9 aylık bir bebek ve tekrar hamilelik

Bi 3 sene kadar tırlatırsınız ama sonrası biraz daha rahat olur
Bazılarıda arka arkaya yapalımda ikiside arkadaş gibi büyüsün diye düşünürler
Bakarsın çok uslu bir bebeğin olur nasıl büyüdüğünü bile anlamazsın

Bi 3 sene kadar tırlatırsınız ama sonrası biraz daha rahat olur
Bazılarıda arka arkaya yapalımda ikiside arkadaş gibi büyüsün diye düşünürler
Bakarsın çok uslu bir bebeğin olur nasıl büyüdüğünü bile anlamazsın
Bana öyle söyleyip ikna ettiler mesela. Benim de iki çocuk arası 25 ay. İkinci korunurken oldu ve ben hariç herkes zil takıp oynadı neredeyse. Dediğiniz gibi ikisi birden büyüdü ama aynı anda iki çocuk bezle, besle uyut tırlatmaya az kaldı. Bebek kucağımda diğeri yatağında, elini tut kendi kendine uyusun de ama bir yandan da vicdan azabı çek... Emin olduğum bir şey var, büyük kızım 4-5 yaşında olsaydı ikinciyi kesin istemezdim. 3 sene içinde bez mama biberon tuvalet eğitimi uyku falan hepsi aynı anda oldu bitti. Şimdi biri 14 diğeri 12 yaşında kocaman ergen kız oldular.

Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım da😓 hamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Ben varim oglum 7 aylikken tekrar hamile kaldim.benimdr yasadigim sehirde bi allahin kulu yoktu yardim edebilecek.hamioelogin sonlarina dogru cildirmak uzereydim artik dogumdan sonra da durum degismedi velhasili zor canim su an biri 3.5 biride 2 yasinda hala zorlaniyorum en iyisi yardimci tutmak

o bebegın nasibi varmış
ben dogurdum uzun bir ara verdim sonra ne yaptıysak olmadı , tüp bebek bile yaptık düşün ,

uzun yıllardır korunmuyoruz allah ne verdiyse yardırıyoruz ama genede olmuyor , :KK48::olamaz::olamaz:

allah sana akıllı uslu çocuklar nasip etsin sağlıkla büyüsünler

Bana öyle söyleyip ikna ettiler mesela. Benim de iki çocuk arası 25 ay. İkinci korunurken oldu ve ben hariç herkes zil takıp oynadı neredeyse. Dediğiniz gibi ikisi birden büyüdü ama aynı anda iki çocuk bezle, besle uyut tırlatmaya az kaldı. Bebek kucağımda diğeri yatağında, elini tut kendi kendine uyusun de ama bir yandan da vicdan azabı çek... Emin olduğum bir şey var, büyük kızım 4-5 yaşında olsaydı ikinciyi kesin istemezdim. 3 sene içinde bez mama biberon tuvalet eğitimi uyku falan hepsi aynı anda oldu bitti. Şimdi biri 14 diğeri 12 yaşında kocaman ergen kız oldular.
bence cok güzel yas araları, arkadas gibilerdir, suan didişseler de en azından ilerde cok iyi arkadas olurlar.
oglum 4 yasında, ben bebek sevmeyi özledim tekrar düşünüyoruz. tam rahata erdikten sonra basa sarıcaz ama insan ozluyor ilk zamanlarını :)

Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım da😓 hamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
bir arkadasımın cocuklarının arası daha bile az, 15 ay filan. ilk cocugu 6 aylıkken ikinciye hamile kaldı, yine sezaryen oldu hatta ondan 2 sene sonra bir daha hamile kaldı, 4 yıl icinde 3 sezaryen oldu yani, biraz zorlandı ama suan iyi durumda.
tabiki yetebilirsiniz, Allah kolaylıgını verir. yine de imkanınız varsa yardımcı tutarsınız. büyük olan icin oyun ablası filan bulabilirsiniz gündüzleri 2-3 saat. saglıkla gelsin minik :)

Teyzem aynen sizin gibi bir süreç yaşadı, çok zor olsada Allah yardım etti şimdi 3 yaşında oldu en küçüğü, korkmayın tek değilsiniz...

Bende kızım 11 aylıktı hamile olduğumda sezeryan açısından sorun olmadı ama siz doktora sorun tabi. Araları az olunca zor oluyor ama büyüyorlar. Henüz üşütmedim mesela ben şuan birisi 4 diğeri 2,5 yaşında sorun yok😂

:KK70: bu lotus çiçeği kumarhanelerde dağıtılan ve yenildikten sonra zaman kavramını unutturan çiçek değil mi :KK70:
Hı hı evet, kumarhanelerden çıkmam zaten. :olamaz:
Nilüfere benzer, kendini bulmayı simgeler. Bataklıklarda, su birikintilerinde yetişir. Yani oralarda bile böylesine zarif bir çiçek yetişebilmektedir. Bu yönüyle de bir mesaj taşıdığını düşünmekteyim.

Hı hı evet, kumarhanelerden çıkmam zaten. :olamaz:
Nilüfere benzer, kendini bulmayı simgeler. Bataklıklarda, su birikintilerinde yetişir. Yani oralarda bile böylesine zarif bir çiçek yetişebilmektedir. Bu yönüyle de bir mesaj taşıdığını düşünmekteyim.
:D bir film de gördüm yarı tanrılar ile ilgili bir filmdi orada kumarhaneden çıkmasınlar diye lotus çiçeği veriyordu çalışanlar ahahah o geldi aklıma

Yahu günümüz sartlarında insanlar deli gibi çocuk isterken bile korkuyorlar acaba ona iyi annelik yapabilir miyim ona yetebilir miyim diye ? Benim iki çocuk için endişelenmem mi anormal,
Eğer endişelenecekseniz neden korunmadınız hanımefendi? Endişelenmek hak. Ama siz yanlış zaman da endişeleniyorsunuz. Nasipse gelir diye düşünüp korunmamışsınız resmen

Back
X