede nasip etsinbence hiç korkma bebek oluncada olur onlar
Evet konusuyoruz babam benden cok esimi seviyo hatta ... :)Vayyy sizinki de eğlenceliymişşAilenle konuşuyor musun peki
Cnm diyetisyenle baslarsan ise alamzsin merak etme hamileliktede diyetiseyene gidebiliosun o sana dogru bi beslenme skeli verio ve seni takip edio bende kiloluyum gebelik icin asilama tedavisine basvurduk hamile kalirsam diyetisyenle devam edicemyaa benim içinde doya doya kokla cennet kokulu kuzuyuuu
bilmiyorum çok kararsızım birde kilo almaktan korkuyorum sanırım
kac kılosun kız , ben de kıloluydum tup mıde amelıyatı oldumCnm diyetisyenle baslarsan ise alamzsin merak etme hamileliktede diyetiseyene gidebiliosun o sana dogru bi beslenme skeli verio ve seni takip edio bende kiloluyum gebelik icin asilama tedavisine basvurduk hamile kalirsam diyetisyenle devam edicem
82 cnm gecmis olsun ben ole bi amiliyat yaptirmamkac kılosun kız , ben de kıloluydum tup mıde amelıyatı oldum
boyun kac canım ,82 cnm gecmis olsun ben ole bi amiliyat yaptirmam
168 flaan cnmboyun kac canım ,
boyuna gore normal kılon168 flaan cnm
sigarayı bıraktıktan sonra almışımdır sanırım en son 56 ydım şimdi 58-59 olmuşumdurkac kılosun kız , ben de kıloluydum tup mıde amelıyatı oldum
Belli bile deil hatta ama iste kendime gore kiloluyum sen kac kiloydun kac oldunboyuna gore normal kılon
bn 72 kıloyum suan canım 25 kılo verdımBelli bile deil hatta ama iste kendime gore kiloluyum sen kac kiloydun kac oldun
ne problemı var aranızda ? özel degılse dınleyebılırızsigarayı bıraktıktan sonra almışımdır sanırım en son 56 ydım şimdi 58-59 olmuşumdur
pardon bana yazdınız sanmışımben hamilelikten önce spor yapcam... -Lavinia ama önce bir sürü kontrol şart hiç denemedim hamileliği birazda yaşım genç hayatımı yaşayayım diyorum.. Birde eşimle olan problemleri düzeltsem...
Bende basta 73tum 87ye kdr ciktim pcos var yani polistik over sendromu midemlede pek alakasi yok aslindabn 72 kıloyum suan canım 25 kılo verdım
bende de vardı hala regl zamanlarım duzensız ,Bende basta 73tum 87ye kdr ciktim pcos var yani polistik over sendromu midemlede pek alakasi yok aslinda
Pcostan dolayi iste onlar .ben kilo veremiyorum simdilik asilamaya basladik fazla kilo almadan hamile kalmam lzm hayirlisj bakalimbende de vardı hala regl zamanlarım duzensız ,
bende cok denedım veremıyorsun ıstesende zaten canım ,Pcostan dolayi iste onlar .ben kilo veremiyorum simdilik asilamaya basladik fazla kilo almadan hamile kalmam lzm hayirlisj bakalim
Ben ztn yiyemiorum ama kilo gitmio ben cok yiyen bi insan deilim metobolizmamda hizli ama gitmioobende cok denedım veremıyorsun ıstesende zaten canım ,
sımdı mıdem kucuk yıyemedıgım ıcın gıdıyor kılo