- 13 Şubat 2019
- 3.721
- 17.113
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Boyu boyuna ölçtün mü? Belki 10 cm falandır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyu boyuna ölçtün mü? Belki 10 cm falandır.
Ha 9 ha 10 bacım ya valla şaka maka bi yana üzüldüm ben birazBoyu boyuna ölçtün mü? Belki 10 cm falandır.
Bacısı nasıl kullanıldığı önemliHa 9 ha 10 bacım ya valla şaka maka bi yana üzüldüm ben biraz
Bi test sürüşü yap istersen sonra pişman olmayasınkalın ve 9 cm olan bir penis yeterli mi? ben 13-14 cm gibi olanın normal olacağını düşünüyordum. yükseklerde gözüm de yoktu. nişanlıyım, ilişki yaşamıyoruz.
sanırım bana garip gelen onun boyunun 1.90 olması ve böyle olması bunu da söylemeden geçemeyeceğim :)
Ya boy öyle olduğu halde şeyinin öyle olması çok garip değil mi ya Allah bi yerden alıp bi yere vermiş töbest..Eski erkek arkadaşım da 7-8 bir şeydi Kendisi de 1.92’ydi İyi ki diyorum, iyi ki ayrılmış benden.
Kendine olan güveni nasıldı. Dert ediyo muydu, organının boyunuEski erkek arkadaşım da 7-8 bir şeydi Kendisi de 1.92’ydi İyi ki diyorum, iyi ki ayrılmış benden.
Ediyordu, ben pohpohluyordum. Özgüveni iyice gitmesin diye.Kendine olan güveni nasıldı. Dert ediyo muydu, organının boyunu
Ya boy öyle olduğu halde şeyinin öyle olması çok garip değil mi ya Allah bi yerden alıp bi yere vermiş töbest..
Boyu değil işlevi önemli lafını çıkaranlar kesinlikle küçük pipililer, yada kocası küçük pipili olanlar. 13 den aşağısı kurtarmaz bana göre...
Ahahhahahahah Bende kulak ve ayak diye biliyordumAksi gibi şimdiki 1.68, 16 cm penisi
El uzunluğu, kaval kemiği uzunluğu vs diyorlar kadınların dışarıdan tahmin etmesi için ama hiç belli olmuyor gerçekten