90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

ne problemı var aranızda ? özel degılse dınleyebılırız
yani tabiki karşılıklı her sey ama eşim çok sinirli ve önceliğinin ben olduğunu düşünmüyorum.. çok çabuk kırabiliyor beni ve benim harcamalarımı on kere sorarken ailesine elinden gelse servet harcamaları vs vs... çok bulaımlıyız yani..

tabı canım ben kılo ıcın konustum , yemıyordum ama kılo gıtmıyordu mesela bnmde amelıyattan sonra hıc yıyemedıgım ıcın mecburen gıtmeye basladı :KK70:
Anladm cnm hamileyken belki bulantidan ondan bundan yiyemiycem o da vermemi saglar heralde .sonrasindada almamak icin caba gosteririm napim benden kiloluar bar hamilelikte hic kilo almamis nerdeyse

yani tabiki karşılıklı her sey ama eşim çok sinirli ve önceliğinin ben olduğunu düşünmüyorum.. çok çabuk kırabiliyor beni ve benim harcamalarımı on kere sorarken ailesine elinden gelse servet harcamaları vs vs... çok bulaımlıyız yani..
ne kadarlık evlısınız?

ne kadarlık evlısınız?
1 yıl 8 ay oldu.. bilmiyorum ya birde geçen gün maddiyatla ilgili ondan kaynaklı bir problem oluştu ben çok destek oldum genciz öderiz vs vs gibi şeyler belki değişir diyorum birde ısrarla çocuk istiyor sorumluluk almalıyız diyor...

1 yıl 8 ay oldu.. bilmiyorum ya birde geçen gün maddiyatla ilgili ondan kaynaklı bir problem oluştu ben çok destek oldum genciz öderiz vs vs gibi şeyler belki değişir diyorum birde ısrarla çocuk istiyor sorumluluk almalıyız diyor...
acele etme bence cocuk ıcın sen calısıyormusun ?

Hoşgeldin şekerimmmmm ayyy çok sevindimmm :halay:

ben çok aktif olamayacagim ama arada sohbet ederiz inşallah. Malum bir yandan bebek bir yandan öğretmenlik...

Sizde durumlar nasıl, evli mutlu çocuklu hayat nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
X