- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
- Konu Sahibi Littlestar
bı degısıklık gerekıyor ıste tekrar bı duzene oturtmak ıcın vucuduBen ztn yiyemiorum ama kilo gitmio ben cok yiyen bi insan deilim metobolizmamda hizli ama gitmioo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bı degısıklık gerekıyor ıste tekrar bı duzene oturtmak ıcın vucuduBen ztn yiyemiorum ama kilo gitmio ben cok yiyen bi insan deilim metobolizmamda hizli ama gitmioo
Yapcak bisi yok cnm artik gebelik icin yola ciktik hayirlisi ile hamile kalirsam belki vucut deisjrbı degısıklık gerekıyor ıste tekrar bı duzene oturtmak ıcın vucudu
tabı canım ben kılo ıcın konustum , yemıyordum ama kılo gıtmıyordu mesela bnmde amelıyattan sonra hıc yıyemedıgım ıcın mecburen gıtmeye basladıYapcak bisi yok cnm artik gebelik icin yola ciktik hayirlisi ile hamile kalirsam belki vucut deisjr
yani tabiki karşılıklı her sey ama eşim çok sinirli ve önceliğinin ben olduğunu düşünmüyorum.. çok çabuk kırabiliyor beni ve benim harcamalarımı on kere sorarken ailesine elinden gelse servet harcamaları vs vs... çok bulaımlıyız yani..ne problemı var aranızda ? özel degılse dınleyebılırız
Anladm cnm hamileyken belki bulantidan ondan bundan yiyemiycem o da vermemi saglar heralde .sonrasindada almamak icin caba gosteririm napim benden kiloluar bar hamilelikte hic kilo almamis nerdeysetabı canım ben kılo ıcın konustum , yemıyordum ama kılo gıtmıyordu mesela bnmde amelıyattan sonra hıc yıyemedıgım ıcın mecburen gıtmeye basladı
ne kadarlık evlısınız?yani tabiki karşılıklı her sey ama eşim çok sinirli ve önceliğinin ben olduğunu düşünmüyorum.. çok çabuk kırabiliyor beni ve benim harcamalarımı on kere sorarken ailesine elinden gelse servet harcamaları vs vs... çok bulaımlıyız yani..
1 yıl 8 ay oldu.. bilmiyorum ya birde geçen gün maddiyatla ilgili ondan kaynaklı bir problem oluştu ben çok destek oldum genciz öderiz vs vs gibi şeyler belki değişir diyorum birde ısrarla çocuk istiyor sorumluluk almalıyız diyor...ne kadarlık evlısınız?
acele etme bence cocuk ıcın sen calısıyormusun ?1 yıl 8 ay oldu.. bilmiyorum ya birde geçen gün maddiyatla ilgili ondan kaynaklı bir problem oluştu ben çok destek oldum genciz öderiz vs vs gibi şeyler belki değişir diyorum birde ısrarla çocuk istiyor sorumluluk almalıyız diyor...
evet ben çalışıyorum şuaanacele etme bence cocuk ıcın sen calısıyormusun ?
ne ıs yapıyorsun canım ?evet ben çalışıyorum şuaan
muhasebeciyim özel şirkette birde eski şirketi bırakıp buraya yeni geçtim yani doğum izni vs. işimde tehlikeye girerne ıs yapıyorsun canım ?
acele etme once aranızdakı sıkıntıları bı cozun sımdıden sana cımrılık yapıyosa bebek dogunca neler yaparmuhasebeciyim özel şirkette birde eski şirketi bırakıp buraya yeni geçtim yani doğum izni vs. işimde tehlikeye girer
bende ondan korkuyorum ya cimriliği sadece banaacele etme once aranızdakı sıkıntıları bı cozun sımdıden sana cımrılık yapıyosa bebek dogunca neler yapar
bıraz daha zaman gecsın o yuzden canım acele etmeye gerek yok yasın genc anladıgım kadarıylabende ondan korkuyorum ya cimriliği sadece bana
evet henüz 21bıraz daha zaman gecsın o yuzden canım acele etmeye gerek yok yasın genc anladıgım kadarıyla
Hoşgeldin şekerimmmmm ayyy çok sevindimmm
Biliyoruz canım durumunu arada bir uğra oda yeter nasıl gitsin valla benim uykusuz geçiyorben çok aktif olamayacagim ama arada sohbet ederiz inşallah. Malum bir andan bebek bir yandan öğretmenlik...
Sizde durumlar nasıl, evli mutlu çocuklu hayat nasıl gidiyor?
benden kucuksunevet henüz 21
siz kaç yaşındaydınızbenden kucuksun
23siz kaç yaşındaydınız