Merhaba, Ankara novaart tüp bebek merkezinde 2020 marttan beri süren rahatsızlığımın tedavisinin ardından 3 kasım 2020'de transfer yapıldı. 11 yumurta toplandı ancak sadece 2'si üçüncü gün embriyosu olarak donduruldu. 1 ay rahim dinlendirmesinin ardından iki embriyomda transfer edildi. İlk kan sonucu 186, ikinci kan sonucu 332 ve ilk ultrason icin randevu alarak hastaneye gittim. Hastaneye gideceğim gün hafif pembe lekelenmem oldu, doktora bu durumu söylediğimde keselerden birinin iyi gelişmediğini ve muhtemelen düşürdüğümü söyledi. Hastaneden çıkmadan kanamamın arttığını hissettim. İğne kullandım 5 gün, 5.gunun sonunda keselerin ikisi de görünmedi. İki bebeğimi de kaybettim. Nasip değilmiş, sağlıklı degillermis derken başka bir merkezle de görüşmeye karar verdim. İstanbul bahçeci Fulya tüp bebek merkezi. Fazla uzatmak istemiyorum doktorum rahim filmi çektirmemi istedi ve hem rahimde hem de tüplerde yapışıklık olduğunu fark etti. İşin acı olan kısmı ise bebeklerimi bu yapışıklıklar yüzünden kaybetmiş olmam...
Tüp bebek deneyecek olan arkadaşlara tek tavsiyem, lütfen doktorunuz istemese bile rahim filmi çektirip sürece öyle başlayın..