Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buraya en son; bebegimin eeg'sinin bozuk ciktigini, kesinlikle epilepsi oldugunun netlestigini, ve mesaji yazdigim o gece (sanirim silinmis) nobet gecirdigi icin acile yetistirdigimiz yazmistim.
Malesef hala hastanedeyiz, gunduzleri ben geceleri esim kaliyor, eeg'leri cok kotu cikiyor, epilepsi oldugu kesin, ilac tedavisine baslatildi ama gozlerinde de sorun oldugunu dusunuyorlardi, kontrolleri yapildi, gozlerinde problem yokmus ama gordugu halde algilayamiyor diyorlar, yani algi eksikligi var, emar cekilecek, biz artik epilepsi icin buna da sukur diyoruz cunku eger beyin emari kotu cikarsa, west sendromu olma olasiligi var ki o da direk zeka geriligi ile alakali, o yuzden Allaha dua ediyorum, ins korktugumuz gibi olmaz diye.
Dun yine 2 kez nobet gecirdi, ilaclar ile kontrol altina almaya calisiyorlar.
Nobetleri;
Ani goz dalmalari ve yine aniden gozlerini irkilerek gozlerini acmasi
Aniden sicramalar
Nefesini bir sure tutup aniden birakmasi
Ben buraya en son; bebegimin eeg'sinin bozuk ciktigini, kesinlikle epilepsi oldugunun netlestigini, ve mesaji yazdigim o gece (sanirim silinmis) nobet gecirdigi icin acile yetistirdigimiz yazmistim.
Malesef hala hastanedeyiz, gunduzleri ben geceleri esim kaliyor, eeg'leri cok kotu cikiyor, epilepsi oldugu kesin, ilac tedavisine baslatildi ama gozlerinde de sorun oldugunu dusunuyorlardi, kontrolleri yapildi, gozlerinde problem yokmus ama gordugu halde algilayamiyor diyorlar, yani algi eksikligi var, emar cekilecek, biz artik epilepsi icin buna da sukur diyoruz cunku eger beyin emari kotu cikarsa, west sendromu olma olasiligi var ki o da direk zeka geriligi ile alakali, o yuzden Allaha dua ediyorum, ins korktugumuz gibi olmaz diye.
Dun yine 2 kez nobet gecirdi, ilaclar ile kontrol altina almaya calisiyorlar.
Nobetleri;
Ani goz dalmalari ve yine aniden gozlerini irkilerek gozlerini acmasi
Aniden sicramalar
Nefesini bir sure tutup aniden birakmasi
canım sen çok panık yapmışın bence abarıyosun biraz.benım kızım 11 aylık daha emeklemiyo bile zar zor döne biliyo okadar biyere tutunupta kalkmıyo daha yürütece koyyorum arada orda gidiyo şimdilik oturuyo oyuncaklarla felan oynuyo.ben senın kadar hiç takmadım kafaya geç yürücek heralde diye doktora felanda hiç göstermedim yaşıtlarında geri ama.olsun sağlıklı olsunda acelesi yok.senın oğlundada herşey temız çıkmış ne güzel şükret yavaş yavaş herşeyi yapar neden bu kadar aceleci ve panık davranıyosun anlamadım çocuğuna yazık okadar tahlıller testler daha bebek bekle 1 yaşına kadar bence
canım 11 aylık bebeğin emeklememesi normal ama zor dönmesi pek de normal değil.. bence sen çok hafife almışsın... benim bebeğiminde motor gelişimi geride diye dr a başvurduk beyinde problem çıktı.... bence sen bi uzmanla görüş... oturması nasıl...uzun zaman oturabiliyor mu.... sesler çıkarması oynaması falan nasıl... belki tembelliktendir geç yapacaktır ama bunu sana işinde iyi bir dr un söylemesi lazım...
Sevgılı Fred
Oncelıkle cok gecmıs olsun bebegınıze acıl sıfalar sıze de guc kuvvet ve sabırlar dılıyorum, bebegınızle ılgılı yazdıklarınızı gelısmelırınızı takıp edıyorum cok uzgun oldugumu soylemek ıstedım, dılıyorum kı bebegınızın rahatsızlıgı ılacları ve tedavısıyle ve sızın sevgınızle olumlu sonuclar dogurur ıyılesır ve hersey cok guzel olur moralınızı ınancınızı umudunuzu yuksek tutun lutfen emınım buyudugu zaman cok saglıklı ve akıllı bır cocuk olucak belkı uzun bır zaman ve surec gerektırıyor tedavısı ve ıyılesmesı ama bu konuda Danımarkanın saglık sıstemı mutlaka bızımkısınden yuksektır dıe dusunuyorum,bı sure danımarkada yasadım kucucuk bır cocugun ufacık bır parmak kesıgınde hastanenın doktorların nasıl ayaklandıgına sahıt oldum.
Tekrar acil şifalar dılıyorum, dualarımız sızınle...
allah yardımcın olsun arkadaşım ne gelirse allahtan yaradan ne dert veriyorsa dermnıda vardır elbet sabır gerektiren bir rahatsızlık oğlunun tedavisini sonuna kadar yaptır mutlaka önemli sonuçlar alırsınız allahım şifalar versin oğluna yazdıklarını okuyunca buğazım düğüm düğüm oldu benimde bir yavrum var ve her anne evladı için herşeyin en iyisini diliyor hayallerimiz var daha o karnımızda iken onunla ilgili planlar yapmaya başlıyoruz ama hayat hep yüzümüze gülmüyor ne yazıkki allah daha beterinden korusun canım benim şükürler olsun
'Daha beterinden korusun' demissiniz ya, ins diyorum.
Cunku epilepsi icin sukurler olsun diyebiliyorum artik, west'li olmasi ihtimali korkutuyor artik beni.
Tesekkurler..