- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
Ben hep buradayımkızlar aksam ugruyormusunuz buraya
bende ugrarımBen hep buradayım
Uğra şekerimbende ugrarım
gıttım ben sımdılık grs canımUğra şekerim
onemlı degıl kuzumAyyy o uyuzu telefonum yazdı çok özür dilerim
Selam herkese bende geldim aranıza 90lı olarak ve 2çocuğumlaHanımlaaar 1990/1995 arası doğumluysanız gelin tanışalım kaynaşalım ,dertleşelim...
Ayyy maşallah hoşgeldin canım benimSelam herkese bende geldim aranıza 90lı olarak ve 2çocuğumla
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende ilk sizi gördüm yazmak istedim 91liyim bende ve benim en büyük derdim kilom şimdi
Hoşbulduk tatlım evet canm evliyim küçük yaşta evlendim 16 yaşında 2 oğlum var bitlisliyim bu aradaMerhaba canım hoşgeldinEvli misin nerelisin? Amaaaan kiloları boşverrr
Ayy maşallah iki yavrun var he benimde 4 aylık bir oğlum var.. Çok mu kilolusun kiHoşbulduk tatlım evet canm evliyim küçük yaşta evlendim 16 yaşında 2 oğlum var bitlisliyim bu arada
Kiloyu boşveremiyorum yAA
Bende katılabilirmiyiiimm yaşım 19 amaAyy maşallah iki yavrun var he benimde 4 aylık bir oğlum var.. Çok mu kilolusun ki
Allah bağışlasın canım ya minik daha. Kiloda Çok çok değil ama beni rahatsız ediyor 68 69 kilodayımAyy maşallah iki yavrun var he benimde 4 aylık bir oğlum var.. Çok mu kilolusun ki
Aaa ayıp ettin tabiki katılabilirsin canımm hoşgeldinBende katılabilirmiyiiimm yaşım 19 ama
Amin canım hepimizinkini inşallahAllah bağışlasın canım ya minik daha. Kiloda Çok çok değil ama beni rahatsız ediyor 68 69 kilodayım
Aaa ayıp ettin tabiki katılabilirsin canımm hoşgeldin
Oohhh nüfus gittikçe artıyor burdaAyy canım saol yaaa bak nasl mutlu oldum bende evliyim yaşm 19 bir yillik evliyim bebiş istiyoruz emme velakin olmiyyu yarışmaya kastamonudan katiliyrum kızlaaar
Canm onun yorgunluğu ne olacak ki büyüsünde sen Sonra görAmin canım hepimizinkini inşallahminik teyzesi çok yoruyor annesini Verirsin kız stres yapma