hahahah ya off :)))Adını feriha koydum
yaşı 14 15 falan galiba çocuklara çok dikkat etmek lazım engel olunamıyorsa bari korunma yöntemleri falan öğretilmesi şart. ki bu yaşlarda cinsellik asla olmamalı ama en azından olursa korunmayı bilsinlerBu size ders olsun, yaşınız kaç bilmiyorum, dilerim hamile değilsinizdir, burada konu açarak çok yardım alamayacaksınız artık. Gidin kan testi yaptırın, eğer hamile iseniz sanırım çözüm kürtaj sadece. Erkek arkadaşınızı da iyi değerlendirin inşallah hayatınızdan çıkarırsınız. Doğru insan olsaydı çaresizliğinizi berbaber yaşardiniz.
Insallah ilacla dusuk oluyordurÖncelikle hemen bir test yaptırın. Pozitifse kürtaj yaptırmayın sakın. Doktorla görüşün , henüz erken olduğu için İlaç alarak düsük yapabilirsiniz. Kürtaj şimdilik en son cagre olarak düşünün. Umarım bu korku bile size ders olur , bundan sonra tedbirinizi alırsınız!
Konu sahibi bak bir çözüm daha varmisÖncelikle hemen bir test yaptırın. Pozitifse kürtaj yaptırmayın sakın. Doktorla görüşün , henüz erken olduğu için İlaç alarak düsük yapabilirsiniz. Kürtaj şimdilik en son cagre olarak düşünün. Umarım bu korku bile size ders olur , bundan sonra tedbirinizi alırsınız!
ya saçmalama senin canını tehlikeye atmış olursun.. direkt doktora git öyle bir durumda böyle düsünme..Insallah ilacla dusuk oluyordur
Ben iliskiden sonraki 9.gun ogrendim hamileligimi hemde ucuz kaset test ile. Oncesi sonrasi yok tek iliski9 gün olmuş daha birlikte olalı kan testinde bile anca çıkar yani eczaneden aldığı test sonuç vermez
Kürtaj korkunç bir şey mi ? Hangi taraf için ? Muhtemelen kendiniz için soruyorsunuz canım acır mı gibisinden ? Özel bir hastaneye gidip parasını bayınca genel anesteziyi dayıyorlar size hiçbir acı duymuyorsunuz,uyandığınızda biraz ağrınız oluyor hemen bir ağrı kesici iğne dayıyorlar tekrardan o da tamam...Peki ya sonrası ? O ruh hali ? O vicdan azabı ? İlerde evlendiğinizde ve tekrar hamilelik yaşadığınızda doktorun size “İlk hamileliğiniz mi?” sorusuna vereceğiniz cevap ? Çocuklara baktıkça “Yaşasaydı şimdi o da bu yaşta olacaktı.” acısı ? Bebek sahibi olmak isteyipte olamayanların üzüntüsünü gördükçe girilen bunalım ? Bu olay size ders olsun olur mu ? Haberlerde çöplere atılan,wc köşelerine bırakılıp kaçılan yenidoğan bebekleri izlemek istemiyorum artık. Yeter .Ne yapacagimi bilmiyorum ki kürtaj korkunc bisey mi acaba
Zaten doktorun gözetiminde düşük oluyor. Eczanede alamazsınız öyle ilaçları .ya saçmalama senin canını tehlikeye atmış olursun.. direkt doktora git öyle bir durumda böyle düsünme..
İlk iliskinizmiydi yani ilk birliktelikte gebe oldunuz doğru mu anladımBen iliskiden sonraki 9.gun ogrendim hamileligimi hemde ucuz kaset test ile. Oncesi sonrasi yok tek iliski
Sonra show haberde her hafta bir yerlerin çöpüne atılan yenidoğan sabileri izliyoruz böyleleri yüzünden.ülkede ne çok cahil var ya. korunma yöntemi bilmeden kullanmadan ilişkiye giriyorlar kendileri ne pislik yaparlarsa yapsınlarda niye hamile kalma ihtimalini ortadan kaldırmıyorlar ben burada üzülüyorum akşam akşam
Evet adetten sonra ki ilk ve tek korunmasiz iliskiİlk iliskinizmiydi yani ilk birliktelikte gebe oldunuz doğru mu anladım
Ben hamileliğimde adet görmüştüm .. o yüzden böyle ihtimal şuan gerçi 10 sene geçti aradan biseyler değişmiştir :)Evet adetten sonra ki ilk ve tek korunmasiz iliski
maalesef yaşları ya çok küçük olduğundan yada gerizekalılıktan bunları hiç düşünemiyorlar yada başka birşey bilmiyorum onların kafasını yaşayamıyorum anlayamıyorum :SSonra show haberde her hafta bir yerlerin çöpüne atılan yenidoğan sabileri izliyoruz böyleleri yüzünden.
Bende testle yumurta takibi yaptigim icin o yuzden eminim. Dileyen ve hakeden herkese nasip etsin AllahBen hamileliğimde adet görmüştüm .. o yüzden böyle ihtimal şuan gerçi 10 sene geçti aradan biseyler değişmiştir :)
Ertesi gün hapları var yani akutpils te deniyor. İlişkiden sonra ilk 36 saat içinde alınması lazım. Tek bir hap ve sürekli tekrarlanırsa hormon dengesizliği yapabilir .ya bende merak ettiğimden soruyorum.. korunma yönteminde prezervatif dısında doğum kontrol hapı var hani ilişkiden sonramı içilmeli 1 gün önce falan mı? merak ediyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin
Ertesi gün hapı var ilişkiden bir gün sonra içiliyorya bende merak ettiğimden soruyorum.. korunma yönteminde prezervatif dısında doğum kontrol hapı var hani ilişkiden sonramı içilmeli 1 gün önce falan mı? merak ediyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin
çok teşekkür ederim... bilmiyordum... peki isim olarak var mı bildiğiniz önerdiğiniz?Ertesi gün hapı var ilişkiden bir gün sonra içiliyor