Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalama döneminde olabilirsin ağrı ondan olabilir. Benim de adetim 17 gün önceydi şu an takvime göre yumurtlama günlerim aynı ağrılar bende de varCok pismanim 17 gun once adet olmustum 9 gun once geri cekilme yontemiyle iliski oldu 3 gün once ilk gun kahverengi parca seklinde bisey vardi 2. Gun sabah kirmizi bi kan 3. Gun sabah hafif pembe renkte kan vardi bugunde beyaz yogun sekilde akıntı oluyor erkek arkadasm hamileysen kurtaj ol diyor onu terk ettim ne yapicam yeni oldugu icin test te yapamiyorum ailem ogrense ben biterim ozelde bi yerde kürtaj olurum bi akil verin lütfen cok pismanim
9 gun oldu demek
Allah bagislasin
Her gune ayri konu acin,hep birlikte burda buyuturuz cocugunuzu.
Kk halkı olarak çocuğu sahiplenmemizi bekliyor hepimiz ayrı günlerde büyütürüz9 gun oldu demek
Allah bagislasin
Her gune ayri konu acin,hep birlikte burda buyuturuz cocugunuzu.
6. Ay 11.gun benim. Hatirim kalir yoksaKk halkı olarak çocuğu sahiplenmemizi bekliyor hepimiz ayrı günlerde büyütürüz
Regl olana kadar ha gayret, kaldi 11 gun.
Not. O degil de kendi regl gunume ne kadar kalmis bilmiyormusum he, simdi farkettim
Adını koymak da bize düşerKk halkı olarak çocuğu sahiplenmemizi bekliyor hepimiz ayrı günlerde büyütürüz
Ay hakkaten şimdi gördüm 3 tane konu çıkmıyor hepsi onunDaha ne kadar açacaksınız aynı konuyu?
Aşağıda bile aynı konudan 3 tane çıkıyor sizin
Essek degiliz koyariz canimAdını koymak da bize düşer
Adını feriha koydumAdını koymak da bize düşer
Kullandığınız cümle çok çirkin özellikle 'koynuna girmek' gibi bir tabiri kullanmak hiçbir kadına yakışmıyor bence.Keşke özgürlük modernlik bilmen ne düşüncesi altında hemen sevgilinizin koynuna girmesenizde sonra bu sıkıntıları çekmeseniz..
Hiç bilmiyorum, hatta hamilelik duygusunu da hiç bilmiyorum maalesef yaşayamadım. Umarım bu yaşadığınız stres size ders olur. Korunmak nedir bunu bile bilmiyorsunuz. Bir şeyi merak ediyorum erkek arkadaşınız sizinle birlikte bu stresi aynı şekilde yaşıyor mu?Ne yapacagimi bilmiyorum ki kürtaj korkunc bisey mi acaba