- 20 Kasım 2020
- 151
- 80
Hiç kullanmadım ben sadece duydum arkadaşımdan internetten bakayım istersenizçok teşekkür ederim... bilmiyordum... peki isim olarak var mı bildiğiniz önerdiğiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kullanmadım ben sadece duydum arkadaşımdan internetten bakayım istersenizçok teşekkür ederim... bilmiyordum... peki isim olarak var mı bildiğiniz önerdiğiniz?
ya birde roaccutane kullanıyorum onun için çekiniyorum şimdi bir etkileşim olur mu diyeHiç kullanmadım ben sadece duydum arkadaşımdan internetten bakayım isterseniz
Reçetede belirtir belki bir okuyun derim veya bir konu açın buraya illaki fikri olan vardırya birde roaccutane kullanıyorum onun için çekiniyorum şimdi bir etkileşim olur mu diye
İlaç yasak değil miydi bu arada? Merakımdan soruyorum bilgi sahibi değilim bu konuda ama yasak diye okumuştum sanki.Öncelikle hemen bir test yaptırın. Pozitifse kürtaj yaptırmayın sakın. Doktorla görüşün , henüz erken olduğu için İlaç alarak düsük yapabilirsiniz. Kürtaj şimdilik en son cagre olarak düşünün. Umarım bu korku bile size ders olur , bundan sonra tedbirinizi alırsınız!
Ertesi gunu hapiya bende merak ettiğimden soruyorum.. korunma yönteminde prezervatif dısında doğum kontrol hapı var hani ilişkiden sonramı içilmeli 1 gün önce falan mı? merak ediyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin
Bilmem , burda yasak değil . Daha doğrusu doktor kontrolünde değil, ordada olmaması lazım.İlaç yasak değil miydi bu arada? Merakımdan soruyorum bilgi sahibi değilim bu konuda ama yasak diye okumuştum sanki.
Sevgiler
Çok teşekkür ederimBilmem , burda yasak değil . Daha doğrusu doktor kontrolünde değil, ordada olmaması lazım.
Bu konu eskidi, güncel değil artık....Bu 10. gün olduğuna göre "10 gün önce erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile beraber olduk" isimli yeni konu açılma zamanı gelmiş demektirDün açık pembe akıntı gelmiş bugün beyaz akıntı gelmiş. O yüzden bu önemli gelişmeden haberdar etmek istemiş. Hala niye tekrar aynı konuyu açtın diye soruyorsunuz. Gerçekten ne kadar anlayışı kıt insanlar var aynı konu mu değil işte
Evet 55 dakika önce yeni konu açılmalıydıBu konu eskidi, güncel değil artık....Bu 10. gün olduğuna göre "10 gün önce erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile beraber olduk" isimli yeni konu açılma zamanı gelmiş demektir
ya bende merak ettiğimden soruyorum.. korunma yönteminde prezervatif dısında doğum kontrol hapı var hani ilişkiden sonramı içilmeli 1 gün önce falan mı? merak ediyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin