- 18 Nisan 2020
- 190
- 608
- Konu Sahibi bendekidurumlar
İyi ve kıvrak bir dil varsa cm sorunu olmazAyıptır söylemesi O konuda ben kendimi şanslı hissediyorum o yuzden yazdım zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ve kıvrak bir dil varsa cm sorunu olmazAyıptır söylemesi O konuda ben kendimi şanslı hissediyorum o yuzden yazdım zaten
İyi ve kıvrak bir dil varsa cm sorunu olmaz
İlk başlarda kediler su içiyor ya onun gibiydi ama tecrübelenince gayett iyi olur rahatlıyoruz yahu tereyağdan kıl çeker gibiTecrübeli olmak baska birsey tabii bunu yaşayan bilir
İlk başlarda kediler su içiyor ya onun gibiydi ama tecrübelenince gayett iyi olur rahatlıyoruz yahu tereyağdan kıl çeker gibi
Birleşmek lazım ben de akmasa da damlıyor işte buna da şükürBen cogu zaman birlesmeye gerek kalmadan bosaliyorum ama illaki bi icindeyken boşalma var birde oralla boşalmak var ikisinin keyfi de bi baska oluyor ama içindeyken daha keyifli onuda söylemek lazim
ÇOK ŞANSLISIN BENCE BEN HER BİRLİKTELİKTE BOŞALMA OLMUYYOR MALESEF EŞLE ALAKALI OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM BEN KONSANTRE OLAMIYORUM GİBİBen cogu zaman birlesmeye gerek kalmadan bosaliyorum ama illaki bi icindeyken boşalma var birde oralla boşalmak var ikisinin keyfi de bi baska oluyor ama içindeyken daha keyifli onuda söylemek lazim
ÇOK ŞANSLISIN BENCE BEN HER BİRLİKTELİKTE BOŞALMA OLMUYYOR MALESEF EŞLE ALAKALI OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM BEN KONSANTRE OLAMIYORUM GİBİ
Birleşmek lazım ben de akmasa da damlıyor işte buna da şükür
ORAL YAPIYOR EŞİM HATTA SEVİYOR BU DURUMU SORUN BENDE :)Yüzde yüz doğru tesbit ama ikiside lazım ama birinci öncelik konsantre olmak sonrasi zaten kolay oluyor benim söylemek istedigim bir cok erkek oral yapmayi sevmiyor ve bircok kadin bundan mahrum kaliyor aslinda deginmek istedigim konu orasiydi
Ben mezurayla ölçmüştüm akddjjdkffkdkdkfknasıl böyle cm ini şak diye söylüyorsunuz cidden merak ettim
tam o an ay askım bir dur diyip mezuraya mı koşuyorsunuz göz kararı mı
Ahah terzi misaliBen mezurayla ölçmüştüm akddjjdkffkdkdkfk
O an ani esti zaten geyik falan yapıyorduk kalktım ölçtüm
Eline almis eline tuttugu yerin ustune azicik daha cikmis penis o kadarmis. Sonra gelmis evde onu ölçmüş 9 (dokuz) cm cikmisbirlikte olmadığını anladım da nerden anlamış 9 cm olduğunu ölçümü kendimi yapt sorulmazki by adam rencide olur kucukse
Öpüp başı agzımıza yada baska yerimize koysak olmaz mıHala kac santim diye mi sordun diyen var. Kizlar sapi tutmus anladiniz mi ddjsksk tutmuş bakmis elinin icinde kaybolmus. Eve gelmis elini ölçmüş. Ay ben kocamin penis ölçüsünü bilmem. Çoğumuz da bilmiyoruzdur. Boyle bir sey sorulur mu zaten? yetiyor mu yetmiyor mu ona bakar oper basimiza koyariz
Hala kac santim diye mi sordun diyen var. Kizlar sapi tutmus anladiniz mi ddjsksk tutmuş bakmis elinin icinde kaybolmus. Eve gelmis elini ölçmüş. Ay ben kocamin penis ölçüsünü bilmem. Çoğumuz da bilmiyoruzdur. Boyle bir sey sorulur mu zaten? yetiyor mu yetmiyor mu ona bakar oper basimiza koyariz
Nerenize koymak isterseniz koyun o Sizin özel şeyinizÖpüp başı agzımıza yada baska yerimize koysak olmaz mı