9 NİSAN'da Tüp Bebek Mücadelem Başladı

seçko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
44
0
Selam kızlar bende tüp bebek için start vermiş bulunuyorum 9 nisanda Lucrin iğnelerime başladım tek dileğim ilk seferinde başarılı olabilmek.Bir yanım olacak derken diğer yanım ya olmazsa diye irkiliyor.Çok karışığım anlayacağınız. Ne diyeyim allah benim gibi isteyen ve uğraşan herkesin yardımcısı olsun emeklerini boşa çıkarmasın

hayırlı olsun canım.inşallah ilk denemende bebişine kavuşursun bende mayısta 2 tüp bebeğe başlıyacağım..zor bi süreç.hep iyi düşün pozitif ol.allah yardımcın olsun canım.
rabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Merhaba, ben de 4 gün önce Lucrin'e başladım. ilk tüp bebek denememiz olacak. Daha önce 3 kez aşılama denedik, olmadı. Her seferinde bir umut başlıyoruz, sonu hüsran. Morali yüksek tutmak lazım ya ben ilk denemede tutacağına pek inanmıyorum artık. Umarım yanılıyorumdur. İnşallah herkesin sağlıklı ve hayırlı çocukları olur...Ah bir de şu karamsarlıktan kurtulsam :)))

Selam kızlar bende tüp bebek için start vermiş bulunuyorum 9 nisanda Lucrin iğnelerime başladım tek dileğim ilk seferinde başarılı olabilmek.Bir yanım olacak derken diğer yanım ya olmazsa diye irkiliyor.Çok karışığım anlayacağınız. Ne diyeyim allah benim gibi isteyen ve uğraşan herkesin yardımcısı olsun emeklerini boşa çıkarmasın

hayırlı olsun canım benimde 11 nisanda başladı ve benimde ilk denemem olacak inşallah hayırlı sonuçlar alırız

kızlar hepinize hayırlı olsun canlarım ya. inşallah hepinizin ki tutar. müjdeli haberlerinizi verirsiniz. Ben de kısmetse haziranda başlayacağım.Bakalım kısmet ne diyelim hayırlısı olsun

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ve hepimizin ilk seferde bebişerlimizi kucağımıza alabilmemizi dilerim karamsar olmamaya çalışıyorum ben.Korkum var ama içimden iyi şeyler olacakmış gibi geçiyor herkesin hakkında hayırlısı.

seçko vediğer arkadaşlar hepinizin tedavileri hayırlı olsun...inşallah sonuçlarınızda heppp böyle olumlu olur...

kızlar tedaviniz hepinize hayırlı olsun.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.en kısa zamanda anne olmanızı diliyorum...

Selam kızlar bugün adetimin 3. günü hormon değerlerim ve ultrason bulgularım çokiyiymiş ve artık 2. grup iğnelerime başladım dr bundan sonra tedaviye ne yanıt vereceğin çom önemli dedi çok sıkntı yaptım ya yumurtalarım çoğalıp gelişmezse ya hiç yumurtam olmazsa diye ister istemez düşünüyorum dr bu puregonu 300 lük bir dozla başladı sizce bu normalmi kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Selam kızlar bugün adetimin 3. günü hormon değerlerim ve ultrason bulgularım çokiyiymiş ve artık 2. grup iğnelerime başladım dr bundan sonra tedaviye ne yanıt vereceğin çom önemli dedi çok sıkntı yaptım ya yumurtalarım çoğalıp gelişmezse ya hiç yumurtam olmazsa diye ister istemez düşünüyorum dr bu puregonu 300 lük bir dozla başladı sizce bu normalmi kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Tedavin hayırlı olsun.Kafana takma böyle şeyleri.Yumurtam gelişir mi gelişmez mi falan düşünme hiç.Oluruna bırak.Ne güzel iyi şeyler geçiyormuş aklından bırak öyle kalsın.İyi şanslar.a.s.

X