- 3 Ekim 2010
- 134
- 35
- 118
- Konu Sahibi siskelebegidefne
-
Belli ki kayınvaliden doldurmuş eşini, bana surat ediyor diye. Sana şiddet uygulaması ve küfür etmesi gerçekten çok kötü. Evliliğini devam ettirmeyi düşünür müsün tekrar bilmiyorum ama bir kere şiddet uygulamaya başladıysa devamı mutlaka gelecektir.
Hayır düşünmüyorum, çünkü şiddetin dozu her defasında artıyor. Bir sonra ki adımı beni öldürmek olucak sanırım.. Ramak kalmıştı zaten... Ben sadece gürültüsüz,patırtısız ayrılmak istiyorum..
Canim kusura bakma her evde olan turde sorunlar demissin ama
anlattiklarin her evde olan turden sorunlar degil...
Ne yapmayi dusunuyorsun ?
Kisaca eve geri donmeyi dusunuyor musun?
Dusunuyorsan bu boyle devam eder yarin bir gun oglunun yaninda da dover seni
dusunmuyorsan da davani ac bosan....
kayınvaliden iyi biri olsaydı zaten benim yüzümden karısıyla arası bozulmasun der, her gün zır zır aramazdı, ya da oğluna az akıl verirdi.. karına niye böyle yapıyosun diye.. belli ki ilk günden beri baya çektirmişler sizeyazık eşiniz de önceliğinin evlendikten sonra eşi olması gerektiğini anlayamamış. ne diyeyim ki biraz kafa dinleyin en azından ailenizin yanında.. ve gerçekten sorunlar aile büyükleriyle oturulup konuşulmalı bence.eşiniz pişman olur elbet, inşallah geç olmaz o pişman olduğunda.
inanmıyorum, öldürme noktasına kadar geldi yani olay:26: bence de dönme bi daha o evesürekli anne lafıyla karısını horlayan adamdan ne hayır gelir........
cok muhım degıl babanızın kendı evı dahı olsa evı satar gıder uzaklasırsınız canım
aılenız yeterkı arkanızda olsun
benım aılem aynen boyle yapardı ona ıstınaden soyluyorum.
40 yaşında adamın anası hala gelininden ne ister onu da hiç anlamıyorum. Bu ne arkadaş ya! Ölüp gideceğiz kısacık ömür. Bırak insanlar mutlu olsun ya! Boşa gitsin bacım ne çekecen allasen..
Eşin normal değil
Normal olsa sana değilse bile yavrusuna merhamet ederdi
Gecenin o saati bazı haller ( namussuzluk vs. ) hariç hayvanlar bile yavrusunu kovmaz , bırakmaz
Kim ne demişse demiş
Gelsin anneme surat asma, o misafir alınıyo desin
Bunun bedeli sokağa atmak olamaz
Eşinin psikolojik sorunları var etrafa zarar veriyormuş kızınca, çok şükür size ve evladınıza zarar vermemiş
Dönerseniz nasılsa bunu bile kabullendi geri geldi, bize mecbur deyip daha beterini yapacaklar
Bence dönmeyin
Dönecekseniz de belli şartlarınız olsun ; tedavi olsun, başka bi semte taşının vs.
Bunlar gerçekleşse bile ihlali durumunda da babanız kızımı alırım bi daha da göndermem bu kez koşuluyla müsade etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?