Dükkanda kiler bana bakıp bu kız delirdi mi kendi kendine gülüyo diyolar ay bayılacagım şimdi terledim haaaaaaaa
nassın ? iyisin ?.. dipcik gibisin maşallah
osmaaaann guzuuuummm
uyh uyh tansiyonum indi indi çıktı... uyh uyh tansiyonum indi şekerim çıktı guzumm..
Ben lafımı ortaya goyarııım isteyen gelir alııır istemeyen bırakıııır gaçar
oluuum guzuum baa bi köfte gap pilavını bol gossunlar başka türlü içim almuyur
sıskaLarda sinsi oLur dirLer
ossmaaaaaaan !!!! haalaaaaaaaam !!!! ben bunun anasını da sevmezdim zaten soykası tükenesice damarı guruyasıca hoşşikkk
Allahhhhhh sen bilirsin ya rabbbbbbbb
bağa girdim yaprağa
doyamadım sarmağa
o yar benim olmadan..
girmem gara toprağa..
-niye dineliyorsün osman otursana guzuum
-yok, yok böyle daha rahat hala
-basurun mu var?
-hayır hala
-utanacak bişey yog oğlum, ne utanıyon oğlum bende de var
-yok hala
-oğlum babanda da var bahattin amcanda da var, bütün ailemizde var çok şükür, çok et yiyörük ondan olüyor, zenginlikten olüyor, ne utanıyorsun oğlum, gurur duy
- öff
-Hasta benim ogluuum, hasta benim guzuuum, gıçıııın uzerine oturamiyor yavruuuum, giyamam gubban oluruuuum, ayahta dineliyor hep "Sabah kalktığında guru gayusunun üzerine bi bardah su içiyörsün, hemen alttan açiyör..."
-Sen bırak olum bu gızı. Gullan at. Bis sana meyremi alacaq guzuuuum. biz sana meyrem'i alacaak ya?
- ya ben meryem'e karşı bi şey hissetmiyorum ki hala! meryem ayrıca şişkonun teki!
- şişkonun güzeli oolum, genc irisi. bakale, meyrem'in bi elleri var, böyle hamur açmışın gibi, yumuk yumuk. her bi barnağının boğumuna bi fındık oturtursun, o kaddar güzel gız.