• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 9.5 aylık kızıma oturarak yemek yediremiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
kızlar kızım 9.5 aylık yeni oturmaya başladı ama ben oturtarak yemek yediremiyorum benmi beceremiyorum çocukmu alışamıyor anlamadım ne yapıcam ya offf deniyorum hep dökülüyor yemek kızlar bu süreçten nasıl geçtiniz ?

kızlar kızım 9.5 aylık yeni oturmaya başladı ama ben oturtarak yemek yediremiyorum benmi beceremiyorum çocukmu alışamıyor anlamadım ne yapıcam ya offf deniyorum hep dökülüyor yemek kızlar bu süreçten nasıl geçtiniz ?

:nazar: eee hareketi olurlar,napıyo eliyle falanmı vuruyor kaşığıda tutmaya çalışır,rahat durmazlar :1: alışır yavaş yavaş

yok çocuk pek bişey yapmıyorda ben yediremiyorum nedense hep dökülüyor ağzının kenarından:1:

yemeyi daha bilmiyorlarki,ağzına verdiğinizde yalamaya çalışır o hep :1: tatlı kaşığıyla yada çay kaşığıyla yedirin,ağzını açtığında bırakın içine,öğrenene kadar akıtır hep kenarından kaşıkla sıyırıp yedirin..

Back