- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
- #122.081
Ben 75 kilo olunca kendime ödül verecem demiştim diyete başlarken zuhal ablacım bana meydan okuyunca vazgeçtim yılbaşında verecem ödülümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy patiklerini seveyim senin
Bu sabah ve bu akşamki fotom,son halim bu canlarım
donduk canım zaten okula gittik bugun durumu iyi dedi öğretmen sesler falan çıkarıyor dedi istediğimiz gibi dedi ameliyattan sonra cok daha iyi olur dedi bakalım hayırlısıGüzelim bana menün biraz yetersiz geldi
Sabah 1 dl tb ekmeği yumurta peynir zeytin bol yeşillik olabilir
Öğlende kuru kuru nasıl yedin Ton balığını ben hayatta yiyemem mutlaka salata olması lazım
Su ve sporun güzel
Döndünüzmü cnm
Yeni haberler varmı
Rakip tanımam anca kendimle yarışırım diyon Hee
Hepsi çok güzel fıstığım
Tabiiii çok iyi olmuş
Mantı içinde en az 100 hoplarsın heralde
Eeee Meliha hanım
Bence senin canın leslie yapmak istiyor
2 yada 3 sen bilirsin
Hiç beğenmedim Nehirim
Kız böyle menümü olur
Ne bi tatlı ne börek çörek var
Kuzum ben evdeki mis gibi kendi elceğizlerimle yaptığım baklavayı yemedimİlahi abla yemicem onlardan ama sana yapabilirim istersen çok becerikliyim bunkonuda ha
Canım 3 köfte 1 orta boy balık ortalamayi aşar miyim hiç zuhal ablayla yarisiyorum
Zencefil i kaynatsam olur mu yani demleyip içsem bütün olarak var bende abla
Evet canım öyle oluyor
Aaaa doğruya o vardı demiiBen 75 kilo olunca kendime ödül verecem demiştim diyete başlarken zuhal ablacım bana meydan okuyunca vazgeçtim yılbaşında verecem ödülümü
Ohh çok şükür Kamilem için rahatlamıştır birazdonduk canım zaten okula gittik bugun durumu iyi dedi öğretmen sesler falan çıkarıyor dedi istediğimiz gibi dedi ameliyattan sonra cok daha iyi olur dedi bakalım hayırlısı
4 k etli mantı çok muuGüzelim bana menün biraz yetersiz geldi
Sabah 1 dl tb ekmeği yumurta peynir zeytin bol yeşillik olabilir
Öğlende kuru kuru nasıl yedin Ton balığını ben hayatta yiyemem mutlaka salata olması lazım
Su ve sporun güzel
Döndünüzmü cnm
Yeni haberler varmı
Rakip tanımam anca kendimle yarışırım diyon Hee
Hepsi çok güzel fıstığım
Tabiiii çok iyi olmuş
Mantı içinde en az 100 hoplarsın heralde
Eeee Meliha hanım
Bence senin canın leslie yapmak istiyor
2 yada 3 sen bilirsin
Hiç beğenmedim Nehirim
Kız böyle menümü olur
Ne bi tatlı ne börek çörek var
Senin menuler çok güzel kesin beni geçersin ama yarışalımSporda olsa güzel menü.
Su ve spor çok guzel..
Su biraz az olmuş. 2 ye tamamlarsin belki yatana kadar.
Ben de zor veriyorum. İstersen yarışalım mı. Önceki haftalarda hep 500-600 arası verdim.
Kek böregi erken yemen güzel olmuş. Ama ben bu gibi durumlarda birinden birini tercih ediyorum.
Canım kaç köfte, kaç balik.. onlarda ortalamadaysa güzel menü.
Ya bu nasıl olur anlamadım zaten oki resim çok farklı duruyor
ya tabi biraz rahatladı ama ameliyat olmus bi cocuk horduk asil onu görünce sevindim cok fark olduğunu söyledi ailesi ama beni asil pzt ankaradaki sonuclar rahatlatacak tabi iyi cikarsaOhh çok şükür Kamilem için rahatlamıştır biraz
Tamam abla alırım yatın öksürük Çok kötü ya hemen gecirmem lazımKuzum ben evdeki mis gibi kendi elceğizlerimle yaptığım baklavayı yemedim
Mersi cnm allerjim var
Tabi cnm bi parça zencefilli kaynat oda iyi gelir
Yarın alabilirsen tozunuda al
1 çk zencefille az balı karıştırıp yiyon boğazını yumuşatıyor
Pasta değil künefe yicektim ahh ahh ne çoktur kalorisi yılbaşında yılbaşında :):) :)Aaaa doğruya o vardı demii
Kız bu kadar beklemişin hakettin yarın kocaman bi dil pasta ye
Şurda 2 hafta kaldı cnm ardahan bekle karşılığını alırsın
Bende 99 a düşünce patates salatası yicektim
Daha yemedim ama onun yerine son zamanlarda başka şeyler götürdüm
Biri bu sabah biri bu akşam canım.Ya bu nasıl olur anlamadım zaten oki resim çok farklı duruyor
Sev beni sev sev sevOyyyy patiklerini seveyim senin
Onu 10 kilo olunca yapıcam Zuhal'im inşallah haftayaAslında eski halinle yanyana koysaydın farkı götürdük
Panduflarini sevsinler kilo vermeyi hızlandırıp yaza fit girmen gerekiyor biliyorsun değil mi canım??
Hemen gözümü korkutmasaydin. Alisaydim bir burayam daha misafirimArtık o günler geçti güzellik
Sen o pastayı yede gece gece kafana bi terlik fırlatayım
Menulerim düzenli ancak bağırsak problemim var. Onun için çok zor kilo veriyorum.Senin menuler çok güzel kesin beni geçersin ama yarışalım