Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bebeğim 9 aylık oldu ama mümkün değil atlını tek başına değiştirmek sürekli dönüp kaçmaya çalışıyor ayaklarını çırpıyor ve böyle olunca da haliyle etraf iyice kakayla bulaşıp işin içinden çıkılmaz hale geliyor sizce bu durumun sebebi ne olabilir???
arkadaşlar bebeğim 9 aylık oldu ama mümkün değil atlını tek başına değiştirmek sürekli dönüp kaçmaya çalışıyor ayaklarını çırpıyor ve böyle olunca da haliyle etraf iyice kakayla bulaşıp işin içinden çıkılmaz hale geliyor sizce bu durumun sebebi ne olabilir???
cocogunuz hareketli gayet normal..benim kizim dogdugundan beri sizin dediginiz gibi altini almak zor )) cok hareketli su an 2 bucuk aylik..sakin durdugunu hic görmedim henuz..altini alirken konusun, sarki soyleyin sizi dinler o zaman rahat rahat altini alirsiniz)
benilcim konuyu okuyunca çok güldüm zira aynı durumdayız kızımla çırılçıplak gezmek istiyor sanırım ondan kaçıyor banyodan sonra giydirirkende böle yapıyor. ben en merak ettiği şeyleri veriyorum eline oyalansın diye mesela telefon, kumanda vs. meraklanma garip bi durum değil. bebişinin yeme düzeni nasıl oldu daha iyimisiniz, kilosu nasıl
canım benim yaa aynı benim oğlan mümkün değil bağlayamıyorum tek başına popoyu açar açmaz kaçıyo öyle böyle değil ama bildiğin çığlık atarak yere inip emekleye emekleye kaçıyo:) bazen çok sinirleniyorum bağrıyorum fln bazen de gülme krizine giriyorum onun o kupkuru totosunu öyle görünce..yapçak pek bişi yok sanırım bu durumda ben bazen eline çok nadir verdiğim oyuncakları veriyorum veya merak ettiği bişi mesela bizimki popolin tüpünü çok seviyo omu veriyorum ama çoğu zaman işe yaramıyo..kaka yaptığında ise soyup bezini açmadan direk banyoya götürüyorum orda suyu açıp o arada da bezini açıyorum direk yıkıyorum yoksa başka türlü başa çıkamıyorum hertaraf kaka oluyo ama en zoru bezi bağlamak düzgün bağlayamayınca sızıyo çünkü:) benimki doğdundan beri böyle ama en azından 2-3 aylıkken sadece bacaklarını falan çırpıyodu dönmeye başlayınca asıl zorlanmaya başladım çoğu zamanda eşimle kavga ediyoruz gel yardım et diyince :)
ben de aynı durumdayım.bebeğim şu an 7 aylık.son 3 aydır böyleyiz.ilk başlarda oyuncakla hallediyordum.ama şu aralar yemiyo.onu güldürmeye çalışıyorum.gözlerine bakarak ''seni gıdıklarım bak'' deyince gülmeye başlıyo.o da gözlerime bakarken ben de gözlerimi dikiyorum ona.o arada elimle bezi bağlıyorum.el alışkanlığı oldu.bakmadan bağlıyorum.bazen ters döndüğü halde bağlıyorum bezi tersten.ona da alıştım yani:)
Mutluluktan, çok hoşlarına gidiyor altlarının açılması Benim bebeğim de öyle, çıldırıyor. Eline değişik birşey verip, altına da bir naylon örtü serin, rahatlarsınız sanırım :)
bende bu şekilde durduruyorum. oyuncakla avunmuyor. ya ıslak mendil paketini ya da pişik kremini eline tutturuyorum o sırada hemen altını değiştiriyorum