9 aylık bebeğim uyumuyor yardiminiza ihtiyacim var

Ymnelf

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
130
94
13
33
Sevgili anneler merhaba ..18 nisanda 9. Ayimiz bitecek.ancak bebeğim yaklaşık 2 aydır nerdeyse gece hiç uyumuyor.calismiyorum ama perişan oluyorum.sinirlerim bozuluyor gün içinde agresif oluyorum.erkek bebek ismi yaman adı gibide pek yaman.bir çok şey denedim ise yaramadı.diş sıkıntısimi diye sordum doktora şuan dişler görünmüyor dedi.hali hazırda ben yinede ne olur olmaz gittim eczaneden dis jeli aldım.eczacıya durumu anlattım bana nigt Day diye bitkisel bir surup verdi onuda denedim yinede pek faydası olmadı.uyku saati en fazla 10 buçuk en az 9 buçuk bu saat arasında mamasini icip uyuyor.ve sallanarak uyuyor beşigi benim yanımda 15 20 dk salliyorum dalıyor.uykuya dalmada sikinti yokta ben uyuduguna sevinemez oldum.diyelimki 10da uyudu mutlaka 2 saat sonra uyanıyor.ek gıdaların yanında ayrıca benide emiyor tamm emsin 2 saat sonra uyansın ona bişey dedigim yok.emiyor 15.dk yine uyuyor.bu sefer başlıyor kipirdamaya devamlı beşikte dönüyor sağa sola kollar ayaklar çeşit çeşit hareketler gazmi diyede düşündum bunun için rezene verdiğim oldu yine pek faydasını görmedim.gündüz uykusu güzel sayılır 2 buçuk saat öğleden önce 1 öğleden sonra 1 buçuk saat olarak uyuyor.yemeklerine de dikkat ediyorum gaz yapan şeyler vermiyorum.tuvaletide güzel hergün 1 defa mutlaka yapar.bazen 2 3.beşikte öylece devamlı Kipirdiyor belliki oda uyumak istiyor çünkü gözleri kapalı biraz öyle cebellesince haliyle ağlıyor bende yanıma alıyorum tekrar emziriyorum yine uyuduğunu düşünüyorum yanımda da olsa donenmeye devam ediyor.koca gece sabah 5e kadar abartisiz böyleyiz.ikimizde yorulduk artık.gündüz güzel uyuyor kipirdamak falan yok baya deliksiz iyi uyuyor.ama gece olcak diye ödüm patlar oldu.bi gece 4 5 saat deliksiz uyku uyusam kafi.bi çareniz fikriniz varsa şayet dinlerim alırim.önerileriniz olursa onada razıyım.bir çay olur bir ilaç olur.bana fayda etçek bir şey yokmudur allah aşkına saat başı uyanmaktan perişan olduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…