9 gun once erkek arkadasimla geri cekilme yontemiyle beraber olduk 😔

Öncelikle hemen bir test yaptırın. Pozitifse kürtaj yaptırmayın sakın. Doktorla görüşün , henüz erken olduğu için İlaç alarak düsük yapabilirsiniz. Kürtaj şimdilik en son cagre olarak düşünün. Umarım bu korku bile size ders olur , bundan sonra tedbirinizi alırsınız!
İlaç yasak değil miydi bu arada? Merakımdan soruyorum bilgi sahibi değilim bu konuda ama yasak diye okumuştum sanki.

Sevgiler

ya bende merak ettiğimden soruyorum.. korunma yönteminde prezervatif dısında doğum kontrol hapı var hani ilişkiden sonramı içilmeli 1 gün önce falan mı? merak ediyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin
Ertesi gunu hapi
Iliski sonrasi zorda kaldiysan icilir ama cok fazla hormon icerdigi icin onerilmez

Dün açık pembe akıntı gelmiş bugün beyaz akıntı gelmiş. O yüzden bu önemli gelişmeden haberdar etmek istemiş. Hala niye tekrar aynı konuyu açtın diye soruyorsunuz. Gerçekten ne kadar anlayışı kıt insanlar var 🤦 aynı konu mu değil işte

Cocuk bes haftalık olup kese gorunmeden zaten kurtaj olunmuyor, adet olmazsanız bır test alıp yapın, pozıtıf çıkarsa da ya erkek arkadaşınızla konusun ya da bilindik bir yerde mudahele ettırın, on dakıkalık bır ıslem zaten cenın küçükse onemlı olan merdıven altı yere gıtmeyın, bır de ozellerde kayıt tutulmuyor ama devlette e nabız bilgilerine eklenıyor devlete muayene olmayın. Umarım bır sey yoktur varsa bıle umarım yasar bebek ama en kotu ıhtımalle bır cozum bulursunuz.

Dün açık pembe akıntı gelmiş bugün beyaz akıntı gelmiş. O yüzden bu önemli gelişmeden haberdar etmek istemiş. Hala niye tekrar aynı konuyu açtın diye soruyorsunuz. Gerçekten ne kadar anlayışı kıt insanlar var 🤦 aynı konu mu değil işte
Bu konu eskidi, güncel değil artık....Bu 10. gün olduğuna göre "10 gün önce erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile beraber olduk" isimli yeni konu açılma zamanı gelmiş demektir

Kaçıncı konu bu🙄 10 gün önce ile başlayan konuyu bekliyorum heyecanla..

Belli ki yaşın küçük ve cinsellik hakkında hiç bilgin yok ama hamilelikten daha çok korkman gereken bir şey var canım hıv hepatit bc vs. Erkek arkadaşının geçmişini bilmeden emin olmadan sakın bu hatayı yapma prezervatif diye bir şey var ilerde doğumda çocuklarına bulaşabilecek tehlikeli virüsler var ülkemizde de sayısı oldukça fazla

ya bende merak ettiğimden soruyorum.. korunma yönteminde prezervatif dısında doğum kontrol hapı var hani ilişkiden sonramı içilmeli 1 gün önce falan mı? merak ediyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin

Doğum kontrol hapları düzenli kullanılır. İçmeye başlar başlamaz korumaya başlamaz. Bir süre sonra etkinlik gösterir zaten.

Diğer yorumlarda bahsedilen ertesi gün hapları tek kullanımlıktır ve regl düzenini bozacak kadar ağırdır.
Korunma yöntemi değildir. Sadece kaza durumlarında kullanılması uygundur. Prezervatif yırtılması gibi durumlar yani.

X