• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

turkbayragi$AFAK.....>315turkbayragi
:nazar:mehTap.....>108:nazar:

217ov.gif

gif839vk.gif

anooom gosdeye bak burda gıslı lıste yappmıss hıc haberım yokkkkkkk:oklava:

kız ne gizlisiii beee al bunu da sen yap tatlım maksat topikkk güzelleşsşn bnm yapmam sart deil isteğen biri olursa seve seve yap arkadasım derim kimseden gizlediğim bişiy yokkkkk yani :dilcikar:

kız ne gizlisiii beee al bunu da sen yap tatlım maksat topikkk güzelleşsşn bnm yapmam sart deil isteğen biri olursa seve seve yap arkadasım derim kimseden gizlediğim bişiy yokkkkk yani :dilcikar:

leeeeeyyynnn kotu anlamda demedım morukkkk senın topıgın tabıkı sen yapıcannnnnn :oklava:

benımkını sen alcannnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar,
liste olayı,padişahlık sistemi gibi,anadan kıza geçiii,kavga etmeyinisss buşunaabayanssulusmile

anaamm ne antipatik oldum büüleee sempatiksalakcinni

aaa ben bu topiği nasıl görmemişimakannehir selam gözdeeee ve diğer asker yarlarıopuyorumnanaktan Allah hepimizi sevdiceklerine kavuştursun:Saruboceq:
90/2- ŞAFAK atarsa 443turkbayragi MEHTAP 18

kıslar,
liste olayı,padişahlık sistemi gibi,anadan kıza geçiii,kavga etmeyinisss buşunaabayanssulusmile

anaamm ne antipatik oldum büüleee sempatiksalakcinni

susunun listesi var dieee ben cansunun listesini istemiştimmm ben yapmasam da olur kim isterse o yapabilirrrr listeyiiiiiiiiii bnm için sorun yokkk listeee yapmayı çok isteseydim zaten çokkk önceden alırdım zatennnn

aaa ben bu topiği nasıl görmemişimakannehir selam gözdeeee ve diğer asker yarlarıopuyorumnanaktan Allah hepimizi sevdiceklerine kavuştursun:Saruboceq:
90/2- ŞAFAK atarsa 443turkbayragi MEHTAP 18

h.g cnm topiğimizeeeeee =) yeni sayılr daha topik cnmmm bundan sonra sık sık bekliorum senii =)

:Saruboceq:

:Saruboceq:...347 pembe_beta ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...347 angelgozde ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...348 eftelyaecrin ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...348 kardelen44 ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...349 mavimavimavi ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...352 hdh10 ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...352 sym ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...354 duygu.c ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...354 nix ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...355 nuran07...:Saruboceq:

:Saruboceq:...356 eduk ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...356 askeryarim...:Saruboceq:

:Saruboceq:...357 yengec123 ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...357 mavıye_sevdalı ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...394 nefesim ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...435 ozqe_...:Saruboceq:

:Saruboceq:...436 choqşeqer ...:Saruboceq:

:Saruboceq:...442 melegim...:Saruboceq:

:Saruboceq:...444 siyahincim... :Saruboceq:

:Saruboceq:...444 ayla_te...:Saruboceq:

:Saruboceq:...444 miracle07...:Saruboceq:

:Saruboceq:...446 Queen ...:Saruboceq:

turkbayragi

Son düzenleme:
susunun listesi var dieee ben cansunun listesini istemiştimmm ben yapmasam da olur kim isterse o yapabilirrrr listeyiiiiiiiiii bnm için sorun yokkk listeee yapmayı çok isteseydim zaten çokkk önceden alırdım zatennnn

akannehir

Son düzenleme:
Back