9 gun once erkek arkadasimla geri cekilme yontemiyle beraber olduk 😔

Cok pismanim 17 gun once adet olmustum 9 gun once geri cekilme yontemiyle iliski oldu 3 gün once ilk gun kahverengi parca seklinde bisey vardi 2. Gun sabah kirmizi bi kan 3. Gun sabah hafif pembe renkte kan vardi bugunde beyaz yogun sekilde akıntı oluyor 😔 erkek arkadasm hamileysen kurtaj ol diyor onu terk ettim ne yapicam yeni oldugu icin test te yapamiyorum ailem ogrense ben biterim ozelde bi yerde kürtaj olurum bi akil verin lütfen cok pismanim
Yumurtalama döneminde olabilirsin ağrı ondan olabilir. Benim de adetim 17 gün önceydi şu an takvime göre yumurtlama günlerim aynı ağrılar bende de var

Keşke özgürlük modernlik bilmen ne düşüncesi altında hemen sevgilinizin koynuna girmesenizde sonra bu sıkıntıları çekmeseniz..
Kullandığınız cümle çok çirkin özellikle 'koynuna girmek' gibi bir tabiri kullanmak hiçbir kadına yakışmıyor bence.

Konu sahibi siz de eğer biriyle olacaksanız bunun sebep olabileceği bütün sonuçları düşünerek olun. Geri çekilme diye korunma yöntemi mi olur? Bildiğim kadarıyla hiçbir yöntem yüzde yüz korunma vaat etmiyor, ben annemde spiral olmasına rağmen dünyaya gelmişim mesela. Siz bunları hiç düşünmeden araştırmadan en riskli olana başvurmuşsunuz ve her gün konu açıyorsunuz ne yapacağım diye.
Umarım hamile değilsinizdir ve böyle bir olay tekrar etmez ama bir sonraki birlikteliğinizde düzgün bir şekilde korunun ve korunmanıza rağmen hamile kalabileceğiniz ihtimalini de unutmayın.
Alıntıladığım hanımefendi gibi düşünenlere gerçekten kızıyorum ama bir şeyleri yaparken sonrasında arkasında durabilecek cesarete sahip olmamak daha kötü bir durum.

Ne yapacagimi bilmiyorum ki kürtaj korkunc bisey mi acaba
Hiç bilmiyorum, hatta hamilelik duygusunu da hiç bilmiyorum maalesef yaşayamadım. Umarım bu yaşadığınız stres size ders olur. Korunmak nedir bunu bile bilmiyorsunuz. Bir şeyi merak ediyorum erkek arkadaşınız sizinle birlikte bu stresi aynı şekilde yaşıyor mu?

1607025359991.png

her gün aynı istikrarla aynı konuyu açmaya devam ederseniz hamile kalma şansınız açtığınız her aynı konu başına yüzde 15 azalıyor biliyor musunuz? :işsiz:

X