- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
Biz işi bilmiyoruz anacımsans bacım sans mıllet yasıyor , bıze öküzler denk gelıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz işi bilmiyoruz anacımsans bacım sans mıllet yasıyor , bıze öküzler denk gelıyor
millete kısmet bıze kör ismetBiz işi bilmiyoruz anacım
millete kısmet bıze kör ismet
napıyosun canım
Ahahahahahhhaah kız ne güzel sözmüş he vallaha topladık Kör topal ne varsamillete kısmet bıze kör ismet
hahahah napıyosun kızAhahahahahhhaah kız ne güzel sözmüş he vallaha topladık Kör topal ne varsa
Valla yatışlardayım bacımhahahah napıyosun kız
AKŞAMA ne yemek yapsam diye düşünüyorum öneriniz var mınapıyosun canım
ya ıkı aılede uzakta bızım. ben calısyorum ıse gırelı 1 sene oldu. ısten ayrılmak ıstemıyorum. malum iş bulmakta kolay degıl. araba kredımız var. bıde dogurmaktan zıyada hamıle kalamazsam korkusu var. adetım hala daha duzensız oluyor. 35 gunde bır falan. ilk adet oldugumda agrım var dıye aspirin içtim cahıllık işte. cok kanamam oldu. o gunden berıde duzensız olmaya basladı.ayrıca doktora gıtme korkumda var.Hoşgeldin canımmm Ne gibi korkuların var mesela
yok canım , bende 5 de ısten cıkıcam kendımı bı eve atsam benden ıyısı yok vallaAKŞAMA ne yemek yapsam diye düşünüyorum öneriniz var mı
mucver en sevdıgım yanına da cacık. oh mısAKŞAMA ne yemek yapsam diye düşünüyorum öneriniz var mı
ohh mıss beben ne yapıyoValla yatışlardayım bacım
Amaaan bunların hepsini atlatırsın canım benim de hep düzensizdi ama evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım o sorun olmaz Allahın izniyleya ıkı aılede uzakta bızım. ben calısyorum ıse gırelı 1 sene oldu. ısten ayrılmak ıstemıyorum. malum iş bulmakta kolay degıl. araba kredımız var. bıde dogurmaktan zıyada hamıle kalamazsam korkusu var. adetım hala daha duzensız oluyor. 35 gunde bır falan. ilk adet oldugumda agrım var dıye aspirin içtim cahıllık işte. cok kanamam oldu. o gunden berıde duzensız olmaya basladı.ayrıca doktora gıtme korkumda var.
Onuda ıyuttummohh mıss beben ne yapıyo
hmn yemegını yapta magdur olma sonraOnuda ıyuttumm
inşallah. ümidim o yonde.Amaaan bunların hepsini atlatırsın canım benim de hep düzensizdi ama evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım o sorun olmaz Allahın izniyle
bugun kı menu de kurufasulye vardı bzm deBende akşam için kuru fasulye pilav yaptım
evet ya güzel ve pratik teşşekkür ederimmmucver en sevdıgım yanına da cacık. oh mıs