Hiç bilmiyorum, hatta hamilelik duygusunu da hiç bilmiyorum maalesef yaşayamadım. Umarım bu yaşadığınız stres size ders olur. Korunmak nedir bunu bile bilmiyorsunuz. Bir şeyi merak ediyorum erkek arkadaşınız sizinle birlikte bu stresi aynı
Beni birakmiyor beni sevdigini soyluyor evlenicegimizi soyluyor ama bilmiyorum acaba beni kandiriyor mu birdhaa beraber olma gibi bisey olmaz bi yandan benimle oynasa benden vazgecerdi diye dusunuyorum ama bilmiyrm kiHiç bilmiyorum, hatta hamilelik duygusunu da hiç bilmiyorum maalesef yaşayamadım. Umarım bu yaşadığınız stres size ders olur. Korunmak nedir bunu bile bilmiyorsunuz. Bir şeyi merak ediyorum erkek arkadaşınız sizinle birlikte bu stresi aynı şekilde yaşıyor mu?
Konu sahibinin böyle kavramlara aşina olduğunu hiç sanmıyorum. Gerçekten cinselliğini özgürce yaşayan insanlar bu konuda bilinçli olduğundan böyle problemler yaşamazlar zaten.Keşke özgürlük modernlik bilmen ne düşüncesi altında hemen sevgilinizin koynuna girmesenizde sonra bu sıkıntıları çekmeseniz..
Sorduğum bu değildi aslında. Günlerdir caresizce konu açıyorsunuz, bir türlü kendinize bir çıkış yolu bulamıyorsunuz. Erkek arkadaşınız da bu durumda mi?Beni birakmiyor beni sevdigini soyluyor evlenicegimizi soyluyor ama bilmiyorum acaba beni kandiriyor mu birdhaa beraber olma gibi bisey olmaz bi yandan benimle oynasa benden vazgecerdi diye dusunuyorum ama bilmiyrm ki
9 gün olmuş daha birlikte olalı kan testinde bile anca çıkar yani eczaneden aldığı test sonuç vermezYarin bi test yap varsa cikar zaten. Ama zor bi ihtimal hamile olman.
Ben Fatmagül koymak istiyorum deriz sonra suçu ne diyeAdını feriha koydum
ne kibar kadınHergun konu açıyorsun buraya 15 önce 14 gün önce...vs
Sana 3 ayrı test yapılması gerekiyor.
Söylüyorum
1= Gebelik testi
2= corona testi
3= IQ testi
Bende öyle yapacaktım da konu sahibi alınır da gün gün değil, saat saat konu açar diye korktum ))ne kibar kadın
ben olsam bu sıralamayı tamamen degıstırır 3 .yu ılk sıraya alırdım
Ya hamileysen aldır demiş şimdi de böyle mi demiş tuhafBeni birakmiyor beni sevdigini soyluyor evlenicegimizi soyluyor ama bilmiyorum acaba beni kandiriyor mu birdhaa beraber olma gibi bisey olmaz bi yandan benimle oynasa benden vazgecerdi diye dusunuyorum ama bilmiyrm ki
Yok kürtaj olursun biter diyorSorduğum bu değildi aslında. Günlerdir caresizce konu açıyorsunuz, bir türlü kendinize bir çıkış yolu bulamıyorsunuz. Erkek arkadaşınız da bu durumda mi?
Oysa bir market veya eczaneye gidip bir kutu prezervatif almak daha kolay değil mi ??Yok kürtaj olursun biter diyor
Öncelikle hemen bir test yaptırın. Pozitifse kürtaj yaptırmayın sakın. Doktorla görüşün , henüz erken olduğu için İlaç alarak düsük yapabilirsiniz. Kürtaj şimdilik en son cagre olarak düşünün. Umarım bu korku bile size ders olur , bundan sonra tedbirinizi alırsınız!Cok pismanim 17 gun once adet olmustum 9 gun once geri cekilme yontemiyle iliski oldu 3 gün once ilk gun kahverengi parca seklinde bisey vardi 2. Gun sabah kirmizi bi kan 3. Gun sabah hafif pembe renkte kan vardi bugunde beyaz yogun sekilde akıntı oluyorerkek arkadasm hamileysen kurtaj ol diyor onu terk ettim ne yapicam yeni oldugu icin test te yapamiyorum ailem ogrense ben biterim ozelde bi yerde kürtaj olurum bi akil verin lütfen cok pismanim
Dun test yaptim bisey cikmadi daha bugun 8 9 gun oldu testte beli olmuyorÖncelikle hemen bir test yaptırın. Pozitifse kürtaj yaptırmayın sakın. Doktorla görüşün , henüz erken olduğu için İlaç alarak düsük yapabilirsiniz. Kürtaj şimdilik en son cagre olarak düşünün. Umarım bu korku bile size ders olur , bundan sonra tedbirinizi alırsınız!
buna neden bu kadar çok güldüm ya :)))) alemsiniz ya :))9-gun-once-erkek-arkadasimla-geri-cekilme-yontemiyle-beraber-olduk
15-gun-once-adet-olmustum-ve-8-gun-onve-iliskiye-girdim
1-hafta-once-iliskiye-girdik-geri-cekilde-seklinde-korundu
erkek-arkadsmla-iliski-yasadk-geri-cekilme-yontemiyle-korundu
Bacım her gün , gün gün sayacaz mı biz de böyle seninle???
Bu size ders olsun, yaşınız kaç bilmiyorum, dilerim hamile değilsinizdir, burada konu açarak çok yardım alamayacaksınız artık. Gidin kan testi yaptırın, eğer hamile iseniz sanırım çözüm kürtaj sadece. Erkek arkadaşınızı da iyi değerlendirin inşallah hayatınızdan çıkarırsınız. Doğru insan olsaydı çaresizliğinizi berbaber yaşardiniz.Yok kürtaj olursun biter diyor