• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

ne zaman bu içindeki yanma kalp acıması geçiyo ya da hafifliyo duygucum

Canım inan sende kendimi gördüm şimdi sen böyle söyleyince şafak panosunda biraz gerilere git oku forumu nasıl geçirdiğimi gör o günleri.

Hiçbir zaman hafiflemiyor, hiç bir zaman alışamıyorsun ama kabulleniyorsun bir yerden sonra. Gelecek diyorsun gelince böyle olacak bitecek tüm zorluklar ömür boyu birlikte olacağız onunla geçirdiğin mutlu günler geliyor hep gözünün önüne.
Şuanda bile ilk günki gibi yanıyor canım ama kabulleniyorsun işte bir şekilde.
Bu ayrılık sevgini daha çok arttırdığını görünce daha bir sıkı tutunuyorsun, inan bana canım şu ilk bir ayı atlat ne demek istediğim anlayacaksın :teselli:

90/1 canım kardeşim batman -sason şafak 354...
batman sıcağında eriyor kardeşim :(
kasımda izne gelmeyi düşünüyor iple çekiyorum..
allah hepimize sabır versin.

Canım inan sende kendimi gördüm şimdi sen böyle söyleyince şafak panosunda biraz gerilere git oku forumu nasıl geçirdiğimi gör o günleri.

Hiçbir zaman hafiflemiyor, hiç bir zaman alışamıyorsun ama kabulleniyorsun bir yerden sonra. Gelecek diyorsun gelince böyle olacak bitecek tüm zorluklar ömür boyu birlikte olacağız onunla geçirdiğin mutlu günler geliyor hep gözünün önüne.
Şuanda bile ilk günki gibi yanıyor canım ama kabulleniyorsun işte bir şekilde.
Bu ayrılık sevgini daha çok arttırdığını görünce daha bir sıkı tutunuyorsun, inan bana canım şu ilk bir ayı atlat ne demek istediğim anlayacaksın :teselli:

canım benim çok çok teşekkür ederim tesellin ve desteğin için 1gün geçti bakalım geçer bi 15 gün daha heralde.ayrılığı herşeyi kavuşmamıza bi sebeb sayıyorum ama yaşattığı huzurun yokluğu kahrediyor.ateş gibi yakıveriyo boshayallersmile

canım benim çok çok teşekkür ederim tesellin ve desteğin için 1gün geçti bakalım geçer bi 15 gün daha heralde.ayrılığı herşeyi kavuşmamıza bi sebeb sayıyorum ama yaşattığı huzurun yokluğu kahrediyor.ateş gibi yakıveriyo boshayallersmile

canım benim ne demek ya
hepimiz aynı yollardan geçiyoruz senin gibiyken beni teselli ediyorardı buradaki arkadaşlarım aynı senin durumndaydım
şimdi ben devraldım ben size destek olmaya çalışıyorum

ne söylerlerse söylesinler kar etmiyordu o zamanlar ama şimdi şimdi anlıyorum ne demek istediklerini.
Şanslısın, sevinmelisin canın bu kadar yanıyorsa eğer gerçekten seviyor ve seviliyorsun. Bu araya giren ayrılık aşkınızı daha çok güçlendirecek emin ol.
Geldiğinde neler yapacağınızı düşün. Günlük tut, onun için yapacağın şeyler yükünü daha hafifletecek canım benim :1hug:

çok haklısın canım.günlük tutuyorum ilk günden beri zaten.okuyup okuyup güleceğiz ileride diyorum.geç artık günlerrrr....

Benim de kardeşim 90/1 gitti.Hakkari Çukurca.
Ben de çok özledim.:2:
Uzun dönem yapacak.boshayallersmile
Totalde 4.ayın içindeyiz.
Vallahi gün sayıyoruz ama şafak karanlık...

Çoooooooookkk sıcakmış...

Back