- Konu Sahibi bendekidurumlar
Tabi ki de başı başa koyamayız sadeceNerenize koymak isterseniz koyun o Sizin özel şeyiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki de başı başa koyamayız sadeceNerenize koymak isterseniz koyun o Sizin özel şeyiniz
Istersem kulagima koyarim djsks onu benim ile kocam bilir sen nerden bileceenBasina koymamaydin iyiydi
Istersem kulagima koyarim djsks onu benim ile kocam bilir sen nerden bileceen
Evlenmeyi düşünüyorsan evlenince bulduğunla yetineceksin napcaksın boyu yetmedi hakim bey boşa bizi mi diyeceksinevleneceğim, şuanda ten uyumu da var ama umarım iyi our
çatlıcam gülmektenBoyu boyuna ölçtün mü? Belki 10 cm falandır.
Tövbe yarabbi yaEline almis eline tuttugu yerin ustune azicik daha cikmis penis o kadarmis. Sonra gelmis evde onu ölçmüş 9 (dokuz) cm cikmis
İyi ki bakısma ile kalmıs beraber olsan bırak 1i 3 cm bile cıksa hayal kırıklığı olurdu büyük bencearkadaş libidosu yüksek alev alev bir kadınım ama iki yıldır sert görüntümden dolayı bir çocukla sadece bakışıyoruz. çocuğunki 9 deği 1 cm bile olsa razıyım ama yok yok yok
Daha da içine kaçmasın diyeEdiyordu, ben pohpohluyordum. Özgüveni iyice gitmesin diye.
Ben evlendiğimde hiçbir şey bilmiyordum. Keşke daha önce burayı keşfetseymişim. Bazı şeyleri de yeni yeni görüyorumkalın ve 9 cm olan bir penis yeterli mi? ben 13-14 cm gibi olanın normal olacağını düşünüyordum. yükseklerde gözüm de yoktu. nişanlıyım, ilişki yaşamıyoruz.
sanırım bana garip gelen onun boyunun 1.90 olması ve böyle olması bunu da söylemeden geçemeyeceğim :)
Ben evlendiğimde hiçbir şey bilmiyordum. Keşke daha önce burayı keşfetseymişim. Bazı şeyleri de yeni yeni görüyorum
9 olduğunu nasıl anladınız peki? Neden 8 veya 10 değil, ölçtünüz mü?hayır, birşeyler yaşadık ama birliktelik olmadı
Olcmus parmağıyla9 olduğunu nasıl anladınız peki? Neden 8 veya 10 değil, ölçtünüz mü?
Genelde erkekler ölçüyorlar ya benim hep partnerlerim söylemişti. Bir de mesela küçük penisli erkek arkadaşımınkini elimde tuttuğumda 4 parmağım üst üste geldiğinde tamamını kaplamış oluyordum Oradan da anlıyor insan.9 olduğunu nasıl anladınız peki? Neden 8 veya 10 değil, ölçtünüz mü?
Agsjahsjshs bu hiç aklıma gelmemişti, çok mantıklı. Ama ölçen erkeğin 9 cm’yi kolay kolay sindirip kız arkadaşına söyleyeceğini sanmıyorum ya.Genelde erkekler ölçüyorlar ya benim hep partnerlerim söylemişti. Bir de mesela küçük penisli erkek arkadaşımınkini elimde tuttuğumda 4 parmağım üst üste geldiğinde tamamını kaplamış oluyordum Oradan da anlıyor insan.
Benimki söylemişti ya 7-8 olduğunu görünüyor zaten, saklamaya gerek yok.Agsjahsjshs bu hiç aklıma gelmemişti, çok mantıklı. Ama ölçen erkeğin 9 cm’yi kolay kolay sindirip kız arkadaşına söyleyeceğini sanmıyorum ya.
Ayak numarası diyorlar bir de. Şimdiki sevgilinizin ayakları büyük mu kaç numara giyiyor.Aksi gibi şimdiki 1.68, 16 cm penisi
El uzunluğu, kaval kemiği uzunluğu vs diyorlar kadınların dışarıdan tahmin etmesi için ama hiç belli olmuyor gerçekten
aynen soramadıgım birininkini çaktırmadan elimle ölçmüştüm. eve geldim ölçtüm 18.5, allahım dedim sen ne güzel şeyler yaratıyorsun böyle....Genelde erkekler ölçüyorlar ya benim hep partnerlerim söylemişti. Bir de mesela küçük penisli erkek arkadaşımınkini elimde tuttuğumda 4 parmağım üst üste geldiğinde tamamını kaplamış oluyordum Oradan da anlıyor insan.