- Konu Sahibi bendekidurumlar
insan hep öğrencidir. ogrenmek bitmez hic :) cok muhim bir bilgi yaBak Bunu da yeni öğrendim valla daha neler öğrencez kim bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insan hep öğrencidir. ogrenmek bitmez hic :) cok muhim bir bilgi yaBak Bunu da yeni öğrendim valla daha neler öğrencez kim bilir
Az değilsinSevgili değildik ama fiziksel bir şeyler vardı aramızda ileri gitmemiştik. Ben merak edip fotoğraf istemiştim
yanlış olmuş :) normal değil mi 19
Partnerim tam ereksiyon olduğunda rahim ağzına değiyor mesela. 2-3 gün regl olacakmış gibi rahim ağrısı çekiyorum. İyi ki 1-2 cm daha uzun değilmiş her seferinde bu ağrıyı çekemezdim diyorum. Vajina uzunluğundan çok da uzun olmaması gerekiyor gerçekten.bu daha kötü. belli bir yastan sonra vucudu yeteri kadar kanı pompalayamaz ve erekte olamaz. ayrica partnerine acidan baska birsey vermez
Vücudumda hissederken anlamıştım büyük olduğunu Merak edip fotoğraf istemiştim sdfgsAz değilsin
Normal işte.yanlış olmuş :) normal değil mi 19
acı vermesi o yuzden zaten.Partnerim tam ereksiyon olduğunda rahim ağzına değiyor mesela. 2-3 gün regl olacakmış gibi rahim ağrısı çekiyorum. İyi ki 1-2 cm daha uzun değilmiş her seferinde bu ağrıyı çekemezdim diyorum. Vajina uzunluğundan çok da uzun olmaması gerekiyor gerçekten.
insan hep öğrencidir. ogrenmek bitmez hic :) cok muhim bir bilgi ya
hayır, birşeyler yaşadık ama birliktelik olmadı
Hic olcmedim bakmadim da onemli olan kalin ve erken bosalmamasi9 yıldır evliyim tam ereksiyon hali 12 13 gibi 9 10 cm olabiliyor ama önemli olan bence işi bilmesi :)
Bu msjla eline bakıp ölçüm yapanlar burdamio kadar ayrıntı yazmayım dedim ama tek elimle tuttuğumda üstte kalan çok az birşey ordan biliyorum eminim en fazla 10dur olsa olsa. evet erekte hali.
Önemli olan ne boyu ne kalınlığı nede işlevi..
Önemli olan ÖN SEVİŞME der kaçarım buralardan
Aksi gibi şimdiki 1.68, 16 cm penisi
El uzunluğu, kaval kemiği uzunluğu vs diyorlar kadınların dışarıdan tahmin etmesi için ama hiç belli olmuyor gerçekten
Şimdiki ölçüp söylemişti sdfgs bir de az çok elinde tutunca anlıyor ki insannasıl böyle cm ini şak diye söylüyorsunuz cidden merak ettim
tam o an ay askım bir dur diyip mezuraya mı koşuyorsunuz göz kararı mı