- 1 Mayıs 2017
- 1.212
- 1.268
- Konu Sahibi Miyavhanim
O bende de var çok nadir canımın istediği olur çok istekli kadınlara hayranım açıkçası keşke ben de olsamBendede malesef ayni sorun var.isteksizim cinsellik benim icin eziyyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bende de var çok nadir canımın istediği olur çok istekli kadınlara hayranım açıkçası keşke ben de olsamBendede malesef ayni sorun var.isteksizim cinsellik benim icin eziyyet
Yeni üye 4 5 mesajı var hepsi vajinismus konusunda, doktoru sormuş.Hala mi
Eşinizle uyum sorunu yaşamıyorsanız hiç mesele yokO bende de var çok nadir canımın istediği olur çok istekli kadınlara hayranım açıkçası keşke ben de olsam
Uyum sorunu yok, seks meraksızlığı benimki şimdi kim yapacakkkk yaaaa modundayımEşinizle uyum sorunu yaşamıyorsanız hiç mesele yok
Afrodizyak etkili gıdalar var onlardan tüketmeye özen gösterirsen üşengeçliğin geçebilir. Eşin durumdan rahatsız değilse sorun da yok tabiUyum sorunu yok, seks meraksızlığı benimki şimdi kim yapacakkkk yaaaa modundayım
Severek evlendim çok şükür , arzulama kısmı yok iste bende yani cinsel acıdan soğuğum neden bilmiyorum. Ya mesela On sevişme güzel Çok hoşuma gidiyor ama o kadar.aşağı tarafı etkilemiyor maalesef cinsel acıdan ne bilim anlamadım bende neden böyle.
Yok ya öyle de iyi değil bence ideal olmalı fazla olanlarda eşinden şikayetçi en güzeli eşit olmalıO bende de var çok nadir canımın istediği olur çok istekli kadınlara hayranım açıkçası keşke ben de olsam
Temas vardır belki ama birliktelik olmamış yani hiçVajinismus hiç penis vajina teması yok demek dimi çok uzun bı sure yaaa
Ediyormus başka bir konuda 5 yıldır devam eden bir üye vardı hatta özelden de konuştuk. Botoks yaptırmak istiyordu olmazsa anestezi kremi deneyecekti, epilasyon öncesi kullandığım bi kremin adını yazmıştım özelden biraz konuştuk, 5 yıl hiç birlikte olmamışlar ve hala evliydilerVajinismus etkilisi 8 yil devam etmez ki. Etsin etsin ilk sene sıkıntı çekersiniz,sonra alışmış olmanız ve zevk alıyor olmanız gerekir. Eşinizle o uyumu mu yakalayamadiniz acaba?
Burda bunu yaşayan çok kadın duymaya başladım bu aralar. Bu kadar uzun yıllar nasil çözüme kavusmuyor anlayamıyorum. Doktora mi gidilmiyor,yoksa gidilen doktordan mi fayda görülmüyor anlamıyorum ki ve nasıl hala evli kalabiliyorlar asıl en anlayamadigim buEdiyormus başka bir konuda 5 yıldır devam eden bir üye vardı hatta özelden de konuştuk. Botoks yaptırmak istiyordu olmazsa anestezi kremi deneyecekti, epilasyon öncesi kullandığım bi kremin adını yazmıştım özelden biraz konuştuk, 5 yıl hiç birlikte olmamışlar ve hala evliydiler
Ben de anlamıyorum 5 yıl 8 yil nasil çözemez insan bunu. Hadi bak 5 ay falan bir derece, ki o bile aşırı fazla 5 hafta olabilir max. Yani insan gerekirse 1 şişe şarap içer kafayı kırar. Kime söylesem inancından dolayı içmem diyor yahu diyorum şifa niyetine götür gitsinsonuçta tamamen kafada biten bir sorun bu biraz rahatlamak çözecek bu kadar kapalı da olunmaz eşlerinde peygamber sabrı varmış.Burda bunu yaşayan çok kadın duymaya başladım bu aralar. Bu kadar uzun yıllar nasil çözüme kavusmuyor anlayamıyorum. Doktora mi gidilmiyor,yoksa gidilen doktordan mi fayda görülmüyor anlamıyorum ki ve nasıl hala evli kalabiliyorlar asıl en anlayamadigim bu
Ben eşlerinin bu isteklerini nasıl bastirdiklarini da merak ediyorum. Yani nereye kadar sadece canım,cicim,seni seviyorum? Evliliğin amacı belli yani. Cinsel hayat olmadan evlilik olamazBen de anlamıyorum 5 yıl 8 yil nasil çözemez insan bunu. Hadi bak 5 ay falan bir derece, ki o bile aşırı fazla 5 hafta olabilir max. Yani insan gerekirse 1 şişe şarap içer kafayı kırar. Kime söylesem inancından dolayı içmem diyor yahu diyorum şifa niyetine götür gitsinsonuçta tamamen kafada biten bir sorun bu biraz rahatlamak çözecek bu kadar kapalı da olunmaz eşlerinde peygamber sabrı varmış.
Cinselliği de zevk alınacak bir sey degil de deli gibi acı çekilecek sular seller gibi kan akacak bir şey olarak kodlamislar kafada. Yahu oradan çocuk çıkıyor bir kere ve ayrıca hiç mi erotik video falan görmediler, o kadınların zevkten inlemesi bile insanda merak uyandırır. Çoğu da aseksuel olabilir bak. Hem istek yok nem de sağdan soldan duyduklariyla korkmuşlar, adamlar da kabullenince öyle kardeş kardeş takılıyorlar demek ki
BendeBen eşlerinin bu isteklerini nasıl bastirdiklarini da merak ediyorum. Yani nereye kadar sadece canım,cicim,seni seviyorum? Evliliğin amacı belli yani. Cinsel hayat olmadan evlilik olamaz
Tabi haksızlık..nihayetinde evliliğin temel amacı meşru çerçevede yaşanılacak cinsellik. Bu karşılanmadığı da ya boşanmaya varıyor işin sonu ya da eşine he he deyip başka yerlere. Hayır yani doktor hatası mı kisinin hatasi mi cozemedim. Ben 5 sene 8 sene böyle bir duruma asla katlanamazdim, ev harcamalarına ortak bulduğum için mi devam ettiriyorum bu olguyu? Boyle karşındakine sevgin de saygın da azalır kanaatindeyim. Evlilik bile diyemiyorum çünkü medeni durumun değişmesi 'evlilik' kavramını karşılamış olmuyor malesef.. kadına da adama da haksızlık ki. Başaramayan bensem kendim önerirdim bosanalim diye. Kimseye bunu yaşatmaya hakkım olmadığı gibi kimsenin de bunu bana yaşatmaya hakkı yok.Bende
Vajinusmus olmayı anlıyorum ama bu kadar uzun süre tedavi olmamayı anlamıyorum
Beni arzulamayan biriyle kendimi çok kötü hissederdım
Tedavi olmak istemeyen kim olursa olsun devam etmezdim
Bu haksızlık
Sanmıyorum doktor hatası olsun 5 sene kim tedavi edemeyen doktora gider kiTabi haksızlık..nihayetinde evliliğin temel amacı meşru çerçevede yaşanılacak cinsellik. Bu karşılanmadığı da ya boşanmaya varıyor işin sonu ya da eşine he he deyip başka yerlere. Hayır yani doktor hatası mı kisinin hatasi mi cozemedim. Ben 5 sene 8 sene böyle bir duruma asla katlanamazdim, ev harcamalarına ortak bulduğum için mi devam ettiriyorum bu olguyu? Boyle karşındakine sevgin de saygın da azalır kanaatindeyim. Evlilik bile diyemiyorum çünkü medeni durumun değişmesi 'evlilik' kavramını karşılamış olmuyor malesef.. kadına da adama da haksızlık ki. Başaramayan bensem kendim önerirdim bosanalim diye. Kimseye bunu yaşatmaya hakkım olmadığı gibi kimsenin de bunu bana yaşatmaya hakkı yok.
Tamamen kişisel bir mevzu. İnsan istedikten sonra olmayacak şey yok. Yeteri kadar çaba göstermeyip hastalığın arkasına sığınmayı anlamıyorum. Bir konu vardı bdv de vajiyle ilgili. O konun sahibi 1 yıldır ilişkiye giremiyordu,eşi de boşanmak istemiş gidip annesine anlatmıştı. Üye herşeyi yarım yamalak anlattığı için üyeyi haklı bulmuştum,hala eşinin de kendinin de haksız olduğu mevzular da var bence,neyse.. Sorun adamda olunca 'ee tabi çözecek, cinsel tatmin kadının da hakki'diye kicimizi yirtiyoruz kk da, kadına haksa adama da hak. Bunun nasıl geçerli bir mazereti olabilir ki karşı taraf seni seneler boyu böyle idare etsin,elbette başka şekilde tatmin vardır,aksi halde başka şeylerden suphelenirdim ben. Sırf sevmek yetmiyor evliliği ayakta tutmak icin. Hatta bir evlilikte yatak odasi yoksa ( ki bence çoğu şeyin tamirhanesi orası) geriye kalan herşeyde problem çıkıyor. Napiyorlar mesela 5 yol 8 yil asker yolu bekler gibi senin gönlün olana kadar kuzu kuzu beklerim deyip elele tutuşup uyuyorlar mi ya? Hiç mi hormonlarin etkisi altında kalinmiyor yani? Hadi adam başka şekilde tatmin oldu da kadın da hiç mi arzular şelale durumu olmuyor,hiç mi zayıf bir anina denk gelip kendinden gecemiyor anlamıyorum ki. Her ay bir dilatorle çalışmış olsan 6ayin sonunda tertemiz olurdu o is. Uff amma cok merak ettiğim şey varmis vaji konusunda çenem yerlerdeSanmıyorum doktor hatası olsun 5 sene kim tedavi edemeyen doktora gider ki
Dediğiniz gibi ya eşide aynı isteksizlikte işine gelmiş bu durum
Yada başka şekillerde devam edıyor cinsel ihtiyaçlarını karşılamaya
Taş olsa çatlar 5 senede
Sanırım biz nasıl onların isteksizliğini anlamıyorsak onlarda istekli insanları anlamıyorlarTamamen kişisel bir mevzu. İnsan istedikten sonra olmayacak şey yok. Yeteri kadar çaba göstermeyip hastalığın arkasına sığınmayı anlamıyorum. Bir konu vardı bdv de vajiyle ilgili. O konun sahibi 1 yıldır ilişkiye giremiyordu,eşi de boşanmak istemiş gidip annesine anlatmıştı. Üye herşeyi yarım yamalak anlattığı için üyeyi haklı bulmuştum,hala eşinin de kendinin de haksız olduğu mevzular da var bence,neyse.. Sorun adamda olunca 'ee tabi çözecek, cinsel tatmin kadının da hakki'diye kicimizi yirtiyoruz kk da, kadına haksa adama da hak. Bunun nasıl geçerli bir mazereti olabilir ki karşı taraf seni seneler boyu böyle idare etsin,elbette başka şekilde tatmin vardır,aksi halde başka şeylerden suphelenirdim ben. Sırf sevmek yetmiyor evliliği ayakta tutmak icin. Hatta bir evlilikte yatak odasi yoksa ( ki bence çoğu şeyin tamirhanesi orası) geriye kalan herşeyde problem çıkıyor. Napiyorlar mesela 5 yol 8 yil asker yolu bekler gibi senin gönlün olana kadar kuzu kuzu beklerim deyip elele tutuşup uyuyorlar mi ya? Hiç mi hormonlarin etkisi altında kalinmiyor yani? Hadi adam başka şekilde tatmin oldu da kadın da hiç mi arzular şelale durumu olmuyor,hiç mi zayıf bir anina denk gelip kendinden gecemiyor anlamıyorum ki. Her ay bir dilatorle çalışmış olsan 6ayin sonunda tertemiz olurdu o is. Uff amma cok merak ettiğim şey varmis vaji konusunda çenem yerlerde
Dengi dengine denk gelmeyenler bu durumda nasıl aksiyon alıyor, ben asıl onu merak ediyorum. Kadın tarafını biliyorum kendimden de erkek ne yapıyor yani,el el üstünde oturup benim kaderim de buymuş deyip çile mi dolduruyorSanırım biz nasıl onların isteksizliğini anlamıyorsak onlarda istekli insanları anlamıyorlar
Sizinle hemfikirim bu konuda
Ama buna 5 yıl katlanan adamı anlayamıyorum nasıl ikisi denk gelmiş
Ben benı arzulamayan yada arzu istek duymadığım adama çay bile veresım gelmez
Kaldı ki 5 sene yaşayayım
Umarım kendılerını mahrum bırakmazlar daha fazla
Evet 5 senede adamın hiç aksiyon almamış olması şaşırtıcıDengi dengine denk gelmeyenler bu durumda nasıl aksiyon alıyor, ben asıl onu merak ediyorum. Kadın tarafını biliyorum kendimden de erkek ne yapıyor yani,el el üstünde oturup benim kaderim de buymuş deyip çile mi dolduruyor
Ama doğru bir tanedir. Yani bu tercih meselesi nasıl olabilir ki? En fazla karşılıklı rıza vardır,iki taraf da isteksizdin ancak öyle ilerler. Gerisi dizilere konu oluyor genelde onlar bile sonradan mercimeği fırına veriyor ayol ne sabriEvet 5 senede adamın hiç aksiyon almamış olması şaşırtıcı
Yukarıda da konuştuğumuz gibi ya onunda işine geldı
Ya talep etti geri cevrılince başkasıyla giderdi isteklerını
Yada el el üstüne oturup kaderim dedi
Seviyormuş katlanmış zırvalıklarına hiç inanmıyorum böyle bi ihtimal yok çünkü benim gözümde
Tedavi olmayan kişi aslında en büyük haksızlığı kendıne yapıyor
Böyle durumları sanırım içinde olmayınca anlamak çok daha güç