Kardelenyetim Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2023 6 1 23 Eylül 2023 Konu Sahibi angellb #21 Benimde olmusdu 1ay kadar sor bir izlenim sureci olmustu kabus gibi idi aksam olmasin isterdim. simdi tam tersi bu kez esim .
Benimde olmusdu 1ay kadar sor bir izlenim sureci olmustu kabus gibi idi aksam olmasin isterdim. simdi tam tersi bu kez esim .
elifizmir35 Kalp herkeste var ; Yürek başka bir şey Pro Üye 13 Eylül 2023 862 666 23 Eylül 2023 Konu Sahibi angellb #22 Vignette .!.: Alkol kullanıyorsanız işe yarıyor. Güzel güzel duş alın kremlenin iç çamaşırlarınızı giyin zaten kendiliğinden o moda giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Kulağa çok hoş geliyor. Ancak bu romantizm her evde aynı modda olmayabiliyor. Ben bu ortami genelde hep filmler de , dizilerde sıkça izliyorum
Vignette .!.: Alkol kullanıyorsanız işe yarıyor. Güzel güzel duş alın kremlenin iç çamaşırlarınızı giyin zaten kendiliğinden o moda giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Kulağa çok hoş geliyor. Ancak bu romantizm her evde aynı modda olmayabiliyor. Ben bu ortami genelde hep filmler de , dizilerde sıkça izliyorum
Vignette ♥ Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 3.687 7.880 23 Eylül 2023 Konu Sahibi angellb #23 elifizmir35 .!.: Kulağa çok hoş geliyor. Ancak bu romantizm her evde aynı modda olmayabiliyor. Ben bu ortami genelde hep filmler de , dizilerde sıkça izliyorum Genişletmek için tıkla... Tabi sen böyle hazırlanırken adamın da öküz gibi tv izleyip pijamalarla yayılmaması lazım
elifizmir35 .!.: Kulağa çok hoş geliyor. Ancak bu romantizm her evde aynı modda olmayabiliyor. Ben bu ortami genelde hep filmler de , dizilerde sıkça izliyorum Genişletmek için tıkla... Tabi sen böyle hazırlanırken adamın da öküz gibi tv izleyip pijamalarla yayılmaması lazım