- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi turuncu balik
-
madem mutsuzun niye cocuk yaptin? bosanipgitseydinEvet haklisin..esim icki icmiyor.kotu aliskanliklari yok..gurbette olmak ailemden uzakta olmak beni cok yipratti.aksama kadar evde bir basima bebegimle tv basindayim..hadi o benim ahmakligim..ama en onemli sorun anneci olmasi..anne..dusunsenize bi ya..kayinvalidenizin hayatini yasiyorsunuz..oglunu kiskaniyor..nasil evlendirmis anlamadim..hasta..ve hastaligini kurnazca kullaniyor..ama esim ikinizde aynisiniz diyor..ilk aylarda cok kavgamiz oldu..biraz siddet gordum annesine laf saymisim..korktum ama..ablamda bosandi..buda bosandi demesinler diye sustum..esime karsi nicimde kirginlik var..cok sey yasadim..kucuk bi cocuk azarlanirda boynu bukulur ya cok boynum bukuldu burda..esime karsi kirginim//belkide sevgim azaldi..
Evet..ama burasi turistik biyer..halkinin yobaz gerici oldugunu nerden bilrim..aslinda ben hataliyim..ben bilerek geldim ama yapamiyorum..esime dedimki sehire gidelm..anasi yerlere atti kendini hastalandi.ogluna para verdi..altin maltin derken burdan ev aldirdilar..dedimki ben esime senin icin 360 km geldim..sende35 km deki sehire git..asla dedi..o yuzden cok ofkeliyim..kaldiramiyorum bunu..Seni gayet iyi anliyorum. Aileden uzak olmak ne demek yasayan bilir.
Evlenmeden önce kücük bi ilcede yasayacagini biliyor muydun?
kusura bakmada 360 km cok uzak degil git kal ailende. ve senin icinfedarkarlik yapmiyana sende yapma bukadar basit. al cocugunu git ailene kalbirazEvet..ama burasi turistik biyer..halkinin yobaz gerici oldugunu nerden bilrim..aslinda ben hataliyim..ben bilerek geldim ama yapamiyorum..esime dedimki sehire gidelm..anasi yerlere atti kendini hastalandi.ogluna para verdi..altin maltin derken burdan ev aldirdilar..dedimki ben esime senin icin 360 km geldim..sende35 km deki sehire git..asla dedi..o yuzden cok ofkeliyim..kaldiramiyorum bunu..
kayınvalidenle uzlaşmaya ve anlaşmaya çalışsan belki daha kolay olur hayat senin için.Evet haklisin..esim icki icmiyor.kotu aliskanliklari yok..gurbette olmak ailemden uzakta olmak beni cok yipratti.aksama kadar evde bir basima bebegimle tv basindayim..hadi o benim ahmakligim..ama en onemli sorun anneci olmasi..anne..dusunsenize bi ya..kayinvalidenizin hayatini yasiyorsunuz..oglunu kiskaniyor..nasil evlendirmis anlamadim..hasta..ve hastaligini kurnazca kullaniyor..ama esim ikinizde aynisiniz diyor..ilk aylarda cok kavgamiz oldu..biraz siddet gordum annesine laf saymisim..korktum ama..ablamda bosandi..buda bosandi demesinler diye sustum..esime karsi nicimde kirginlik var..cok sey yasadim..kucuk bi cocuk azarlanirda boynu bukulur ya cok boynum bukuldu burda..esime karsi kirginim//belkide sevgim azaldi..
Bende burda okurdum bazen..salak niye bosanmamis birde cocuk diye..evet..cocuk bi kurtulus saniliyor..iyi zamninda esin seni kandiriyor..inandim..ama cocuk olunca dahada psikolojim bozuldu..evladim o iyiki olmus..onun gulusune omrumu veririm..ama korktum iste bosanmaya..ama gercekten cok pismanim..simdiki aklim olsa ilk tokatta basar giderdim..bazen diyorumki belkide bi 5 sene sonra aptalmisim keske cocuk kucukken bosansaymisim diye..ama kizim bagliyor beni..madem mutsuzun niye cocuk yaptin? bosanipgitseydin
Gidiyorum tabi..4 saatlik bi yol..ama surekli senin annen benim annem kavgasindayiz..saygiyi yitrdik sanirsam..kusura bakmada 360 km cok uzak degil git kal ailende. ve senin icinfedarkarlik yapmiyana sende yapma bukadar basit. al cocugunu git ailene kalbiraz
inan cocuk mocuk baglamiyor. sana deger vermiyen üstelik seni döven adam icin fedakarlik etmemben. alirim cocugumu giderim annenle mutlu ol derdim. cocugun arkdasina siginmayin yine babasi o. okadar mutsuzsan bosancan yada goz dagi vercen. ailenin yaninda uzuuuunnn kal. bosncam de bak nasil yalvarcakBende burda okurdum bazen..salak niye bosanmamis birde cocuk diye..evet..cocuk bi kurtulus saniliyor..iyi zamninda esin seni kandiriyor..inandim..ama cocuk olunca dahada psikolojim bozuldu..evladim o iyiki olmus..onun gulusune omrumu veririm..ama korktum iste bosanmaya..ama gercekten cok pismanim..simdiki aklim olsa ilk tokatta basar giderdim..bazen diyorumki belkide bi 5 sene sonra aptalmisim keske cocuk kucukken bosansaymisim diye..ama kizim bagliyor beni..
annen gelsin burda otursun seninle de ben gidiyorumGidiyorum tabi..4 saatlik bi yol..ama surekli senin annen benim annem kavgasindayiz..saygiyi yitrdik sanirsam..
kayınvalidenle uzlaşmaya ve anlaşmaya çalışsan belki daha kolay olur hayat senin için.
ya da imkan varsa eşin tayin falan istesin. bu yönde onu ikna etmeye çalışsan. ikinizin de ailesinden uzakta bir il seçin kendinize[/QUOT
Canim benim iste ne guzel yazmisin..ne kadar ilimli bir mesaj..esimdende aynisininistedim..ama kusira bakma..o benim annem..gelmeseydin..zorlami kacirdim..gidiyorsan sen git..essek gibi burda yasayacaksin vb..oysa sehire tasinsaydik kendimi bu kadar aptal gibi hissttmezdim..ben onun icin cakistigim dersanemi,isimi,ailemi,,annemi sevdiklerimi biraktim..bazen diyorum birak beni..kafa dagitayim..hayir..onla gidip onla gelcekmism..bazen boyle yapiyor kendimi balkondan atmak istiyorum..
Ya ondada kaderim yok..son 4 senedir atamayi kil payi kaciriyorum..bu yaz bile atamayi onumde 23 kisi ile kacirdim..bransim cok az kisi aliyor..cok calistim..aslinda puanim da cok iyidi.ama kader..nasip olmayinca olmuyor..suan sinavi bebekle dusunebilkir miyim bilemiyorum..ben memlektimde olsa kolejde felanda calisirim..ama korkuyorum..bosanirsam devlet kzimi benden alip babaya verirse..sonucta evi arabasi isi meslegi var..benim ise sadce canimi verecek bi sevgim var evladima suan icin..Canla başla atanmak icin gayret et. Su an en mantiklisi o gözüküyor.
Ya da sehir disindaki is ilanlarini takip et.
Aynı fikirdeyim. Aslinda bak calismiyorsunda senin için biçilmiş kaftan. Git kal ama iki gün degil iki hafta kal üç hafta kal. O ne yapıyorsa aynısını yap. O senin duygularını onemsiyor mu? Hayir. Sende onu onemsemeyeceksin o kadarinan cocuk mocuk baglamiyor. sana deger vermiyen üstelik seni döven adam icin fedakarlik etmemben. alirim cocugumu giderim annenle mutlu ol derdim. cocugun arkdasina siginmayin yine babasi o. okadar mutsuzsan bosancan yada goz dagi vercen. ailenin yaninda uzuuuunnn kal. bosncam de bak nasil yalvarcak
O kadar minik bebeği vermezler sanmıyorum ama burada hukuk köşesi var; danis istersen.Ya ondada kaderim yok..son 4 senedir atamayi kil payi kaciriyorum..bu yaz bile atamayi onumde 23 kisi ile kacirdim..bransim cok az kisi aliyor..cok calistim..aslinda puanim da cok iyidi.ama kader..nasip olmayinca olmuyor..suan sinavi bebekle dusunebilkir miyim bilemiyorum..ben memlektimde olsa kolejde felanda calisirim..ama korkuyorum..bosanirsam devlet kzimi benden alip babaya verirse..sonucta evi arabasi isi meslegi var..benim ise sadce canimi verecek bi sevgim var evladima suan icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?