9 gun once erkek arkadasimla geri cekilme yontemiyle beraber olduk 😔

ülkede ne çok cahil var ya. korunma yöntemi bilmeden kullanmadan ilişkiye giriyorlar kendileri ne pislik yaparlarsa yapsınlarda niye hamile kalma ihtimalini ortadan kaldırmıyorlar ben burada üzülüyorum akşam akşam

yaşı 14 15 falan galiba çocuklara çok dikkat etmek lazım engel olunamıyorsa bari korunma yöntemleri falan öğretilmesi şart. ki bu yaşlarda cinsellik asla olmamalı ama en azından olursa korunmayı bilsinler

Insallah ilacla dusuk oluyordur

Konu sahibi bak bir çözüm daha varmis

Ne yapacagimi bilmiyorum ki kürtaj korkunc bisey mi acaba
Kürtaj korkunç bir şey mi ? Hangi taraf için ? Muhtemelen kendiniz için soruyorsunuz canım acır mı gibisinden ? Özel bir hastaneye gidip parasını bayınca genel anesteziyi dayıyorlar size hiçbir acı duymuyorsunuz,uyandığınızda biraz ağrınız oluyor hemen bir ağrı kesici iğne dayıyorlar tekrardan o da tamam...Peki ya sonrası ? O ruh hali ? O vicdan azabı ? İlerde evlendiğinizde ve tekrar hamilelik yaşadığınızda doktorun size “İlk hamileliğiniz mi?” sorusuna vereceğiniz cevap ? Çocuklara baktıkça “Yaşasaydı şimdi o da bu yaşta olacaktı.” acısı ? Bebek sahibi olmak isteyipte olamayanların üzüntüsünü gördükçe girilen bunalım ? Bu olay size ders olsun olur mu ? Haberlerde çöplere atılan,wc köşelerine bırakılıp kaçılan yenidoğan bebekleri izlemek istemiyorum artık. Yeter .

ülkede ne çok cahil var ya. korunma yöntemi bilmeden kullanmadan ilişkiye giriyorlar kendileri ne pislik yaparlarsa yapsınlarda niye hamile kalma ihtimalini ortadan kaldırmıyorlar ben burada üzülüyorum akşam akşam
Sonra show haberde her hafta bir yerlerin çöpüne atılan yenidoğan sabileri izliyoruz böyleleri yüzünden.

Öff yetti yani şu pembe akıntılı, kahverengi lekeli, kırmızı kanlı konular.
Ne hikmetse hep de erkek arkadaşla "geri çekilme yöntemiyle(!)" sevişildikten birkaç gün sonra geliyor bu renk renk akıntılar.

Cahilce yaşamayın birşeyleri.
Sonu böyle pişmanlık oluyor işte. Kendine güvenmiyorsan, adama güvenmiyorsan birlikte olmayacaksın, iki iki dört.

Sonra show haberde her hafta bir yerlerin çöpüne atılan yenidoğan sabileri izliyoruz böyleleri yüzünden.
maalesef yaşları ya çok küçük olduğundan yada gerizekalılıktan bunları hiç düşünemiyorlar yada başka birşey bilmiyorum onların kafasını yaşayamıyorum anlayamıyorum :S

Ben hamileliğimde adet görmüştüm .. o yüzden böyle ihtimal şuan gerçi 10 sene geçti aradan biseyler değişmiştir :)
Bende testle yumurta takibi yaptigim icin o yuzden eminim. Dileyen ve hakeden herkese nasip etsin Allah uzuluyorum boyle okudukca

ya bende merak ettiğimden soruyorum.. korunma yönteminde prezervatif dısında doğum kontrol hapı var hani ilişkiden sonramı içilmeli 1 gün önce falan mı? merak ediyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin

ya bende merak ettiğimden soruyorum.. korunma yönteminde prezervatif dısında doğum kontrol hapı var hani ilişkiden sonramı içilmeli 1 gün önce falan mı? merak ediyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin
Ertesi gün hapları var yani akutpils te deniyor. İlişkiden sonra ilk 36 saat içinde alınması lazım. Tek bir hap ve sürekli tekrarlanırsa hormon dengesizliği yapabilir .

Ertesi gün hapı var ilişkiden bir gün sonra içiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…