• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9-12 ay kız bebek cicileri

betty_berry

Before talk, listen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
667
535
123
1. RESİM: Albimini ince kadife içi penye astarlı tulum Aslında hiç giymedik.Etiketini söküp, yıkadım, baharda üstüne denedim tam geliyordu ama mevsimi değildi, şimdi kısalmış 1 yaş. 7 tl (Ütülü olmadığı için kırışık görünüyor )

2. RESİM: Wenice hello kitty kot yelek 9-12 AY 5 tl

3.RESİM: Mininio beyaz sweatshirt Gezmelerde giydik ve çok temiz kullandık. 9-12 AY 6 tl

4.RESİM: Mininio ince kaşe gri pantolon. 3 numaradaki sweatle kullandık. 9-12 ay 6 tl

5.RESİM: HEllo Kitty polar panço. Hediye geldi, hiç kullanmadık.Bedeni yazmıyor. Sadece üstüne denedim kızımın 1 yaşında tam geliyordu. 4 tl

6 VE 7. RESİMLER:Zeyland mavi çiçekli eşofman takımı kalın kadife 9-12 ay 7,5 tl

8. RESİM: Kırmızı süet patik 19 numara. Şık bir patik, birkaç kez gezmede giydik. 5 tl

9.RESİM: Funny baby beyaz patik 3 numara 8-12 ay. Hiç giymedik. Tertemiz duruyor. 1 numara küçüğü de vardı, onu çok kullandık. (Giyilenin resmini çekmişim bu arada) 6 tl

10. RESİM: Chicco çıkartılabilen önlüklü tulum. Hafif kalın bir penyeden. Baharda rahatlıkla kullanılabilir. Çok şık. 9-12 ay 7 tl

Son düzenleme:
Back