Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi9.5 aylık kızıma oturarak yemek yediremiyorum
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar kızım 9.5 aylık yeni oturmaya başladı ama ben oturtarak yemek yediremiyorum benmi beceremiyorum çocukmu alışamıyor anlamadım ne yapıcam ya offf deniyorum hep dökülüyor yemek kızlar bu süreçten nasıl geçtiniz ?
kızlar kızım 9.5 aylık yeni oturmaya başladı ama ben oturtarak yemek yediremiyorum benmi beceremiyorum çocukmu alışamıyor anlamadım ne yapıcam ya offf deniyorum hep dökülüyor yemek kızlar bu süreçten nasıl geçtiniz ?
yemeyi daha bilmiyorlarki,ağzına verdiğinizde yalamaya çalışır o hep tatlı kaşığıyla yada çay kaşığıyla yedirin,ağzını açtığında bırakın içine,öğrenene kadar akıtır hep kenarından kaşıkla sıyırıp yedirin..