• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El -9 yaş kız çocuk markalı kıyafet, oyuncak, bebek ,bisiklet, scooter, çanta...

GÜNCELLEME
SATILANLAR:
4. Şişme yelek
6. İnekli peluş çanta
9. Peluş şişme puf tabure
51. Cemile serisi
52. Disney gülen yüzlet ikili kitap
53. Disney Winnie the pooh oyuncak
56. Taşıtlar puzzle 5 li
58. Ahşap tavşan giydirme

Diğerleri alıcılarını beklemektedir:)

GÜNCELLEME
SATILANLAR:
4. Şişme yelek
6. İnekli peluş çanta
9. Peluş şişme puf tabure
51. Cemile serisi
52. Disney gülen yüzlet ikili kitap
53. Disney Winnie the pooh oyuncak
56. Taşıtlar puzzle 5 li
58. Ahşap tavşan giydirme

Diğerleri alıcılarını beklemektedir:)
Urunlerım geldı canım esım cok şaşırdı hıc kullanılmamış bunlar dedı oyuncağımızda cok sevimli cok cok teşekkür ederım guzel ilgin ve temız urunlerın ıcın

Lcw şişme yelek satılmıştır. ekleyeceğim erkek çocuk Ayakkabılarda 22 no malesef 25 no yok
Merhaba 27 de bordo kazağın lastik kısmında leke var mı? Başka kazak da var mı elinizde 2 yas? Bir de folklor kıyafetini nerde giydirdiniz merak ettim ☺️

41. Lcw papyonlu penye salopet 12-18 ay 5 tl
42. Boyner mammarammo kapşonlu mont 2 yaş 5 tl
Teşekkürler hatırlattığınız için unutmuşum.....

Çok teşekkürTE="Zeymer1980, post: 38543230, member: 456175"]Urunlerım geldı canım esım cok şaşırdı hıc kullanılmamış bunlar dedı oyuncağımızda cok sevimli cok cok teşekkür ederım guzel ilgin ve temız urunlerın ıcın[/QUOTE]

Sevgili Zeymer1980;
Asıl ben çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum söyledikleriniz için güzel günlerde sağlıkla ve neşeyle kitaplarınızı okuyun inş. tekrar sağolun beni çok memnun ettiniz hayırlı alışverişler diliyorum size....

Sorularınızı özelden cevaplıyorum sayfa kullanımı açısından Teşekkürler

Kargom geldi.Oyuncaklara bayildik.Esim hani ikinci el aldim demistin dedi :) hediyeler icin de cook tesekkur ederiz.İns tekrar gorusurz. Sesli.kitabiniz zamanini bekleriz belki. Allah cocuklariniza saglik sihhat versin :)

Kargom geldi.Oyuncaklara bayildik.Esim hani ikinci el aldim demistin dedi :) hediyeler icin de cook tesekkur ederiz.İns tekrar gorusurz. Sesli.kitabiniz zamanini bekleriz belki. Allah cocuklariniza saglik sihhat versin :)

Çok Teşekkür ediyorum size güzel sözleriniz ve güzel dualarınız için ...
Sağlıklı günlerde güle güle kullanın inş. hayırlı alışveriş diliyorum. ..

Güncelleme
39. Lcw kareli gömlek 12-18ay
41. Lcw papyonlu salopet 12-18ay
42. Boyner 2 yaş kapşonlu mont
Satılmıştır...

Merhabalar
Satılmayanları ve fiyatlarını güncellerseniz sevinirim.Neyin satılıp satılmadığı anlaşılmıyor da
Şimdiden tşk ler

Merhabalar
Satılmayanları ve fiyatlarını güncellerseniz sevinirim.Neyin satılıp satılmadığı anlaşılmıyor da
Şimdiden tşk ler

Aslında satılanları ayrıntılı yazmıştım zaten henüz 6-7parça bişey satıldı diğerleri duruyor ilavelerim olacak kız oyuncak vs.
isterseniz ilgilendiklerinizi sorun yardımcı olurum fiyatlarıda belirttim ürün açıklamalarının yanında Teşekkürler iyi alışverişler

Back