Kadında cinsel soğukluk,isteksizlik

Doktor doktor dolaşmak istemeyisim hep bigun cozucegiz umuduyla evet yine kendim için istemiyorum evet cinsellikten hoşlanmıyorum (başlarda böyle değildi vajinusmus olunca yani ilişki gerçekleşmeyince soğudum!) Peygamber sabırlı eşler nasip etsin Rabbim herkese ne diyelim.Cunku sadece bu anlamda anlayışlı değildir aklınıza gelebilecek herşeyde anlayışıdır.Gozunuzde aseksuel biri canlanıyor böyle deyincede ama değil . Açık açık yazayım gayet sağlıklı cinsel istekleri olan biri.Yillarca severek zorluklara göğüs gererek evlendiginiz birine birlikte olmuyor diye sırt dönecek biri değil.Sonucta hastalıkta ve sağlıkta bir arada olmaktir.Care aramamak kaçmakta bir hastalık belkide .Ama bir söz vardır benim gectigim yollardan gecmediysen beni yargılama diye.İnancim yok bunun konuşarak hallocuguna yani psikolojik destekle olacağına inancım yok.Fiziksel doktor muayenesinde herşey yolunda psikolojik denildi.Ama benim psikolojim psikolojik olarak cozumlenecegine inanmaya bile müsade etmiyordu

Doktor doktor dolaşmak istemeyisim hep bigun cozucegiz umuduyla evet yine kendim için istemiyorum evet cinsellikten hoşlanmıyorum (başlarda böyle değildi vajinusmus olunca yani ilişki gerçekleşmeyince soğudum!) Peygamber sabırlı eşler nasip etsin Rabbim herkese ne diyelim.Cunku sadece bu anlamda anlayışlı değildir aklınıza gelebilecek herşeyde anlayışıdır.Gozunuzde aseksuel biri canlanıyor böyle deyincede ama değil . Açık açık yazayım gayet sağlıklı cinsel istekleri olan biri.Yillarca severek zorluklara göğüs gererek evlendiginiz birine birlikte olmuyor diye sırt dönecek biri değil.Sonucta hastalıkta ve sağlıkta bir arada olmaktir.Care aramamak kaçmakta bir hastalık belkide .Ama bir söz vardır benim gectigim yollardan gecmediysen beni yargılama diye.İnancim yok bunun konuşarak hallocuguna yani psikolojik destekle olacağına inancım yok.Fiziksel doktor muayenesinde herşey yolunda psikolojik denildi.Ama benim psikolojim psikolojik olarak cozumlenecegine inanmaya bile müsade etmiyordu
Kendi içinizde kısır döngüye giriyorsunuz,siz istemedikten sonra kimse sizi tedavi edemez.

Peki 8 senedır asamadığınızı nasıl aşmayı düşünüyorsunuz
Nasıl olacak sevmeden cinsellik
Cinsellik sevmeden nasıl karşınızdaki insanı mutlu edebıleceksiniz

Şimdi ilişki güç bela oluyor ki hamile kalabilmiş. Kızlık zarı hala duran ama hamile kalan kadınlar var,sanırım öyle birşey.
Evet benim kuzenimin eşi 2 kez doğum yaptı ama hala bakireymis doğumlar sezaryen olmuştu esnekmis zarı. Diğer dediğim 5 yıldır vajinusmus olan üye zor bela da olsa yapamamis hiç 5 yilda bir kez bile olmamış. Zor vallahi

Evet benim kuzenimin eşi 2 kez doğum yaptı ama hala bakireymis doğumlar sezaryen olmuştu esnekmis zarı. Diğer dediğim 5 yıldır vajinusmus olan üye zor bela da olsa yapamamis hiç 5 yilda bir kez bile olmamış. Zor vallahi
Ve hala nasıl evlisiniz diyince de linç yiyiyoruz. Sanki anormal olan bizim sorularınızın gibi:işsiz:

Lovex diye bi serum var kadın azdırıcı.deneyen oldu mu?istekliyim ama her ilişki de eşim gibi boşalamıyorum.tabi ki onun gibi olmayı beklemiyorum fakat iki haftada bir yerine her hafta ya da hafta da iki kez o duyguyu yasamak istiyorum.önerebileceginiz ne var kızlar?

Merak ediyorum nasıl bir ilerleme Kaydettiniz, ben de aynı durumu yaşıyorum. Ağlayarak okudum bazı yorumlarınızı. 12 yıllık evlilik, 3 çocuk, 2 yıldır ayrı eve çıkan eş...

Benim tanıdığım bir evli çiftin de senelerdir bu sorunu vardı ama birbirlerini çok seviyorlardı.Haydar Dümen'e gitmeye karar verdiler.Eştir dosttur bir şekilde o parayı denkleştirip o doktora gittiler Amerika'dan getirtilecek jel bile çok pahalıydı.Neyse Haydar Dümen veriyor bu jeli kadına bunu sürün bir süre bekleyin deyip o çifti odada bırakıp gidiyor.Gerisini anladınız sanırım:KK70: Çok para ödediler ama adam resmen sorunlarını şak diye halletti.Biliyorum hayat şartları çok pahalı ama adam bu çifte bildiğiniz mucize oldu.Bu sorunu yaşayıp imkanı olan bu doktora gitsin derim.

Mekanı cennet olsun Haydar Dümenle tanışmış ve tedavi yöntemlerini kendi ağzından ve çevresinden dinleyen biri olarak söyliyeyim o jel abd gelmiyor :)) Bildiğimiz emla krem (lokal anestezi kremi)Kadına belli miktar sürdürüyor onları gaza getirip odadan çıkıyor.Sonrasında tamamen uyuşmuş olan vajinayla çok rahat ilişki yaşıyor. Sonrasında reçete yazıp gönderiyor ver
5 bin tl :)

Fiziksel ya da ruhsal yorgunlar sebep olabilir. Özellikle ruhsal yorgunluk. Yani bir şeylerin derdi, tasası, sıkıntısı olduğunda, erkeklerde hep ön planda olan cinsellik, kadınlarda arka planda kalabiliyor.

Becerikli bir erkekle birlikte olan kadının cinsel isteksizlik taşımasının mümkün olduğunu düşünmüyorum.

(Çocuk bakımı, geçim sıkıntısı gibi etkenler yokmuş, her şey normalmiş gibi yaptim bu yorumu.)

Cinsel duygularınızın var olup olmadığını bile bilmiyorken neden evlendiniz ki ? Sonradan olmamış ki

X