9 aylik bebegim var..cok mutsuzum.bosanmak istiyorum.ama....

turuncu balik

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
441
336
333
Buraya siginmak,sizlerden destek almak icin yaziyorum..biliyorum sukur edecek cok seyimiz var bu hayatta..hergun sehit ve egede bogulan bebek haberlerine ragmen halimize sukretmiyoruz..ama yinede herkesin derdi kendine buyuk.evleneli 2'5 yil oldu. Bebegim var..9 aylik..o beni hayata baglayan tek sey.bebegim herseyim.anne olmayan evlat ne bilemez..bizim en huyuk sorunumuz ayri memleketlerde olmak.ic anadolunun buyuk sehrinden sahilde kucuk gelismemis bi ilceye geldim..iklimi bile beni delirtiyor..kocaman bi ailem vardi ve kimsesiz kaldim burda..bakmayin unv mezunuyum.ama is yok.zaten atamamda olmadi bi turu.derken kayinvalide kiskancligi..soyle bi bakiyorum hayata kocam icin ne cok sey yapmisim..o okuluna gidiyor..isinde gayet rahat..hergun ailesinde..arkadaslari burda.ben ise aldatilmis kandirilmis hissediyorum kendimi..onun icin ne cok seyimi terkmetmisim..surekli kayinvalidem ve memleketim yuzumden kavga ediyoruz..her tatil her bayram zehir bana..icime kapandim.surekli agliyorum..ben babasiz buyudum vefat etmis ben kucukken..ama beni seven cok buyuk bi ailem vardi..simdi ise yalnizim..soruyorum size kizim icin devam mimutsuz bir hayata..yasamayan beni anlayamaz..cok caresizm..psikoljim bozuldu..

ben bosanilcak kadar bisey gormedimcok genel anlatmissiniz bicogumuz sorunlari bunlar bide bebek eklenince daha da psikoloji bozuluyor tabi biraz daha ayrinti verseniz esiniz size nasil davraniyor yaninizdami kvde sorunlarinda mesela

Seni gayet iyi anliyorum. Aileden uzak olmak ne demek yasayan bilir.

Evlenmeden önce kücük bi ilcede yasayacagini biliyor muydun?

Evet haklisin..esim icki icmiyor.kotu aliskanliklari yok..gurbette olmak ailemden uzakta olmak beni cok yipratti.aksama kadar evde bir basima bebegimle tv basindayim..hadi o benim ahmakligim..ama en onemli sorun anneci olmasi..anne..dusunsenize bi ya..kayinvalidenizin hayatini yasiyorsunuz..oglunu kiskaniyor..nasil evlendirmis anlamadim..hasta..ve hastaligini kurnazca kullaniyor..ama esim ikinizde aynisiniz diyor..ilk aylarda cok kavgamiz oldu..biraz siddet gordum annesine laf saymisim..korktum ama..ablamda bosandi..buda bosandi demesinler diye sustum..esime karsi nicimde kirginlik var..cok sey yasadim..kucuk bi cocuk azarlanirda boynu bukulur ya cok boynum bukuldu burda..esime karsi kirginim//belkide sevgim azaldi..

Sanırım sen ailenden uzakta olmaya alisamamissin. Şöyle yapsan; zaten calismiyorsun bebeginde çok küçük değil. İstediğin zaman git. Cok mu uzaksin memleketine bilmiyorum ama bence kendini heba etme. Eşin istemiyor olabilir kv karışıyor olabilir gitmene. O zaman resti cekeceksin. Annen gelsin mesela. Kardeşin gelsin. Evlendin ama kimseden kopmak zorunda değilsin. Ablan boşanmis olabilir sende bosanabilirsin cok normal bu.

madem mutsuzun niye cocuk yaptin? bosanipgitseydin

Seni gayet iyi anliyorum. Aileden uzak olmak ne demek yasayan bilir.

Evlenmeden önce kücük bi ilcede yasayacagini biliyor muydun?
Evet..ama burasi turistik biyer..halkinin yobaz gerici oldugunu nerden bilrim..aslinda ben hataliyim..ben bilerek geldim ama yapamiyorum..esime dedimki sehire gidelm..anasi yerlere atti kendini hastalandi.ogluna para verdi..altin maltin derken burdan ev aldirdilar..dedimki ben esime senin icin 360 km geldim..sende35 km deki sehire git..asla dedi..o yuzden cok ofkeliyim..kaldiramiyorum bunu..

kusura bakmada 360 km cok uzak degil git kal ailende. ve senin icinfedarkarlik yapmiyana sende yapma bukadar basit. al cocugunu git ailene kalbiraz

kayınvalidenle uzlaşmaya ve anlaşmaya çalışsan belki daha kolay olur hayat senin için.
ya da imkan varsa eşin tayin falan istesin. bu yönde onu ikna etmeye çalışsan. ikinizin de ailesinden uzakta bir il seçin kendinize

madem mutsuzun niye cocuk yaptin? bosanipgitseydin
Bende burda okurdum bazen..salak niye bosanmamis birde cocuk diye..evet..cocuk bi kurtulus saniliyor..iyi zamninda esin seni kandiriyor..inandim..ama cocuk olunca dahada psikolojim bozuldu..evladim o iyiki olmus..onun gulusune omrumu veririm..ama korktum iste bosanmaya..ama gercekten cok pismanim..simdiki aklim olsa ilk tokatta basar giderdim..bazen diyorumki belkide bi 5 sene sonra aptalmisim keske cocuk kucukken bosansaymisim diye..ama kizim bagliyor beni..

inan cocuk mocuk baglamiyor. sana deger vermiyen üstelik seni döven adam icin fedakarlik etmemben. alirim cocugumu giderim annenle mutlu ol derdim. cocugun arkdasina siginmayin yine babasi o. okadar mutsuzsan bosancan yada goz dagi vercen. ailenin yaninda uzuuuunnn kal. bosncam de bak nasil yalvarcak

Canla başla atanmak icin gayret et. Su an en mantiklisi o gözüküyor.

Ya da sehir disindaki is ilanlarini takip et.

Canla başla atanmak icin gayret et. Su an en mantiklisi o gözüküyor.

Ya da sehir disindaki is ilanlarini takip et.
Ya ondada kaderim yok..son 4 senedir atamayi kil payi kaciriyorum..bu yaz bile atamayi onumde 23 kisi ile kacirdim..bransim cok az kisi aliyor..cok calistim..aslinda puanim da cok iyidi.ama kader..nasip olmayinca olmuyor..suan sinavi bebekle dusunebilkir miyim bilemiyorum..ben memlektimde olsa kolejde felanda calisirim..ama korkuyorum..bosanirsam devlet kzimi benden alip babaya verirse..sonucta evi arabasi isi meslegi var..benim ise sadce canimi verecek bi sevgim var evladima suan icin..

Aynı fikirdeyim. Aslinda bak calismiyorsunda senin için biçilmiş kaftan. Git kal ama iki gün degil iki hafta kal üç hafta kal. O ne yapıyorsa aynısını yap. O senin duygularını onemsiyor mu? Hayir. Sende onu onemsemeyeceksin o kadar

O kadar minik bebeği vermezler sanmıyorum ama burada hukuk köşesi var; danis istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…