Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi duruyor ben gördümEki Görüntüle 3511308 yaptığım test bu
İnşallah yarın sabah bakıcam birdeVar gibi duruyor ben gördüm
Ben kan vermeye gidicem birazdan istersen sana söylerim sonucu seninde böyleyseVar gibi gördüm , benim de aynı bu şekil çıktı yarın test yapıcam gündüzden
Aşkım benimde böyle banada haber edermisinBen kan vermeye gidicem birazdan istersen sana söylerim sonucu seninde böyleyse
Geç yumurtlama oldu adetim geçeli 3 gün oldu 2. Testi yaptım yine çıktı çizgiVar gibi duruyor. Yumurtlamanın 12. günüyse regle 2 gün kaldı demek. Kan verin çıkar mutlaka.
Tabi ama yarına kaldı kan verme işi yarın söylerimAşkım benimde böyle banada haber edermisin
Tamam canim inşallah güzel haber alirsinTabi ama yarına kaldı kan verme işi yarın söylerim
Ay evet hadi ver haber de ver mutlaka iyisallah vardır canım , senden haber bekliyorumBen kan vermeye gidicem birazdan istersen sana söylerim sonucu seninde böyleyse
İnşallah inşallah hepimiz içinTamam canim inşallah güzel haber alirsin
Haber vericem canım yarınAy evet hadi ver haber de ver mutlaka iyisallah vardır canım , senden haber bekliyorum
Zor gözüküyor ama gördüm benAy ben dayanamadım bugün yine test yaptım daha 7 gün var bide , yine çok hafif golge gibi hafif bi çizgi çıktı o kadar hafif bi cizgi ki 3 dakka da çıktı hemen Eki Görüntüle 3511468
İnan bende zor gördüm ama çıkar mı böyle anlayamadım ikisi de farklı testler ikisi de böyle çok hafif çıkması filen umutlanmıyorum tabi ama bilmiyorum kiZor gözüküyor ama gördüm ben
Öyle şeyler gördüm ki yalancı pozitif sorma 13 gün varken bundan daha belirgindi 5 gün kala daha belirgin soncu negatif bekle birazda 5 gün kala tekrarlaİnan bende zor gördüm ama çıkar mı böyle anlayamadım ikisi de farklı testler ikisi de böyle çok hafif çıkması filen umutlanmıyorum tabi ama bilmiyorum ki
Yalancı pozitifi bende gördüm ve bundan çok çok belirgindi O yüzden güvenemiyorum zaten açıkçasıÖyle şeyler gördüm ki yalancı pozitif sorma 13 gün varken bundan daha belirgindi 5 gün kala daha belirgin soncu negatif bekle birazda 5 gün kala tekrarla
Aynen bir yapiom pzotif nir yapiom negatif bende 3 gün kaldı bekliomYalancı pozitifi bende gördüm ve bundan çok çok belirgindi O yüzden güvenemiyorum zaten açıkçası