9 Aylık İlişkim Bitti

katherina07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
173
21
Güzel başladı belki ama sonu kötü bitti benim için.
9 aylık ilişkimi noktaladım. Şuan üzgün müyüm bilmiyorum belki de kızgınlığım üzüntümü saklıyordur.
Nasıl bitme noktasına geldiğimizi anlatmak istiyorum.
Ayrılık olayı olmadan bir kaç gün önce erkek arkadaşım bana soğuk davranıyordu. Kamerada konuştuğumuzda suratıma bakmıyor doğru düzgün gülmüyor ya teliyle uğraşıyor ya da bilgisayardan birşeylerle ilgileniyordu ama kesinlikle benimle ilgilenmiyordu.Sonra bir kaç gün sonra kpss hakkında birşeyler söyledim ona (erkek arkadaşım astsubaydı bu yüzden benim memur olmamı çok istiyordu) Önlisanstayım şuan hala okuyorum okurken kpss ye girmek istersem malesef lise kpss sine girebiliyorum. Düz lise olduğum için de pek birşey çıkmıyor. Bunu ona söyledim. Önlisans kpss si 2 yılda bir yapılıyor ancak 2016 da girebileceğimi söyledim morali bozuldu tabi. Ertesi gün bu bir kaç gündür olan soğukluğunun sebebini sorduğumda söylemedi başta sonra senin bana davrandığın gibi ben sana davransam ne yapardın dediğimde ayrılacağını düşünürdüm diyerek olayı ayrılık noktasına çekti sonrada kafasının karışık olduğunu söyledi ve ayrılırsak benim bundan sonraki hayatımda ne yapacağımı sordu. Yani ayrılalım demeye çalıştı.Sonra önemli birşey söyleyeceğim diyerek aradı.

Telefonda söylemekten vazgeçtiğini söyledi. Israr edince de kafasını kpss olayının karıştırdığını o kadar zaman beklemeyi ve kazanacağımın garantisi olmayacağına dair şeyler söyledi.Ama ayrılık olayından vazgeçtiğini belli etti. Fakat ben gerçekten soğudum davranışından dolayı soğuk davrandım ona sonra sabah facede karşılaştığım şey beni şok etti. Normalde bunun 3 face adresini var. Birini aktif kullanıyor diğer ikisinin de şifresini unuttuğunu söylemişti. Sabah birde gördüm ki şifresini unuttum dediği facelerden biri yok. Girince açılmıyor. Hemen annemin facesinden baktım. Ne göreyim oradan açılıyor ve en son 21 haziranda girmiş resim güncellemesi yapmış. Kan beynime sıçradı ve hesap sordum. Verdiği cevap daha da beterdi neymiş efendim eski sevgililerine bakıyormuş! Merak ediyormuş! Kimle ne yapıyorlarmış ona bakıyormuş ! Kararım ayrılık oldu tabiki.

Ama sonrasında konuşmak istedi bir kaç kere aradı.Sebeplerinden bir tanesi şuydu;annesine söylemiş annesi de buna kızmış beyfendi de annesinin o tavrı dolayısıyla aklı başına gelmişmiş ilişkimize yazık etmeyelim ayrılmayalım diye konuşmak istedi kabul etmedim tabiki güvenimin kalmadığını aynı yola bir daha onunla çıkmayacağımı söyledim. En son konuşmamızda tamamen bitirmek için konuşuyorduk.O bana kpss olayında güvenemediğimi güven vermediğimi söyledi.Hayır nasıl çabalamam gerekiyordu anlamadım okulda başarılıyım sınıf birincisiyim. Yazın stajım olduğu için yorgunluktan çalışamadım. Sonrasında da ablamın düğün olayı girdi işin içine çalışamadım. Neyse efendim. Bunlardan söz ettik suçu bana attı. Bende ona para odaklı düşündüğünü ima ettim. Ve hiçbir zaman sana çalışmayacağım demedim özel ya da kamu farketmez çalışacağımı söylediğim dedim.

Beyfendi doldurma akılla iş yapıyor neymiş çevresindeki astsubay abileri önemli olduğunu söylemiş. Eşleri ya hemşire ya da öğretmenmişşş! Bende dedim kendine göre birini bul. Çevren genişledi nasılsa söyle kriterlerine uygun kız bulur arkadaşların sana dedim.Ben okurken tanıştık benim ne olduğumu bildiğini söylediğimde ise aslında başlarda bir iki ay çıkmak için benimle sevgili olduğunu söyledi. Sonrasında işler planladığı gibi olmamış. Hem suçlu hem güçlü! Neyse işte böyle konuşuyorduk. Sonra ben konuşurken bu benim çocuk gibi taklidimi yaptı. Ağız burun kıvırır ya insan işte öyle yaptı. Kızdım bende ne yaptığını sanıyorsun düzgünce konuşmaya çalışıyorum seninle kaç yaşındasın sen 21 yaşındasın vs dediğimde sana ne gerizekalı dedi bana üç kere tekrarladı bunun üzerine bana hakaret ettin artık seninle konuşmayacağım diyerek telefonu suratına kapattım ve ne telefonunu açtım ne de mesajlarına cevap verdim. Bu zihniyette birinden kurtulduğum için seviniyorum ama dokuz ayımı böyle maske takmış bir adamla harcadığım için gerçekten üzgünüm.

Canım hakında hayırlısı olsun ,en dogru kararı vermıssin .İnsan soguyabılır ayrılmak ısteyebılır ama bunu guzel yolardanda konusşarak halledebılır .SEvgilin düpedüz seviyesızlesmıs .Önünde cok guzl yıllar var onun senı kucumsedıgı yerden baslaayarak gelecegıne yön ver ve cok guzel yerlere gel .

Demek prof. falan olsa kimse yanina yaklasamazdi bu kendini begenmisin
Başlarda böyle biri değildi. Bu derece değişmesi beni de çok şaşırttı. Ama derdi para olmuş belli ki onu tayin olduğu yerde pışpışlayan birileri oldu sen şöylesin böylesin sana kız mı yok gibilerine.. Egoistin biriymiş. Bu kadar emek verdikten sonra bu derece yönlerini görmek beni çok sarstı açıkcası.

Evet haklısınız ama insan o kadar emek verdikten sonra hiç tanıyamamış olmam hiç görmediği bir yüzünü görmem beni çok etkiledi. Şimdiye kadar ben ona bir kere bile hakaret içerikli konuşmadım. Bitirirken bile son derece seviyeli olsun kırmayayım diye düşündüm ama o bana benim ona gösterdiğim itinayı göstermedi. Evet annemde sizinle aynı fikirde bende aynı düşüncedeyim beni çok küçümsemiş ben anlayamamışım. Ben okulu dört yıla çıkaracağımı söylediğimde beklemekten dem vurmuştu. Şimdilerde aslında iyi bir karar verdiğimi anlayabiliyorum çünkü o benim geleceğimi ve hayallerimin üzerini kapatmış. Yapmak istediğim şeylere engelmiş. Üzülüyorum çünkü tamamen boşuna geçmiş onca zaman.

Canim bnde 2 bucuk yillik iliskimi 1 ay oncesinde bitirdim. Insan ilk baslarda hic birsey anlamiyor toz pempe geliyor sanirim kotu huylarini gormuosun. Ama inan bnde suan sen gibiyim kndime kiziyorum neden bu denli sabirli oldum aylarima günlerime yazik diyorsun. Ararsa sakin acma cewap verme eminimki arick bi kac ay sonra. Güçlusun bn sen kadar guclu olamadim cok hatalarini kabul ettim ama sen etme pismanim bn cok hemde. Keske ilk haftasında tekmeyi vursaydim. Zaman gectikce ofken artiyo. Sunu öğrendim asla karakterine kisiligine saygısızlık ettirme. Sen kndini sevmessen kimse sevmiyormus.

Çok mesaj attı çok aradı ama açmadım. En son veda mesajı yazdı şimdilerde ses seda yok.. Güçlü müyüm bilmiyorum bende kendimden bu şekilde olacağımı tahmin etmezdim. Yıkılırım diyordum ama birşeyleri bitirmiş bende demekki.. Bir de en çok şu eski sevgilisi konusunu hazmedemiyorum çok fazla tepkisiz kalmışım diyorum. Ama işte zararın neresinden dönersen kardır derler ya onunla avutuyorum kendimi. Hala yaptığı şeyler aklıma gelince hazmedemiyorum ne kadar aptalmışsın diye kendime kızıyorum. Sizinki daha zor iki buçuk yılınızı vermişsiniz. O denli uzun süreli bir ilişkinin bitmesi daha yıpratıcıdır.Aslında çok haklısınız insan kendine değer vermez kendini önemsemezse kimse önemsemiyor onu dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Şuan ama bir çok konuda ders aldığım bir daha aynı hatalara düşmem diyorum büyük bir tecrübe oldu benim için.

Ayni duyguları yaşıyoruz bnde kendime kızıyorum sizin gibi neden bu kadar sabrettim tahammül ettim diye. Çok kez gururumu ezdim ona gittim ama sonu hüsran asigim seviyorum dedim katlaniyim dedim. Dönüp baktigimda o kadar yipranmisimki paramparça olmus kalbim bende öyle olmusum resmen hayatimi ona baglamisim. Cok kiziyorum cokkk. Insanin canı çekilmiş gibi oluyo aynen demi ilk günlerce agladim sizladim 3 ay sonra baristik bi dört ay devam ettik 1 ay oncede bitirdik. O bitirdi daha doğrusu. Bi iliski bittiğinde kaldigi yerden baslamiyo sanirim buna inandim cok ders aldim.

herseyi bahane etmiş eğitim düzeyini biliyordu kompleksleri varsa bastan baslamayacaktı sen basarılı oldugunu söylüyorsun bu kadar kendini düşünen egoistle işin olmamalı zaten canını sıkma daha iyi yerlerde işlerde olmaya çabala....

Evet ilişki bitince geri dönüş olmuyor bende ona inandığım için beni affet diye dönmek istediğinde dönmedim. Çünkü ilişki bir yerden darbe alınca eski haline dönmüyor gemi misali yara alınca batmaya mahkum. İlişkiye olan inancı bitince insanın aynı yolu tekrar yürümek istemiyor. Sizin açtığınız konularıda okudum yaşadıklarınız zor. Ama işte en büyük hatamız karşı tarafa çok taviz vermemiz ve hiçbirini haketmemesi. Üzüntü bir şekilde geçer tabi ama insan kendine kızmayı ne zaman bırakır o daha önemli sanki.

Her seferinde yüzüne de vurdum beni tanıdığında böyleydim bunları biliyordun diye ama o zamanda başlarda bir kaç ay çıkıp ayrılmak için benimle olduğunu söyledi o da ayrı bir yıkım oldu benim için. Evet başarılıyım. Beni tanıdığında da başarılı bir öğrenciydim. Ve bundan sonrada hiç tahmin edemeyeceği kadar başarılı olup onun suratına çarpacağım ilerde bunu. Gerçekten egoist biri ve şunu çok iyi biliyorum ki o gerçekten mutlu olamaz. Bu kafayla giderse sadece kendini eğlendirir bir arpa boyu yol gidemez.

Evet cok seyler yasadim guzel giden bi ilişkim olduğunu saniyordum taki onun bır suru hatalarini gorene kadar. Dedigin gibi cok pismanim keske hic sans vermeseydim ona. Bu yüzden size diyorum bittiyse bitirin bn gibi pisman olmayin. Gorunen köy kılavuz istemiyor diye soze cok hak veriyorum. Sans vermeyinki acilariniz tekrar tazelenmesin. Bu daha kötü. Bide suna inanıyorum bir kere yüz göz oldun mu o isten Hayır gelmio sanırım

En azından sevinmelisin 9 ayda az bir süreç değil ama daha uzun bir ilişkinin sonucu bu sebeble bitebilirdi. . Erkenden bitirmek en doğrusu olmuş bence.

Evet tamamen size katılıyorum. Şans verme gibi bir durum olamaz ben şans versem ailem onu istemez. Biz ilişkimizi aileler önünde yaşadık aileler önünde bitti. Annemde babamda biliyor onun yaptıklarını ailemin onayladığı bir ilişkim vardı ama artık ailemde istemiyor ben aşkımdan ölüyorum desem bile şu saatten sonra ailem devreye girer. Neyse artık zaten gerçekten nefret eder derecesindeyim ama şuan tek istediğim şey canı yansın. Çok ama çok üzülsün diyorum.

Bu asker kısmı için rütbe ,etiket,para çok önemli çünkü yemek yeme kantininde dahi rütbeyle oturuyorlar ve evlenecek kızları genelde devletle alakalı işi varsa evleniyorlar ,aşk meşk boş, para ve etiket önemli onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…