• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 lu zayıflama çayının yan etkileri acillllll

beyzanurecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
106
0
46
Bursa
ben bir poşetin içinde herbirinden hazrlanmış halde aldım kendim karıştırıp içiyordum ama sigara içen insan gibi nefes darlığı çekmeye başladım içinde güöğsüm sızlıyor görümcem kullandı o da aynısını söylüyor biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz yoksa anlamadım yardım ederseniz sevinirim

ben bir poşetin içinde herbirinden hazrlanmış halde aldım kendim karıştırıp içiyordum ama sigara içen insan gibi nefes darlığı çekmeye başladım içinde güöğsüm sızlıyor görümcem kullandı o da aynısını söylüyor biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz yoksa anlamadım yardım ederseniz sevinirim

öncelikle geçmiş olsun ımarım cok uzun sürmez:50::50: bende kullandım hala ara ara kullanıyorum fakat bu çayda önemli olan herbir bitkinin ayrı ayrı alınması ve hepsinden bir tutam konulması.. hepsibıarada diye satılanlara güvenmeyin miktarını bilemezsiniz oyuzden tek tek satın alın aktardan ve miktarlarını bitutam olarak siz koyun....

Back